Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorbin']przecież to inny piesek[/quote]

A gdzie ja pisałam, że to jeden piesek? Pisałam, że ta sama hodowczyni!

Posted

[quote name='olcha'][URL="http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,875892.asp"]http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,875892.asp[/URL] tutaj Pani sprzedaje pieski z rodowodem

a tutaj już bez [URL="http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,880402.asp"]http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,880402.asp[/URL]

:shake: :shake: :shake: smutno mi jak to widzę, robimy sobie reklamę takimi hodowlami...[/quote]

Sa różni ludzie i różne hodowle ,:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Na to nie mamy wpływu.

Ale mogę się pochwalić ,dzisiaj urodziły się w mojej hodowli małe cziłki...
Mamy 5 okruszków, wiekszość podobynch do tatusia .
pozdrawiam :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel:

Posted

[quote name='nutasob']Mamy 5 okruszków, wiekszość podobynch do tatusia[/quote]

aż pięc, również gratulacje :multi:

Posted

[quote name='Loona']aż pięc, również gratulacje :multi:[/quote]

Mamusia nie jest duża ,waży tylko 2.5 kg.Urodziła bez komplikacji ,sama
i trzyma sie bardzo dzielnie.
Wszystkie okruszki są bardzo mocne,w kolorze złotym ,waga urodzeniowa od 120 gram do 158 gram .I wszystkie bardzo podobne do siebie.Ale ze wstępnych prognos ,wynika ,że będzie 1 krótkowłosa sunia i 1 piesek i długowłose 2 pieski i 1 suczka.
Ich mama i tata sa bardzo ładne exterierowo ,także mam nadzieję że
i szczeniaczki bedą w takim typie.
Jutro jade do Łodzi na wystawe ,az mi żal ich zostawic.:placz: :placz:

Posted

No i jak wrażenia po łódzkiej wystawie? Ja z Figara jestem niesamowicie zadowolona, bo dostał CWC i Res.CACIB :multi: Upał był jak nie wiem, ale na szczęście chihuahua wychodziły od rana prawie.

Posted

:bigcool:[FONT=Century Gothic][SIZE=5] [COLOR=yellowgreen]GRATULACJE DLA CIEBIE I FIGARA[/COLOR][/SIZE][/FONT] :bigcool:

[COLOR=silver]A zdjęcia to gdzie?[/COLOR] :mad:

Posted

[quote name='olcha']:bigcool:[FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=yellowgreen]GRATULACJE DLA CIEBIE I FIGARA[/COLOR][/SIZE][/FONT] :bigcool:[/quote]

dzięki dzięki, dumna jestem jak nie wiem :multi:

[COLOR=silver][quote name='olcha']A zdjęcia to gdzie?[/quote][/COLOR]
nie miałam aparatu :-( :oops:

Posted

[quote name='Loona']No i jak wrażenia po łódzkiej wystawie? Ja z Figara jestem niesamowicie zadowolona, bo dostał CWC i Res.CACIB :multi: Upał był jak nie wiem, ale na szczęście chihuahua wychodziły od rana prawie.[/quote]

Leona jak mogłam Ciebie niezauwazyc!!!.Czemu nie napisalas , ze bedziesz
na wystawie w Lodzi!!!!!!!!!:-o :-o :-o
Zawsze szukam i rozmawiam ze znajomymi z forum.
Emilia

Posted

[quote name='nutasob']Loona jak mogłam Ciebie nie zauwazyc!!! Czemu nie napisalas, że będziesz na wystawie w Łodzi[/quote]

:siara:Przepraszam i proszę o wybaczenie, poprawię się w przysłości. A jak poszło?

Posted

[quote name='Loona']No i jak wrażenia po łódzkiej wystawie? Ja z Figara jestem niesamowicie zadowolona, bo dostał CWC i Res.CACIB :multi: Upał był jak nie wiem, ale na szczęście chihuahua wychodziły od rana prawie.[/quote]

Gratulacje dla Figara:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Czy Figaro jest dlugowlosy:crazyeye:

Nasz piesek Edin dlugowlosy w klasie otwartej dostal CWC i zdobyl CACIB
Suczki dlugowlose w klasie mlodziezy dostaly zloto i srebro .

Leona sykoda ,ze sie niepoznalismy:shake: :shake: :shake:
przepraszam za czcionke,korzystam z corki komputera ,ona ma ustawiona
angielska,,,,,,,,,,,,,,,

Posted

W takim razie byliśmy razem w porówaniu piesków :) Gratuluję CACIBA i w ogóle :) :multi: Rasę też wygrał? Śliczny z niego psiak :)

Posted

[quote name='Loona']W takim razie byliśmy razem w porówaniu piesków :) Gratuluję CACIBA i w ogóle :) :multi: Rasę też wygrał? Śliczny z niego psiak :)[/quote]

W rasie był drugi,ale to już drobiazg.Nie można mieć wszystkiego odrazu.
Dla mnie było ważne CWC i CACIB ,to mi wzupełności wystarczy.
Leona czy w Katowicach też byłyśmy razem na ringu???
Jak tak to chociaż będę wiedzieć jak wygladasz?
A mnie pamiętasz???:razz: :razz:

Posted

Wszyscy mnie widzieli, nio proszę :) Byłam w Katowicach, byłyśmy razem na ringu, ale pamięci do twarzy niestety nie mam. W Opolu też byłam w pośredniej, ale nie wiem czy się wtedy też spotkałyśmy. Szczerze mówiąc to w chi kojarzę tylko hodowców Figara :oops: Teraz będę w Płocku a dalej w Krakowie, mówię na przyszłośc ;)

Posted

Dla wszystkich, którzy widzieli Figara a nie są pewni czy to on wklejam zdjęcie, niewystawowe jak widac:

[CENTER][IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/204286.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='Loona']Dla wszystkich, którzy widzieli Figara a nie są pewni czy to on wklejam zdjęcie, niewystawowe jak widac:[/quote]

Tak ,to juz dwa razy byliśmy razem na ringu.
Tylko dziewczyny szkoda ,ze na forum piszemy sobie rózne miłe rzeczy ,a na wystawie się nie znamy:shake: :shake: :shake: Okazuje się ,że było więcej osób
z forum.:smilecol:
A o wiele przyjemniej poznać się bliżej:errrr: :errrr: :errrr: Miło też porozmawiać ,
i konkurować z sobą .Ja widziałam się tylko z Elżbietą i gdzieś na parkingu z Ksarą .Ksara na wystawie były bardzo ładne cziłki,szkoda że ich nie widziałaś.

Loona my już tak szybko się nie spotkamy.Ja mieszkam na zachodzie i w tym roku już bedę na wystawach w tym regionie.
pozdrawiam i wszystkim z forum życzę sukcesów na wystawach:kciuki: :kciuki:

Posted

Następnym razem trzeba się zebrac w ustalonym miejscu o określonej godzinie, bo tak to się niegdy nie zejdziemy. Mamy czas, kiedyś się wreszcie spotkamy :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...