Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moon_light napisał(a):
chce taka!! chce !! :loveu:

To multi champion, z hodowli FIGARO'S PRECIOUS. Niestety nie mają stronki www.

:evil_lol:

Nabijacie sie czy co???:cool3:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moon_light']chce taka!! chce !! :loveu:

Ja też :placz:

To multi champion, z hodowli FIGARO'S PRECIOUS. Niestety nie mają stronki www.

:evil_lol:

:lol: Pierwsze słyszę o tej hodowli, musi być całkiem nowa :evil_lol:

Posted

Neva napisał(a):
A Tobie sie podoba????:roll: a to ciułalaka jest?????czy masz dla nas jakąś niespodzianke , zagatke????

Dla mnie to najladniejszy CZI jakiego widzialam. :loveu::loveu::loveu:

Posted

moon_light napisał(a):
Dla mnie to najladniejszy CZI jakiego widzialam. :loveu::loveu::loveu:

Dla Ciebie najpiekniejszy?????/:evil_lol::evil_lol:
Na temat gustu nie dyskutuje sie, rozne sa upodobania, ale rozni sie zdecydowanie od tych wczesniej przedstawionych:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Neva']Nabijacie sie czy co???:cool3:
No co ty :D

NAPRAWDE CI SIE NIE PODOBA???

[quote name='olcha']Ja też :placz:

JEDZIEMY TAM !

[quote name='olcha']:lol: Pierwsze słyszę o tej hodowli, musi być całkiem nowa :evil_lol:
To renomowana hodowla. Tylko elita ja zna. Piesek ze zdjecia jeszcze nie kryl zadnej suczki, bo wszystkie sa dla niego za kiepskie, a wlasciciele dbaja o jego dobre imie.

Posted

Neva napisał(a):
Dla Ciebie najpiekniejszy?????/:evil_lol::evil_lol:
Na temat gustu nie dyskutuje sie, rozne sa upodobania, ale rozni sie zdecydowanie od tych wczesniej przedstawionych:cool3::cool3:

że niby czym :P??

kropka w kropke jak we wzorcu:roll:

Posted

[quote name='moon_light']No co ty :D

NAPRAWDE CI SIE NIE PODOBA???

JEDZIEMY TAM !

To renomowana hodowla. Tylko elita ja zna. Piesek ze zdjecia jeszcze nie kryl zadnej suczki, bo wszystkie sa dla niego za kiepskie, a wlasciciele dbaja o jego dobre imie.

Ten piesek to jeszcze szczeniak , przynajmniej tak wyglada. Na tym zdjeciu jest naprawde rozkoszny, :loveu:

A kto jest tą elitą w ciulkach??? czy to tez tajemnica??

Posted

Neva napisał(a):
Ten piesek to jeszcze szczeniak , przynajmniej tak wyglada. Na tym zdjeciu jest naprawde rozkoszny, :loveu:

A kto jest tą elitą w ciulkach??? czy to tez tajemnica??

smiechy smiechy :) to kundelek, moj kundelek, nigdy nie mial byc ciułałką, ale wydaje mi sie ze wyrosl calkiem poodobny. Tak czy siak nie zamienila bym go na zadna inna czi :)

Nie ma Elity :P

Posted

moon_light napisał(a):
smiechy smiechy :) to kundelek, moj kundelek, nigdy nie mial byc ciułałką, ale wydaje mi sie ze wyrosl calkiem poodobny. Tak czy siak nie zamienila bym go na zadna inna czi :)

Nie ma Elity :P

:lol: :lol: :lol:

Jak to nie ma? :lol:

Posted

TO JEST 8 CUD ŚWIATA !!! JEST BOSKAAAA !!!!!
aaa jaka to hodowla ?

Misty Meadow's przynajmniej tak wynika z adrsu URL ;-)

Dokładnie, Misty Meadow's :loveu: :loveu:

Posted

madziaaa napisał(a):
Dokładnie, Misty Meadow's :loveu: :loveu:

Ale czekaj czekaj...Ty i krótkowłosa cziłka :cool3: :cool3: :cool3: Czyżby coś się miało zmienić :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Ale czekaj czekaj...Ty i krótkowłosa cziłka :cool3: :cool3: :cool3: Czyżby coś się miało zmienić :cool3: :cool3: :cool3:

yym.. ee.. :lol: :lol:
Czy ja kiedyś powiedziałam, że krótkowłose mi się nie podobają? ;) WSZYSTKIE chihuahua są cuuudowne.

Ja ceee taką czekoladkę..! (urodziny mam w czerwcu) ;) :p

Posted

madziaaa napisał(a):
yym.. ee.. :lol: :lol:
Czy ja kiedyś powiedziałam, że krótkowłose mi się nie podobają? ;) WSZYSTKIE chihuahua są cuuudowne.

Ja ceee taką czekoladkę..! (urodziny mam w czerwcu) ;) :p

A ja mam w kwietniu :lol: Też kceeeem :lol:

Posted

sliczne te zdjecia ktore wkleiliscie czekoladek..
jednak wole krotkowlose :) albo czekoladka albo taki:

jesli chodzi o chodzenie po lozku to pytalam,bo chyba lepiej jak szczeniaczek ma wlasne poslanie niz jakby mial spac w lozku,jeszcze by spadl albo bym go przygniotla..albo Yoghi :D

hihi jak to dobrze mieszkac nie tak calkiem daleko hodowli Misty Meadow's..moze kiedys....

aha a ta krotkowlosa czekoladka to Misty Meadow's Choco Marianne

Posted

[quote name='cuciola']

Jaki śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Też właśnie takie lubie, takie zwarte, nie chude, takie troszkę miniaturki labków oprócz główki.

Posted

hihi miniaturki labkow :) no moze..kolor sie zgadza :D

ciekawe ile czasu wczesniej trzeba zamowic szczeniaka w takiej porzadnej hodowli :D moze ja juz zaczne? :)

Posted

Jezeli szukasz dobrego skojarzenia , to spewnoscia musisz juz zamawiac i mysle , ze nie bedzie latwo. Zawsze znajdzie sie ktos kto ciebie wyprzedzi. W dobrej hodowli ciezko kupic dobrego psa , takie pozostaja w hodowli, albo sa juz sprzedane.

Posted

jesli pieska planuje dopiero za jakies 2 latka to mysle ze uda mi sie odpowiednio dogadac z hodowca :) zobaczymy,na razie rozszerzam horyzonty wiedzy :)

Posted

Czy możecie mi powiedziec kim jest ta Pani? Bo obrabiam zdjęcia z Nowego Dworu i nie mogę dojść :placz: Zaraz jak tylko się dowiem usunę jej zdjęcia.

Ta pani jest właścicielką BEAUTY z Chilandii, w katalogu na pewno znajdziesz ;)

Posted

madziaaa napisał(a):
Ta pani jest właścicielką BEAUTY z Chilandii, w katalogu na pewno znajdziesz ;)

No własnie o to chodzi, że katalog mam ale na żadnym zdjęciu nie widać numerka tej Pani, a zawsze wystawiała w grupie innych psów i nie mogłam się połapać. DZIĘKUJĘ! :buzi: Już usuwam jej zdjęcie.

Posted

Wystawa Nowy Dwór Mazowiecki

FCI - Chihuahua Długowłosy

Psy

Klasa młodzieży

1506. DON FERNANDO Gwiazdki z Białego Domu

1507. TEO Nortonia

I wspólne zdjęcia obu piesków:

Wygrał DON FERNANDO

Posted

Te zdjęcia są z samego początku ringu, a w Fredzia coś wstąpiło i nie chciał iść "jak człowiek" :roll: . Potem na szczęście wszystko wróciło do normy. ;)

Posted

Psy

Klasa otwarta

1509. AUSTIN Biały Oleander

1510. IGOR Rdzawa (nie stawił się)

1511. RUBIN Małe a Cieszy

I-sze miejsce AUSTIN
II miejsce RUBIN

Posted

madziaaa napisał(a):
Te zdjęcia są z samego początku ringu, a w Fredzia coś wstąpiło i nie chciał iść "jak człowiek" :roll: . Potem na szczęście wszystko wróciło do normy. ;)

Faktycznie zdjęcia nie oddają jak pięknie chodził. Dopiero na filmiku to widać. Od razu przepraszam za jakość i treściwość tych zdjęć :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...