Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarodziejka']Może trzeba poszukać mu tymczasu i ogłaszać?[/QUOTE]

Koniecznie!! Dziewczyny znacie kogoś kto pomógłby sklecić jakieś zgrabne ogłoszenie? Może jakby wrzucić go choć w parę miejsc, to coś się w jego sprawie ruszy. Psiak jest naprawdę fajny. Nie wierzę, że nie znajdzie się chętny żeby go przygarnąć.

Posted

Ja niestety nie mam głowy do ogłoszeń :(
Może jutro coś napisze a ktoś inny to po prostu trochę pozmienia :p
I trzeba bd go ogłaszać bo taki pies jak on nie może zmarnować się w schronie!
Z tymczasem to nie wiem czy wypali bo to też koszty i to duży pies jest ale jak się coś znajdzie to coś się wykombinuje ;p

Posted

Nie nie jest bo w Obornickim schronisku nie są kastrowane psy tylko suczki są sterylizowane.
Jedynie w bardzo rzadkich przypadkach dochodzi do tego że pies jest kastrowany...

Posted

Zastanawiam się,dlaczego te psiaki tak Go atakują?
I dostrzegam duże podobieństwo do ludzi...Jak ktoś ma dobre serce to musi mieć twardą d...
Przepraszam za to porównanie,ale chyba mam rację,prawda?

P.S. Czy wiemy coś o stosunku Kulfonika do kotów?

Posted

Agata,Sonia zupełnie się zgadzam z twoim porównaniem bo to taki cudowny psiak a inne bez powodu go gryzą :(

Nie niestety nie wiem jaki jest jego stosunek do kotów bo w schronisku nie ma kociarni :(

Posted

On już kiedyś miał iść do domu a właściciel chciał wiedzieć czy jest agresywny przy jedzeniu więc wyciągnęłam go z wybiegu i dałam do miski puszkę włożyłam mu patyk do miski żeby nie ryzykować i 0 agresji nawet nie mruknął więc zaczęłam go głaskać spojrzał się na mnie i było ok :)
Ale jak podszedł inny pies to zaczął pomrukiwać wiadomo pies w schronisku będzie musiał sobie jakoś dać rade.
Mam nadzieje że jakiś DT się znajdzie! :)

Posted

Trzeba tu ściągnąć kogoś kto pomoże w ogłoszeniach. Ja nie za bardzo wiem jak je robić, ale już postanowiłam, że jak tylko znajdę trochę czasu to się nauczę, bo widzę, że to przydatna umiejętność. A tymczasem czy ktoś nie mógłby się tym zająć plizzzzz?!? Chociaż dwa malunie...

Posted

ja kulfonowi cały czas wznawiam te które już kilka miesięcy temu zrobilam, czyli na
kupiepsa
cafeanimal
adopcje.org
nasipupile
e-zwierzak
przygarnijzwierzaka

moge jeszcze kilka zrobić w weekend

Posted

Znalazłam Kulfonika na:
[url]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=2577[/url]
[url]http://www.adopcje.org/adopcja31877.html[/url]
[url]http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=43195[/url]

Hopaj do góry gościu, niechże Cie ktoś wreszcie wypatrzy

Posted

Na [COLOR="#ff0000"]adopcje.org[/COLOR] Kulfon na razie na pierwszym miejscu. Tola a czy w ogóle ktoś pyta o niego w schronie? Rozesłałam dziś parę próśb o pomoc w ogłaszaniu na PW. Może właśnie allegro byłoby dobre, tam jednak najwięcej ludzi zagląda.