Neva Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 moon_light napisał(a):chce taka!! chce !! :loveu: To multi champion, z hodowli FIGARO'S PRECIOUS. Niestety nie mają stronki www. :evil_lol: Nabijacie sie czy co???:cool3:
olcha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='moon_light']chce taka!! chce !! :loveu: Ja też :placz: To multi champion, z hodowli FIGARO'S PRECIOUS. Niestety nie mają stronki www. :evil_lol: :lol: Pierwsze słyszę o tej hodowli, musi być całkiem nowa :evil_lol:
moon_light Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Neva napisał(a):A Tobie sie podoba????:roll: a to ciułalaka jest?????czy masz dla nas jakąś niespodzianke , zagatke???? Dla mnie to najladniejszy CZI jakiego widzialam. :loveu::loveu::loveu:
Neva Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 moon_light napisał(a):Dla mnie to najladniejszy CZI jakiego widzialam. :loveu::loveu::loveu: Dla Ciebie najpiekniejszy?????/:evil_lol::evil_lol: Na temat gustu nie dyskutuje sie, rozne sa upodobania, ale rozni sie zdecydowanie od tych wczesniej przedstawionych:cool3::cool3:
moon_light Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Neva']Nabijacie sie czy co???:cool3: No co ty :D NAPRAWDE CI SIE NIE PODOBA??? [quote name='olcha']Ja też :placz: JEDZIEMY TAM ! [quote name='olcha']:lol: Pierwsze słyszę o tej hodowli, musi być całkiem nowa :evil_lol: To renomowana hodowla. Tylko elita ja zna. Piesek ze zdjecia jeszcze nie kryl zadnej suczki, bo wszystkie sa dla niego za kiepskie, a wlasciciele dbaja o jego dobre imie.
moon_light Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Neva napisał(a):Dla Ciebie najpiekniejszy?????/:evil_lol::evil_lol: Na temat gustu nie dyskutuje sie, rozne sa upodobania, ale rozni sie zdecydowanie od tych wczesniej przedstawionych:cool3::cool3: że niby czym :P?? kropka w kropke jak we wzorcu:roll:
Neva Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='moon_light']No co ty :D NAPRAWDE CI SIE NIE PODOBA??? JEDZIEMY TAM ! To renomowana hodowla. Tylko elita ja zna. Piesek ze zdjecia jeszcze nie kryl zadnej suczki, bo wszystkie sa dla niego za kiepskie, a wlasciciele dbaja o jego dobre imie. Ten piesek to jeszcze szczeniak , przynajmniej tak wyglada. Na tym zdjeciu jest naprawde rozkoszny, :loveu: A kto jest tą elitą w ciulkach??? czy to tez tajemnica??
moon_light Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Neva napisał(a):Ten piesek to jeszcze szczeniak , przynajmniej tak wyglada. Na tym zdjeciu jest naprawde rozkoszny, :loveu: A kto jest tą elitą w ciulkach??? czy to tez tajemnica?? smiechy smiechy :) to kundelek, moj kundelek, nigdy nie mial byc ciułałką, ale wydaje mi sie ze wyrosl calkiem poodobny. Tak czy siak nie zamienila bym go na zadna inna czi :) Nie ma Elity :P
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 moon_light napisał(a):smiechy smiechy :) to kundelek, moj kundelek, nigdy nie mial byc ciułałką, ale wydaje mi sie ze wyrosl calkiem poodobny. Tak czy siak nie zamienila bym go na zadna inna czi :) Nie ma Elity :P :lol: :lol: :lol: Jak to nie ma? :lol:
madziaaa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 TO JEST 8 CUD ŚWIATA !!! JEST BOSKAAAA !!!!! aaa jaka to hodowla ? Misty Meadow's przynajmniej tak wynika z adrsu URL ;-) Dokładnie, Misty Meadow's :loveu: :loveu:
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 madziaaa napisał(a):Dokładnie, Misty Meadow's :loveu: :loveu: Ale czekaj czekaj...Ty i krótkowłosa cziłka :cool3: :cool3: :cool3: Czyżby coś się miało zmienić :cool3: :cool3: :cool3:
madziaaa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ale czekaj czekaj...Ty i krótkowłosa cziłka :cool3: :cool3: :cool3: Czyżby coś się miało zmienić :cool3: :cool3: :cool3: yym.. ee.. :lol: :lol: Czy ja kiedyś powiedziałam, że krótkowłose mi się nie podobają? ;) WSZYSTKIE chihuahua są cuuudowne. Ja ceee taką czekoladkę..! (urodziny mam w czerwcu) ;) :p
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 madziaaa napisał(a):yym.. ee.. :lol: :lol: Czy ja kiedyś powiedziałam, że krótkowłose mi się nie podobają? ;) WSZYSTKIE chihuahua są cuuudowne. Ja ceee taką czekoladkę..! (urodziny mam w czerwcu) ;) :p A ja mam w kwietniu :lol: Też kceeeem :lol:
cuciola Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 sliczne te zdjecia ktore wkleiliscie czekoladek.. jednak wole krotkowlose :) albo czekoladka albo taki: jesli chodzi o chodzenie po lozku to pytalam,bo chyba lepiej jak szczeniaczek ma wlasne poslanie niz jakby mial spac w lozku,jeszcze by spadl albo bym go przygniotla..albo Yoghi :D hihi jak to dobrze mieszkac nie tak calkiem daleko hodowli Misty Meadow's..moze kiedys.... aha a ta krotkowlosa czekoladka to Misty Meadow's Choco Marianne
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='cuciola'] Jaki śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Też właśnie takie lubie, takie zwarte, nie chude, takie troszkę miniaturki labków oprócz główki.
cuciola Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 hihi miniaturki labkow :) no moze..kolor sie zgadza :D ciekawe ile czasu wczesniej trzeba zamowic szczeniaka w takiej porzadnej hodowli :D moze ja juz zaczne? :)
Neva Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jezeli szukasz dobrego skojarzenia , to spewnoscia musisz juz zamawiac i mysle , ze nie bedzie latwo. Zawsze znajdzie sie ktos kto ciebie wyprzedzi. W dobrej hodowli ciezko kupic dobrego psa , takie pozostaja w hodowli, albo sa juz sprzedane.
cuciola Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 jesli pieska planuje dopiero za jakies 2 latka to mysle ze uda mi sie odpowiednio dogadac z hodowca :) zobaczymy,na razie rozszerzam horyzonty wiedzy :)
madziaaa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czy możecie mi powiedziec kim jest ta Pani? Bo obrabiam zdjęcia z Nowego Dworu i nie mogę dojść :placz: Zaraz jak tylko się dowiem usunę jej zdjęcia. Ta pani jest właścicielką BEAUTY z Chilandii, w katalogu na pewno znajdziesz ;)
olcha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziaaa napisał(a):Ta pani jest właścicielką BEAUTY z Chilandii, w katalogu na pewno znajdziesz ;) No własnie o to chodzi, że katalog mam ale na żadnym zdjęciu nie widać numerka tej Pani, a zawsze wystawiała w grupie innych psów i nie mogłam się połapać. DZIĘKUJĘ! :buzi: Już usuwam jej zdjęcie.
olcha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wystawa Nowy Dwór Mazowiecki FCI - Chihuahua Długowłosy Psy Klasa młodzieży 1506. DON FERNANDO Gwiazdki z Białego Domu 1507. TEO Nortonia I wspólne zdjęcia obu piesków: Wygrał DON FERNANDO
olcha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Psy Klasa pośrednia 1508. TIFRU NORDI Sleksant Nostrdam
madziaaa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Te zdjęcia są z samego początku ringu, a w Fredzia coś wstąpiło i nie chciał iść "jak człowiek" :roll: . Potem na szczęście wszystko wróciło do normy. ;)
olcha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Psy Klasa otwarta 1509. AUSTIN Biały Oleander 1510. IGOR Rdzawa (nie stawił się) 1511. RUBIN Małe a Cieszy I-sze miejsce AUSTIN II miejsce RUBIN
olcha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziaaa napisał(a):Te zdjęcia są z samego początku ringu, a w Fredzia coś wstąpiło i nie chciał iść "jak człowiek" :roll: . Potem na szczęście wszystko wróciło do normy. ;) Faktycznie zdjęcia nie oddają jak pięknie chodził. Dopiero na filmiku to widać. Od razu przepraszam za jakość i treściwość tych zdjęć :eviltong:
Recommended Posts