aneta355 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Witam Cię piękny Piesku ;) Kto to, a raczej co to tak Cię zostawiło :angryy: Quote
MyrkurDagur Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 aneta355 napisał(a):Witam Cię piękny Piesku ;) Kto to, a raczej co to tak Cię zostawiło :angryy: Witaj Anetko ;) Ech... :-( Może nadalibyśmy jakieś imię temu ONkowi...? Quote
scorpio133 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 jestem tez za tym zeby ten sliczny piesio miał imie. A tak od siebie to co u ciebie kochany ,jak tam rany nad oczkiem - czy sie juz zagoiły? Quote
aneta355 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Gdybym mogła Go wziąć miałby na imę Bono albo Robin. Szlag by to trafił może dzisiaj wygram w lotto wybuduje dom i ........ach marzenia :roll::roll: Quote
MyrkurDagur Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 aneta355 napisał(a):Gdybym mogła Go wziąć miałby na imę Bono albo Robin. Szlag by to trafił może dzisiaj wygram w lotto wybuduje dom i ........ach marzenia :roll::roll: To może niech będzie Bono? Ja także marzę o wygranej i o tym ile dobrego można by wtedy uczynić dla psiaków... ech... Quote
MyrkurDagur Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 scorpio133 napisał(a):jestem tez za tym zeby ten sliczny piesio miał imie. A tak od siebie to co u ciebie kochany ,jak tam rany nad oczkiem - czy sie juz zagoiły? Będę kontaktować się z Państwem z przytuliska, to spytam o niego. Może także wybiorę się do nich niedługo, to sama sprawdzę, jak on się miewa... :-( Quote
scorpio133 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Będę kontaktować się z Państwem z przytuliska, to spytam o niego. Może także wybiorę się do nich niedługo, to sama sprawdzę, jak on się miewa... :-( Imie Bono bardzo ładne. Jestem za !. Bardzo fajnie kochana ze wybierasz sie tam osobiscie .Zobaczysz wiec Bonka i prosimy o relacje. Wymiziaj go od wszystkich cioteczek :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 scorpio133 napisał(a):Imie Bono bardzo ładne. Jestem za !. Bardzo fajnie kochana ze wybierasz sie tam osobiscie .Zobaczysz wiec Bonka i prosimy o relacje. Wymiziaj go od wszystkich cioteczek :loveu: Dam znać, gdy będę tam jechać ;) Witaj Bono... smutny Bono... :-( Quote
scorpio133 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 witamy cie piesku kochany z rana bo pozniej nie wiadomo czy mozna wejsc bo dogo zle chodzi:loveu: Quote
aneta355 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Będę kontaktować się z Państwem z przytuliska, to spytam o niego. Może także wybiorę się do nich niedługo, to sama sprawdzę, jak on się miewa... :-( Myrkurku daj znak kiedy się wybierzesz może uda mi się pojechać z Tobą, bardzo chciałabym odwiedzić Bonka :roll: Quote
MyrkurDagur Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 aneta355 napisał(a):Myrkurku daj znak kiedy się wybierzesz może uda mi się pojechać z Tobą, bardzo chciałabym odwiedzić Bonka :roll: Wspaniale !!! :multi: Dziękuję Ci Anetko :loveu: Oczywiście, dam znać ;) Quote
zuziaM Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja obecnie nie moge sie zajac psiakiem..... brak nadal miejsc... adopcje zerowe :shake:.... Zawiadomcie koniecznie Peter Benny. Quote
MyrkurDagur Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Właśnie dowiedziałam się, że Bono znalazł "dom"... Został psem pilnującym, na oczyszczalni ścieków... W ciągu dnia jest przy budzie, na łańcuchu... a w nocy biega po całym terenie... Dodatkowo jest tam kilku stróżów, którzy gotują mu jedzenie. Jeden z nich jest sąsiadem Pani z TOZu, z którą to właśnie o Bono rozmawiałam. Pani zawozi tam także karmę, więc ma chociaż oko na psa... Powiedziała mi, że tym z oczyszczalni zależy na psie, który szczeka, więc nie jest wykluczone, że wróci do przytuliska jeśli nie będzie spełniał tego warunku. ....... :roll: Quote
aneta355 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Bonek, tak to jest, jedni pewnie oduczali Cię szczekać teraz chcą żebyś szczekał :cool3: Jak Ci tam dobrze to szczekaj :razz: Quote
Kaja i Aza Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Biedactwo, jemu juz sie chyba emerytura nalezy, no i ten lancuch... Wziela bym go natychmiast gdybym tylko mogla. Ten swiat jest jednak zle urzadzony. Quote
MyrkurDagur Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Właśnie... emerytura... Inaczej wyobrażałam sobie jego przyszłość... Quote
_Tosia_ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 boże na łańcuch... i te warunki: jak nie będzie szczekał... :-( Quote
Recommended Posts