Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ale przecież nie trzeba robić zdjęć z fleszem :roll: ? Można bez?

ADAMED szkoda, że nie masz :-( . Jestem strasznie ciekawa jak Tekilka wyglądała jak się urodziła.

A zdjęcia fajne. Już kiedyś oglądałam. A wygaszacz możesz wysłać na mejla :p

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elżbietarusos']
Czy słyszałyście coś o czeskich liniach ciułał ciągnących cukrzycę ?

Nie słyszałam .Ale spotkałam się z cukrzycą po polskich rodzicach z 2 większych hodowli w polsce.
Zanim hodowca się zorientowal ze to cukrzyca to niestety stracił najładniejszą sunie z miotu.
:shake:

Posted

[quote name='ksara']No dobrze Wasza częściowo też, jak coś z niej wyrośnie ładnego to nie wykręcicie się od wystawiania Pyzy :lol:[/quote]

Ksara champion + champion = INTERCHAMPION:multi:

Posted

Co do Interchampiona to muszę się pochwalić,tydzień temu byliśmy w Brnie na wystawie i nasz bokser Shrek zdobył CAC,CACIB,BOB i tym samym uzyskał tytuł INTERCHAMPION :multi: (w zatwierdzeniu).

Co do cziłek, to Bell była 2 razy zabrana na doczepkę i pokazana w kl.szczeniąt,nigdy nie była pokazana w klasie młodzieży bo nie miał jej kto pokazać i 3 razy w klasie otwartej (lub pośredniej) i bez żadnego problemu zrobiła Championa więc kto może ona też skończy Intera (1 CACIB już ma).

Posted

[quote name='elżbietarusos']Pewnier , że nie, TEQUILA ma dłuższe nóżki.[/quote]

Kurcze! Czy ona naprawdę ma takie długie te nóżki? Chyba mam jakiś kompleks :eviltong:

Wklejam zdjęcia!

[IMG]http://republika.pl/chihuahua_tequila/P1010234.jpg[/IMG]
[IMG]http://republika.pl/chihuahua_tequila/P1010243.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.psy.merigold.krakow.pl/data/1540632052Bialutka.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ksara']Co do Interchampiona to muszę się pochwalić,tydzień temu byliśmy w Brnie na wystawie i nasz bokser Shrek zdobył CAC,CACIB,BOB i tym samym uzyskał tytuł INTERCHAMPION :multi: (w zatwierdzeniu).

Co do cziłek, to Bell była 2 razy zabrana na doczepkę i pokazana w kl.szczeniąt,nigdy nie była pokazana w klasie młodzieży bo nie miał jej kto pokazać i 3 razy w klasie otwartej (lub pośredniej) i bez żadnego problemu zrobiła Championa więc kto może ona też skończy Intera (1 CACIB już ma).[/quote]

gratulacje

Pisałam o małej Pyzie.

Posted

[quote name='ksara']Co do Interchampiona to muszę się pochwalić,tydzień temu byliśmy w Brnie na wystawie i nasz bokser Shrek zdobył CAC,CACIB,BOB i tym samym uzyskał tytuł INTERCHAMPION :multi: (w zatwierdzeniu).

Co do cziłek, to Bell była 2 razy zabrana na doczepkę i pokazana w kl.szczeniąt,nigdy nie była pokazana w klasie młodzieży bo nie miał jej kto pokazać i 3 razy w klasie otwartej (lub pośredniej) i bez żadnego problemu zrobiła Championa więc kto może ona też skończy Intera (1 CACIB już ma).[/quote]

:multi: :multi: :multi: :klacz: GRATULACJE! I czekam na wiadomości :cool3:

Posted

Zobaczcie co u mnie na oknie kwitnie!

[IMG]http://images2.fotosik.pl/25/02oe7wh8fqrn9nld.jpg[/IMG]

Już się nie mogę [U]wiosny[/U] doczekać!

Posted

:) u mnie też wiosna niedaleko. Najbardziej to się cieszę z tego, że śniegu już nie będzie i łatwiejsze spacery będą. Ale jak to się wszystko roztopi to Figaro po spacerku będzie znowu cały do kąpania.... :mad:

Posted

To ja mam kompleks krótkich nóżek u Orzeszka.
TEQUILA ma chyba odpowiedniej długości . Za to Orzeszek wygląda jak skundlony jamnik.
Z dnia na dzień robi się brzydszy , a na dodatek zaczął porastać szorstkim włosem.
Gdyby nie rodowód nigdy bym nie uwierzyła , że to chihuahua.

Posted

[quote name='elżbietarusos']To ja mam kompleks krótkich nóżek u Orzeszka.
TEQUILA ma chyba odpowiedniej długości . Za to Orzeszek wygląda jak skundlony jamnik.
Z dnia na dzień robi się brzydszy , a na dodatek zaczął porastać szorstkim włosem.
Gdyby nie rodowód nigdy bym nie uwierzyła , że to chihuahua.[/quote]

Ja go mogę wziąć :eviltong: Jak się Pani nie podoba.
A ja też o zdjęcia Orzeszka proszę. Bo już dawno żadnych nie było :shake:

Loona Tequila na długość nóżek bije wszystkie cziłki na głowę :eviltong:

Posted

Zdjęcie dosyć nie wyraźne. Ale on miał być krótkowłosy prawda? Bo ma bardzo długie włosy na grzbiecie. W sumie jest jeszcze młody może je zrzuci? A łapek nie widać :shake: A czy będzie reproduktorem to już muszą stwierdzić sędziowie na wysatwach.

Posted

Wcale nie ma krótkich nóżek! A ja powtórzę pytanie Loony czy on tak zawsze przykurczony stoi?

A teraz moje pytanie. Bo Tekila ma przednie łapy bardzo blisko siebie (patrząc od przodu), a widzę, że inne cziłki w tym Orzeszek mają je szerzej rozstawione.

Posted

Są tylko dwa wyjścia , albo ma za krótkie nózki , albo za długi tułów.
Pamiętacie klilka tygodni temu mierzyłyśmy psy , czy są w kwadracie.
Wasze były. Orzeszk ma w tej chwili 15 cm wysokości a 23 długości.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...