Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja niestety nie dopłacę. Przepraszam jeśli kogoś urażę, ale jestem zdania, że tak poważne wydatki - Gabi ma tylko 260 zł miesięcznych deklaracji - powinny być ustalane wcześniej z ofiarodawcami.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Ja coś dorzucę, ale cholerka pod koniec kwietnia...[/QUOTE]

ja też dorzucę dodatkowo choć trochę, bo zlecenie stałe "samo" już pewnie poszło...
znam "na żywo" takie dolegliwości, jak ma Gabisia, bo podobne kłopoty ze stawami (obok sercowych) ma mój Charlie, choć on chyba młodszy troszeczkę od Gabi:loveu:

Posted

Wkleiłam w drugi post rozliczenie na dzień 11 kwietnia. Nie wiem ja na innych komputerach, na moim dogo "zjada" obrazki, podaję więc i link do pliku z rozliczeniem:

[URL="http://i787.photobucket.com/albums/yy157/madcat1981/gabi-11-04-2010.png"]tutaj rozliczenie do 11 kwietnia[/URL]

Posted

Prosze, policzcie , ile juz pieniazkow zostalo zebranych na Caniviton dla Gabusi.
Reszta , pozostala jeszcze, zostanie dosponsorowana przez kochana Joanne. WIELKIE DZIEKI, JOASIU !!!

Posted

Oj, no to cala prawie kwota za leki juz jest - 85 zl.
Wiec juz nie trzeba. Reszta bedzie z pieniazkow Joasi.
Dziekuje.

Jesli chodzi o Gabi ....... wczoraj przyprawila mnie o zawal ..... Czula sie bardzo , bardzo zle ....
Nie chciala wstac, nawet glowki nie podnosila ..... oddychala powoli ...... oczka tylko otwierala co jakis czas, patrzac na mnie .....
Nawet na glaskanie nie reagowala .... zwykle, kiedy ja sie tylko dotknelo, zaraz podskakiwala, jak wystraszona.
Nie chciala jesc nawet najbardziej smakowitych, aromatycznych ( wedzonej kielbaski nawet ) smakolykow .... Niczego !
Bylam bardzo wystraszona...... Nie wiem nawet , czy moze ja cos bolalo, bo nie mowila nic ....
Siedzialam z nia ponad godzine, mowilam do niej i glaskalam ...... Podalam jej na polecenie pani doktor No-spe ( dziala rozkurczowo w razie bolu, a szkody nie zrobi ).
No i poskutkowalo, bo za ok. dwie godzinki niunia juz czula sie lepiej ....... Upominala sie o jedzonko. Dostala kilka parowek.
Dzisiaj juz sie przespacerowala,zalatwila, wysiusiala ..... zjadla sniadanko. Teraz lezy w pontoniku na slonku.
To naprawde starowinka ...... Jej kochane, sliczne oczka tak patrza, takie sa bystre, a jednoczesnie .... takie zamglone, teskne ........
Jest kochana. Madra taka psinka. Tak sie wspaniale potrafi znalezc , kiedy wychodzi sobie na spacerki, chodzi po ogrodzie, potem wraca i kladzie sie w sloncu i drzemie ........
Tak patrzylam ostatnio na tablice z przeliczeniem wieku psiego na ludzki ..... Gabunia ( przy swoich gabarytach ) ma juz ponad 100 lat ................

Posted

Jest kochaniutka. Taka slodka starowinka.....
Dzisiaj znow dlugo razem bylysmy. Posiedzialam z nia troche, bo nie mogla sie podniesc. Wyglaskalam ( powinnam ja wyczesac, bo podszerstek, jak pedzelki z Gabi wychodzi... ale ona sie nie daje czesac ... wieje od razu ... byle dalej .... nie lubi tego ). Potem , jak wstalam i chcialam wyjsc, Gabrysia tez sie podniosla i podreptala za mna. Pospacerowalysmy wiec po ogrodzie. A potem sie polozyla na kocyku w slonku i sobie drzemala.
Zjadla dzisiaj obiadek ladnie. Teraz juz spi smacznie.

Posted

wiesz co, ZuziuM... zazdroszczę Ci tego hoteliku... ja mam tylko szóstkę i kotka-kalekę
kiedyś opowiadałam kikou o swoim marzeniu - domu opieki dla starych, chorych piesków... okazało się, że marzenia mamy takie same, ale tylko kikou je zrealizowała...

a z tym czesaniem to staruszki chyba tak mają - mój Charlie jest długowłosy, więc to konieczne - a on gryźć próbuje przy czesaniu, ale na szczęście nie bardzo ma czym ugryźć :)

Posted

Kochani !!!
WIELKA PROSBA ....... do kogo moge wyslac MMS-em 2 filmy i kto by je umiescil w watkach ????
Jeden jest z Gabi , a drugi z Dagusia .

Prosze o kontakt do mnie 0695 555 221

Bardzo prosze !

Posted

Gabunia w forsycjach wygrzewa sie na sloneczku :lol:.
Cwaniara, jak jej bylo za cieplo, to szla sobie w cien ... a potem znow wracala na kocyk w sloncu :lol:.

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/02e3781885d87b1a.html"][IMG]http://images46.fotosik.pl/284/02e3781885d87b1amed.jpg[/IMG][/URL]