olcha Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='madziaaa']na zdjęciach ze światówki praktycznie same krótkowłose.. ładne były długowłose chihuahua? :loveu:[/quote] A daj spokój ja mimo tylu ras, z tylu krajów widziałam praktycznie tylko krótkowłose i to właśnie je fotografowałam. Długowłose były w tym samym czasie kawałek dalej. Nie dało się zobaczyć wszystkiego :placz: Niestety :shake:
madziaaa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Kurczę, że też nie zgłosiliśmy naszych psów. :-( alee, jedziemy do Kielc! :lol: ktoś będzie?
RitaGBD Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='madziaaa']Kurczę, że też nie zgłosiliśmy naszych psów. :-( alee, jedziemy do Kielc! :lol: ktoś będzie?[/quote] [FONT=Arial]Cześć !!!!!! My nie jedziemy :oops: zaczynamy z Ritą sezon od marca 2007 już w klasie młodzieży !!!![/FONT]
madziaaa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 w takim razie spotkamy się na jednym ringu :cool3:
RitaGBD Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='madziaaa']w takim razie spotkamy się na jednym ringu :cool3:[/quote] [FONT=Arial]Super !!!!!! Będziemy się wymieniać fotkami hi hi .......:cool3: [/FONT]
ilonka_hh_ Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='miumiu']widzieliście? [URL]http://www.cafepress.com/dogs_of_war/192020[/URL] psy wojny hehehe ;)[/quote] a ja mam taka koszulke jak na tej stronie :lol: tylko ze inny kolor i chihuahua na mojej nie ma gwiazdki na czole [IMG]http://images.cafepress.com/product/11156396_240x240_Front.jpg[/IMG]
ilonka_hh_ Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jeszcze mam jedną koszulkę z chihuahua Siedzi na niej cziłka w obroży z kolcami i jest napis "My Dog Can Beat Up Your Dog" :evil_lol:
Asiaczek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Rany boskie! Toż to sodomia z gomorią!:lol: Pzdr.
Sabi11 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='olcha']Chciałam tylko powiedzieć, że [B]zdjęć cziłałek ze światówki[/B] jest od groma i ciut ciut ;) w tym temacie: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928&goto=newpost"][COLOR=#800080]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928&goto=newpost[/COLOR][/URL] [B]POSTY O NUMERZE:[/B] [B]419, 599, 600, 602, 604, 605, 607, 622, 629, 633, 642, 651, 697, 705, 710, 748, 752[/B]. Jeśli chcecie możecie je tu przekleić :cool3:[/quote] OLCHA :loveu: :loveu: powiedz jak widziałaś te psie piękności na żywo chyba byłaś zakręcona co ???? rewelacja strasznie Ci zazdroszczę że mogłaś widzieć te maluchy i trzaskać fotki i to ile , super a wystawiałaś swoją Tekilcie ??? czy tylko pojechałaś oglądać , ja byłam tylko w piątek i też widziałam chi nie powiem było ich trochę na rękach u swych właścicieli , właściciele całkiem zakręceni tak jak my zapatrzeni w swe maleństwa kupowali im mase drobizagów a co drugi chi jechał w ślicznym wózeczku rozglądając się na boki .
Sabi11 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='RitaGBD'][FONT=Arial]Super !!!!!! Będziemy się wymieniać fotkami hi hi .......:cool3: [/FONT][/quote] A ja czy ktoś ze mną się wymieni :placz: też bedę z Katowicach w klasie młodzieży .
madziaaa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [QUOTE]też bedę z Katowicach w klasie młodzieży .[/QUOTE] nie, chodzi o Kielce ;)
RitaGBD Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Sabi11']A ja czy ktoś ze mną się wymieni :placz: też bedę z Katowicach w klasie młodzieży .[/quote] [FONT=Arial]Hi hi mam nadzieje że my razem pojedziemy!!!!!!!![/FONT]
Sabi11 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='madziaaa']nie, chodzi o Kielce ;)[/quote] MADZIAAA a Ty będziesz w Kielcach ???? ja nie nie chcieli mnie :placz: dzwoniłam -dzwoniłam i się nie dodzwoniłam , bo chciałam precyzyjnej odpowiedzi w internecie była nieścisłość co do opłaty za szczeniaki nie wiedziałam ile mam wpłacić były daty że można było się zgłosić np . nie pamiętam dokładnie ale chyba do 17 - a kazali wpłacić do 10 tego samego miesiąca chciałam zapytać w takim razie ile mam zapłacić za szczeniaka i nikt takiej informacji mi nie udzielił z innych związków a tam przez ponad tydzień nikt nie odbierał telefonu , i już i nie pojechałam :placz: szkoda tak chciałam jechać mam tak blisko od Krakowa .
Sabi11 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='RitaGBD'][FONT=Arial]Hi hi mam nadzieje że my razem pojedziemy!!!!!!!![/FONT][/quote] Jeju no nie wiem takie dwa brytany razem ???????????? czy one się zmieszczą w jednym aucie . :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Sabi11 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Chce zepytać do kiedy rosną nasze chi , bo słyszałam że tylko do 6 mies czy to prawda ??? bo jak widziłam inne takie maluchy na wystawie to są jakieś większe od mojego wczoraj postawiłam Dekusia na wadze 1,65 kg waga nie drgneła już od mies w górę .
RitaGBD Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='anqu']witam wszystkich :) jestem tu nowa, dostalam zaproszenie od Olchy. super, ze wlasciciele chihuahua tez maja swoje forum, bo chyba nie jest nas zbyt duzo :) mam pieska Leo, ktory jutro skonczy 2 miesiace, jest bardzo malutki, ale juz widac, ze ma charakterek jak na chi przystalo ;) jak tylko bede wiedziala jak wkleje jakies zdjecia. pozdrawiam Was cieplutko[/quote] [FONT=Arial]Witamy !!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial]Bardzo nas cieszy że do nas dołączyłaś....Czekamy na zdjęcia!!!!!![/FONT] [FONT=Arial]Uwielbiamy je ogląać!!!!Ciekawe jak wygląda Twój LEO.....[/FONT]
cuciola Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 witamy kolejna milosniczne i wlascicielke Chi.. ludziki wkrotce wam przekleje nowe fotki chihuahua wloskich :)
madziaaa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [QUOTE]MADZIAAA a Ty będziesz w Kielcach ????[/QUOTE] Będę. :) i w Katowicach zapewne też.
RitaGBD Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='madziaaa']Będę. :) i w Katowicach zapewne też.[/quote] [FONT=Arial]A zrobisz dużo dużo fotek:loveu: ??????? Straszna konkurencja w Kielcach:crazyeye: ...... Życzymy powodzenia...:multi: [/FONT]
Sabi11 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='madziaaa']Będę. :) i w Katowicach zapewne też.[/quote] Fajnie to to się poznamy :p :p
Sabi11 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='anqu']witam wszystkich :) jestem tu nowa, dostalam zaproszenie od Olchy. super, ze wlasciciele chihuahua tez maja swoje forum, bo chyba nie jest nas zbyt duzo :) mam pieska Leo, ktory jutro skonczy 2 miesiace, jest bardzo malutki, ale juz widac, ze ma charakterek jak na chi przystalo ;) jak tylko bede wiedziala jak wkleje jakies zdjecia. pozdrawiam Was cieplutko[/quote] Witaj w klubie :multi: :multi: :multi: najmniejszych psiaków świata z najbardziej groźnymi minami :multi: :multi: :multi: a pochwal się z jakiej hodowli masz tą cudowną psinkę i czy to długowłosa czy krótkowłosa , czekamy na zdjątka :loveu: tej słodzizny .
miumiu Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Jak ja już sie wystaw nie mogę doczekać A mój buek ma dopiero 4,5 miesiąca. Czyli dopiero na wiosnę możemy zadebiutować. a ja jeszcze rodowodu nie mam -gapa. sądziąłm, ze to rach-iach, a widzę, ze czeka się 2-3 mce a czasem i dłuuuuuużej. Wiec muszę ruszyć d... do związku i mimo mej płci niewieściej zostać członkiem! Słuchajcie - co sądzicie, mimo, że mam na razie tylko facecika i jeszcze nie wiadomo co z niego wyrośnie -warto sobie zarejestrować przydomek -tak na "wsiaki sulczaj", zeby mi nikt nie popdebral? Jeśli pamiętacie moje oszaląmiające podchody co do wyboru rasy to na pewno pamiętacie, ze marzyłam o suczce. Nadal o niej myślę... Rejestrować od razu? Mam kilka fajnych pomysłów. angu -witajcie z Leonkiem serdecznie :))))))))))) foty koniecznie :) cuciolla -juz pytalam, wiesz jak kształtują się ceny chi we włoszech, a moze wiesz ile kosztuje krycie? Może być na priv. Dzięki.
Sabi11 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='miumiu']Jak ja już sie wystaw nie mogę doczekać A mój buek ma dopiero 4,5 miesiąca. Czyli dopiero na wiosnę możemy zadebiutować. a ja jeszcze rodowodu nie mam -gapa. sądziąłm, ze to rach-iach, a widzę, ze czeka się 2-3 mce a czasem i dłuuuuuużej. Wiec muszę ruszyć d... do związku i mimo mej płci niewieściej zostać członkiem! Słuchajcie - co sądzicie, mimo, że mam na razie tylko facecika i jeszcze nie wiadomo co z niego wyrośnie -warto sobie zarejestrować przydomek -tak na "wsiaki sulczaj", zeby mi nikt nie popdebral? Jeśli pamiętacie moje oszaląmiające podchody co do wyboru rasy to na pewno pamiętacie, ze marzyłam o suczce. Nadal o niej myślę... Rejestrować od razu? Mam kilka fajnych pomysłów. angu -witajcie z Leonkiem serdecznie :))))))))))) foty koniecznie :) cuciolla -juz pytalam, wiesz jak kształtują się ceny chi we włoszech, a moze wiesz ile kosztuje krycie? Może być na priv. Dzięki.[/quote] Witaj nie martw się o rodowód klasa cała szczeniąt czyli do 9 mies życia może być pies zgłaszany bez, tylko musisz wpisać rodowód w przygotowaniu .Co do przydomka hodowlanego to myśle że zawsze można jak tylko masz ochotę mieć takowy nie musi mieć suczki ,planować odrazu hodowli żeby zarejestrowac przydomek a jak masz ulubiony to leć zanim kto inny Ci go *rąbnie *;) ja tak myślałam- myślałam i co i kurcze już mi ktoś mój ukochany zarejestrował a ja tak się zastanawiałam od ponad roku więc nie czekaj to tylko 30 zł chyba że teraz coś ciut więcej .
Loona Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='miumiu']a ja jeszcze rodowodu nie mam -gapa. sądziąłm, ze to rach-iach, a widzę, ze czeka się 2-3 mce a czasem i dłuuuuuużej. Wiec muszę ruszyć d... do związku i mimo mej płci niewieściej zostać członkiem![/quote] Nie tylko w szczeniakach ale i w młodzieży można spokojnie wystawiać bez rodowodu, za to trzeba mieć numer rejestracji w oddziale, a po niego trzeba się zgłosić osobiście w związku :evil_lol: Możesz iść w dniu zebrania sekcji ozdobnych i przy okazji oglądną Ci Paco i powiedzą co i jak ;) Jeszcze, pamiętaj żeby nie wyrzucać karteczki którą dostaniesz oddając matrykę, u nas pani w okienku nie powiedziała nic i karteczka się zawieruszyła, potem pani zrobiłą nam łaskę i szukała bez karteczki, ale z wyraźną wściekłością :angryy:
olcha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Sabi11']OLCHA :loveu: :loveu: powiedz jak widziałaś te psie piękności na żywo chyba byłaś zakręcona co ???? rewelacja strasznie Ci zazdroszczę że mogłaś widzieć te maluchy i trzaskać fotki i to ile , super a wystawiałaś swoją Tekilcie ??? czy tylko pojechałaś oglądać , ja byłam tylko w piątek i też widziałam chi nie powiem było ich trochę na rękach u swych właścicieli , właściciele całkiem zakręceni tak jak my zapatrzeni w swe maleństwa kupowali im mase drobizagów a co drugi chi jechał w ślicznym wózeczku rozglądając się na boki .[/quote] Wyjazd do Poznania był mega spontaniczny :lol: Razem z aneą myślałyśmy już o tym wcześniej, ale w końcu chyba dopiero w niedzielę uznałyśmy - raz się zyje i raz się światówka w Polsce zdarza :multi: więc jedziemy...no a potem się bałyśmy, że już nie znajdziemy noclegu, ale, że anea potrafi wszystko więc voila :multi: Jak zobaczyłam tyle cziłałek to najpierw chciałam paść na zawał, potem wszystkie je sfotografować (więc już pewnie wiecie jaka byłam wściekła gdy sie okazało, że żadna z 10 baterii które miałam przy sobie nie działała!!!), a na sam koniec sprawdzałam ile tych małych ślicznotek zmieści mi się pod kurtką i w walizeczce :evil_lol: Tekili nie będę już wystawiać (obustronne genetyczne zwichnięcie rzepek + krzywo rosnące trzecie górne siekacze, które trzeba usunąć) p.s. a dla mnie te wózeczki były przegięciem :roll: [quote name='anqu']witam wszystkich :) jestem tu nowa, dostalam zaproszenie od Olchy. super, ze wlasciciele chihuahua tez maja swoje forum, bo chyba nie jest nas zbyt duzo :) mam pieska Leo, ktory jutro skonczy 2 miesiace, jest bardzo malutki, ale juz widac, ze ma charakterek jak na chi przystalo ;) jak tylko bede wiedziala jak wkleje jakies zdjecia. pozdrawiam Was cieplutko[/quote] Witaj anqu! :multi: Jakby co to mogę wkleić za Ciebie te zdjęcia, które mi przysłałaś? [quote name='Sabi11']Witaj w klubie :multi: :multi: :multi: najmniejszych psiaków świata z najbardziej groźnymi minami :multi: :multi: :multi: a pochwal się z jakiej hodowli masz tą cudowną psinkę i czy to długowłosa czy krótkowłosa , czekamy na zdjątka :loveu: tej słodzizny .[/quote] To ja się za anqu pochwalę, że mamy pieski z jednej hodowli - oczywiście po Drabie (bo jakże by inaczej :p ). Leo jest slicznym maleńkim cziłałkiem krótkowłosym białym z wielką śliczną główeczką :loveu: ciekawe co z niego wyrośnie :cool3:
Recommended Posts