Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na konto PayPAL 2.05. wpłynęło [B]10 euro[/B] [B]od Moniki J.[/B] co system przeliczył na kwotę [B]40,31zł[/B].
4.05. pieniążki zostały przekazane do wysłania na konto Ani. Jak już przepłyną trafią na konto Kseni w SHA :)

Posted

[quote name='mari23']wpłaty dla Kseni:

100,- Paweł Piotr W. z Wrocławia (30.04.)
20,- Magolek (30.04.)
10,- funia - deklaracja stała[/QUOTE]

Uuuu Paweł wpłacił 100zł dla Kseni.

Powolutku i uda się nam uzbierać pieniażki na następny miesiąc hotelowania.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Uuuu Paweł wpłacił 100zł dla Kseni.

Powolutku i uda się nam uzbierać pieniażki na następny miesiąc hotelowania.[/QUOTE]
Ale takie zbieranie to jak przykrywac się za krótka kołdrą .....

Posted

[quote name='Marinka']Wczoraj poleciała na konto Kseni deklaracja od Moniki J. z paypala w wys. 40,31zł[/QUOTE]

i dotarła! :)

oto wpłaty dla Kseni:

10,- handzia za V (06.05.)
20,- Agnieszkal2 (06.05.)
30,- LadyS za III,IV,V (06.05.)
40,31 MonikaJ. z paypala (09.05.)

Posted

Rozmawiałam z Agnieszką o Kseni. W sumie nic nowego. Że to piękna sunia, że idealny byłby dla niej dom, w którym są bardzo utarte zwyczaje, że jeśli tylko nie będzie często obcych, albo jakichś zmian, to powinna dać radę. Agnieszka znowu mówiła, że z Lukasem potrafią się bawić godzinami i w sumie, ani Ksenia z innym psem, ani Lukas z inną suką nie mają takich układów. Ksenia to już wogóle, a Lukas tam jeszcze kogoś akceptuje. No obyż jej się wreszcie udało!

Posted

[quote name='mari23']i dotarła! :)

oto wpłaty dla Kseni:

10,- handzia za V (06.05.)
20,- Agnieszkal2 (06.05.)
30,- LadyS za III,IV,V (06.05.)
40,31 MonikaJ. z paypala (09.05.)[/QUOTE]

[COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO:
[/B][/I][/U][/COLOR] [COLOR=#ff0000][U][I][B]240,31 zł[/B][/I][/U][/COLOR]

Posted

[quote name='ranias']coś tak jakoś cicho u Kseni...:roll:[/QUOTE]

przepraszam za długą nieobecność :( czasem życie człowieka tak przygniecie, że trudno się podnieść nawet na wysokość klawiatury komputera...

jest wpłata dla Kseni:

20,- Marlena J. z Góry (10.05.)

Posted

[quote name='mari23']przepraszam za długą nieobecność :( czasem życie człowieka tak przygniecie, że trudno się podnieść nawet na wysokość klawiatury komputera...

jest wpłata dla Kseni:

20,- Marlena J. z Góry (10.05.)[/QUOTE]

Ja również przepraszam za nieobecność. Pani Marysiu kochana jestem z Panią. Ja nawet nie miałam siły podnieść się na wysokość klawiatury ;(. Będę już codziennie na dogo.

Czy poszedł już przelew za hotelik?

Zaraz rozliczenie zaległe bazarki Kseni i wpłace pieniążki.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Ja również przepraszam za nieobecność. Pani Marysiu kochana jestem z Panią. Ja nawet nie miałam siły podnieść się na wysokość klawiatury ;(. Będę już codziennie na dogo.

Czy poszedł już przelew za hotelik?

Zaraz rozliczenie zaległe bazarki Kseni i wpłace pieniążki.[/QUOTE]

nie, przelew jeszcze nie poszedł niestety, a termin mija jutro....

Posted

[quote name='ranias']no i nasza Ksenia z dołka finansowego nie może się wygrzebać.....[/QUOTE]

dołka finansowego.... i z "przepaści adopcyjnej" :(

Posted

W tym miesiącu Ksenia dostała wsparcie w postaci spadku po [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/187891-Śliczna-Kaja-wróciła-z-adopcji-udało-się-Kaja-jedzie-do-hoteliku-)/page57"]Kaji[/URL], my tam płaciłyśmy z góry, więc część niewykorzystanych pieniędzy Agnieszka przerzuci na Kaję. Tak więc w tym miesiącu zapłaćcie o 192 zł mniej.

Posted

[quote name='Bjuta']W tym miesiącu Ksenia dostała wsparcie w postaci spadku po [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/187891-Śliczna-Kaja-wróciła-z-adopcji-udało-się-Kaja-jedzie-do-hoteliku-)/page57"]Kaji[/URL], my tam płaciłyśmy z góry, więc część niewykorzystanych pieniędzy Agnieszka przerzuci na Kaję. Tak więc w tym miesiącu zapłaćcie o 192 zł mniej.[/QUOTE]

wielkie, ogromne dzięki !!!!!!

tylko żal Kaji
[*] :(