Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bingo jest fajne!!! tez mi się podoba!:loveu: Quote
bela51 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [SIZE=4][COLOR=Red]Prosimy o nr konta do wpłat ![/COLOR][/SIZE] Quote
Nikus Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='bela51'][SIZE=4][COLOR=Red]Prosimy o nr konta do wpłat ![/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Wysłałem PW:) Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A pozostałym ktoś podał?? Bo jeszcze było ostatnio kilka pytań! Quote
Nikus Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No nie wiem:shake:...kto jeszcze chce to proszę o PW...:) Quote
malibo57 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nic nie dostałam, a tez prosiłam. Nie wiem, o co chodzi. Quote
Plicha Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja tez poproszę jeden kilo numeru konta :cool3: Quote
Nikus Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Już wysyłam:) przypadkiem mam bo jestem "księgowym" Emigrantki:) Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 przejrzyj jeszcze ostatnie strony - bo jeszcze były pytania!! Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Fajnie że ktoś to ogarnia! Agata Sonia kaj żeś Ty Robaczku:mad::mad::mad: Quote
Emigrantka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Nikus']Już wysyłam:) przypadkiem mam bo jestem "księgowym" Emigrantki:)[/QUOTE] I to jakim dobrym ;) Juz chyba wszystkie konta psich bid z Dogo masz, huh? :D ********************** Tola -:mad: Zmienilam moja miesieczna dla Kulfona z 10 zl na 25 zl- nie ma tego na 1 stronie [quote name='Emigrantka']Kulfon - [B][COLOR=blue]podnosze moja stala dla Ciebie do 25 miesiecznie od marca.[/COLOR][/B] Dodalam jednorazowa (tak, jeszcze jedna, 30zl) - daj znac czy doszla Pilnuj 2 strony bo jak nie to przez kolano i :mad: Quote
Akrum Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 dzięki za nr konta :) właśnie zrobiłam przelew 40 zł to nie dużo, ale zawsze coś, a póki co na więcej nie mogę sobie pozwolić... Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Oj chyba Obydwie Ciotki jopki zbiorą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Emigrantka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Emigrantka']I to jakim dobrym ;) Juz chyba wszystkie konta psich bid z Dogo masz, huh? :D ********************** Tola -:mad: Zmienilam moja miesieczna dla Kulfona z 10 zl na 25 zl- nie ma tego na 1 stronie [quote name='Emigrantka']Kulfon - [B][COLOR=blue]podnosze moja stala dla Ciebie do 25 miesiecznie od marca.[/COLOR][/B][/QUOTE] Dodalam jednorazowa (tak, jeszcze jedna, 30zl) - daj znac czy doszla [quote name='Emigrantka'] [COLOR=blue][B]dorzuce mu 30 jednorazowo[/B][/COLOR]....z[/QUOTE] Pilnuj 2 strony bo jak nie to przez kolano i :mad:[/QUOTE] Deklaracje sie sypia a nic o niech na 1 stronie nie ma..... musimy wiedziec dokladnie jak chlopak finansowo stoi..... Quote
Plicha Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A kto go wyadoptuje ze schroniska? Czy wydadzą go tak po prostu? Bo pamietam że z Franiem to byly jakies problemy. Quote
ana666 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ja mam transport nawet w ten weekend mozemy z zawiezc psiaka gdzie trzeba za zwrotem kosztów paliwa. tylko ty tolu musisz wszystko odnosnie wyadoptowania załatwic z kiero bo ja nie mam siły na to. Quote
Tia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Tylko Tola pewnie nie będzie miała jak w tygodniu a w soboty go nie ma! Ja też nie mogę w tygodniu.. I co teraz kto to wszystko załatwi?? Quote
bela51 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Tia']Tylko Tola pewnie nie będzie miała jak w tygodniu a w soboty go nie ma! Ja też nie mogę w tygodniu.. I co teraz kto to wszystko załatwi??[/QUOTE] Ciotki , musicie to załatwić, jesteście na miejscu. Nie żal Wam tego pieknego ONka? Quote
ana666 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nie wiem, naprawde nie bede chodzic do niego i prosic na kolanach zeby dał psa. nie mozecie zadzwonic do niego i powiedziec ze w sobote go zabieracie a w schronie w sobote podacie dane tego kogo kto go bieze. ja chce tylko isc do schronu zabrac kulfona i jechac. Quote
TERESA BORCZ Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jeśli jest gotów hotelik, jest transport. To wyadoptowanie nie powinno być kłopotem znajdzcie kogoś szybciutko cioteczki, kogokowiek. Każdy dzień na wagę złota. Super, bardzo się cieszę bo ani rusz nie moglam znależć sensownego transportu. Quote
ana666 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ja moge w sobote jechac z kenwothem za zwrotem kosztów paliwa a bedzie to koło 150zł, tylko mowie pojedziemy jak w schronie bedzie wszystko załatwione. zadzwonicie dziewczyny do kiero jak nie mozecie isc? Quote
Recommended Posts