Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

20 VII 2009
Rocket ma nowy dom. Proszę o przeniesienie wątku lub jego zamknięcie.

.................................................................

Nie jest zabiedzony ani chory. Ma miejsce, w którym zaznał wiele dobrego. Jego państwo przygarnęli go ze schroniska. Niestety, są zmuszeni szukać mu nowego domu. Zależy im, aby trafił w dobre ręce.
Mam ich pozwolenie na skopiowanie tekstu z Allegro:

Szukamy nowych rodziców dla Rocketa. Piesek wzięty został przez nas ze schroniska kilka miesięcy temu, ale okazało się, ze nasza mała córeczka ma na niego alergię. Nie chcemy oddawać go z powrotem do tego straszliwego miejsca. Pomożcie!!!Rocket jest pogodnym i energicznym psiakiem. Ma ok. 1,5 roku, książeczkę zdrowia, aktualne szczepienia, odrobaczenia, wykastrowany. Wzięty przez nas ok. pół roku temu ze schroniska - przebywał tam niedługo - tylko kilka dni, ale jak każdy z tego strasznego miejsca potrzebuje wyjątkowo dużo czułości. Na spacerach bardzo ciągnie do innych psów, ale nie jest agresywny. Lubi bawić się z naszą małą córeczką (3,5r.) i toleruje różne jej wygłupy - w tym ciągnięcie za ogon, uszy itp. Nawet bardzo mu się to podoba. Na razie nauczyliśmy go podstawowych komend (siad, leżeć, zostań, do mnie, jedz, zostaw to). Zna je... po angielsku, bo to język najczęściej przez nas używany. Ma ok. 55cm w kłębie i waży 35kg. Mój numer telefonu to: 0783 28 66 11.

Pomocy! Ogłoszenia, banerki... Krewni, znajomi (no tak, zakładam optymistycznie, że mamy niezapsionych znajomych). Podrzucanie wątku...

Posted

Wiedźma napisał(a):
Tomcug, bądź tak dobra i ogłaszaj, gdzie możesz.

A znasz adres mailowy do Państwa? Telefon jest podany, mail też by się przydał.

Posted

Komu wyżełek, komu? No najlepsza rasa! A jeszcze z dodatkiem jakiejś innej - tylko brać! Wiem, co mówię, mam, jak pewnie niektórym wiadomo, przybłędkę tej marki.

Posted

Dostałam sms od pani Rocketa. Wyżełek ma już nowy dom, zatem kończymy akcję. Pani prosiła, żeby serdecznie podziękować wszystkim zainteresowanym losem psiny i pomagającym w poszukiwaniu domu.