Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to kobix skoro Moria się zgodziła i nasze psy jadą jutro to trzeba teraz dzwonić do pati c i dograć gufiaka jutro skoro możesz go do wawy podwiezc:)to takiej okazji nie można przegapić zrobi się zrzutkę na transport i w drogę;)tylko jutro gufi musi być w wawie

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No zgodze sie bo co mam robic, ale potrzebuje abyscie oglaszały te trzy psiaki wszędzie gdzie mozliwe, potrzebuje kasy na nie jak tylko przyjada.
Hurtem psiaki jadą i zapchana juz jestem do granic wytrzymalosci no i imie mu zmienimy bo jak to bedzie dwoch Gufich.

Posted

chyba zbyt hura optymistycznie podeszłam?:p
nie wiem czy Moria się zgodziła(opierałam sie na postach Basi)
transport jest Wasz:evil_lol:
nie ma stałych deklaracji na cała kwotę

nie mam Gufiaka w ręku.

uciekam do Kielc.muszę.psie sprawy.

(pod 511 704 481)

Posted

[quote name='Moria']No zgodze sie bo co mam robic, ale potrzebuje abyscie oglaszały te trzy psiaki wszędzie gdzie mozliwe, potrzebuje kasy na nie jak tylko przyjada.
Hurtem psiaki jadą i zapchana juz jestem do granic wytrzymalosci no i imie mu zmienimy bo jak to bedzie dwoch Gufich.[/quote]

Pieniążki postaramy się wysłać dzisiaj - tylko musze dogadać się z Clo ile wpłynęło od darczyńców, a resztę wpłacę z naszego bazarku.

Mamy z niego troszkę już uzbierane, więc możemy też pomóc małemu Gufiemu

Oczywiście, ze będziemy ogłaszać - DJ ma już od dłuższego czasu ogłoszenia, ale zdjęcia tylko za kratami i jakoś nie ma zainteresowania.

Moria - cudownie, że się zgodziłaś na tego malucha:loveu:

Czyli trzeba jeszcze tylko spytać Pati-c czy zabierze jeszcze malucha jako 3 - ale wiem, że jeżdziła z większą ilością psów, więc mam nadzieję, że się zgodzi

To jest kontakt do Pati-c

Chętnie pomogę w transporcie na dalszych trasach za zwrot kosztów paliwa.
Mieszkam w Warszawie.
Kontakt mailem: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL]
lub tel. 698 616 250

Napisać do Niej czy wolisz Kobix się umówić osobiście?

Posted

dzwoniłam do Mori-jestem ogromnie wdzięczna że się zgodziła:loveu:
dzwoniłam też do pati-c:wszystko zależy od stanu psiaków z którymi jutro jedzie(ma mi dać dziś znać)

acha!na jakie konto wpłacać kaskę?

Posted

[quote name='kobix']dzwoniłam do Mori-jestem ogromnie wdzięczna że się zgodziła:loveu:
dzwoniłam też do pati-c:wszystko zależy od stanu psiaków z którymi jutro jedzie(ma mi dać dziś znać)

acha!na jakie konto wpłacać kaskę?[/quote]

DJ jest takim strachulcem podobno, nie kłóci się z innymi psami.
Kamyk jst teraz u Reni chwilowo i tez podobno bardzo ugodowy i miły
Nie powinno być problemu

aa chyba, że stan piesków to chodzi o to, ile ich będzie tak?

A myślę, że najlepiej bezpośrednio na konto Morii wpłacać

Posted

Ten "gufi" jest cudowny i taki biedak ale jaki słodziucha.:loveu:

Mam juz jednego Gufiaka to i drugiemu Gufiakowi nie odmówię. Macie moją deklarację stała na drugiego Gufiaka 30 zł ale jak trzeba wpłacic więcej w tym miesiącu to dajcie znac. Na jakie konto wpłacac?:loveu:

Posted

[quote name='ihabe']Ten "gufi" jest cudowny i taki biedak ale jaki słodziucha.:loveu:

Mam juz jednego Gufiaka to i drugiemu Gufiakowi nie odmówię. Macie moją deklarację stała na drugiego Gufiaka 30 zł ale jak trzeba wpłacic więcej w tym miesiącu to dajcie znac. Na jakie konto wpłacac?:loveu:[/quote]

Ihabe to wybawicielka Gufiego numer 1 :loveu: ( oczywiście nie tylko Jego :loveu:) - dziadeczka, który tez jest u Morii (pierwszy banerek w moim podpisie)
Właśnie Moria mówiła, że będzie trzeba chyba zmienić imię, bo 2 Gufich w 1 domu to przesada :lol:

Posted

[quote name='clo']czy już wszystko dogadane z pati żeby koniecznie gufi się jutro zabrał z nią a i zbieramy na transport![/quote]

Pati miała dzwonić do Kobix

Posted

[quote name='Moria']No zgodze sie bo co mam robic, ale potrzebuje abyscie oglaszały te trzy psiaki wszędzie gdzie mozliwe, potrzebuje kasy na nie jak tylko przyjada.
Hurtem psiaki jadą i zapchana juz jestem do granic wytrzymalosci no i imie mu zmienimy bo jak to bedzie dwoch Gufich.[/quote]

To Gufi ma już zapewniony ciepły kąt :loveu:

Ciotki, trzeba zmienić imię rzeczywiście...

Posted

[quote name='Moria']Chyba raczej Basiu tak, a szczegolnie za te linki do tvp.[/quote]

Oj nie ma co mordować Basi za linki :lol:

Super nagranie i bardzo miło było Cię zobaczyć!

Posted

dopiero teraz dopadłam kompa ,wieć piszę:
1 zła wieść:p pati-c napisała sms że nie da rady zabrać Gufiego(nr.2)bo 2 psiaki które wiezie są sporawe

2.nie znalazłam nigdzie Gufiego:shake:

po łepetynie krążą różne wersje i pomysły:roll: