Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='MagdaH']Dzieki,będę czekać:p Mam nadzieję, ze Oren po kapitalnych postrzyżynach sie nie rozchoruje:shake: Bo po ogoleniu na zapałkę, to ani specjalnie na słońce, ani przemoczyć, bo się szybko zaziębi...[/quote] Zobacze z fryzjerka w jakim bedzie stanie. JEsli da sie uratowac sliczne futerko-zrobimy wszystko co w naszej mocy!! Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ok, to ja juz patrze. do 7 sierpnia jeszcze kawalek czasu jest. mialam juz cos na oku, takze zajmie mi to chwile. czy cena jest taka jak przy azorze? Quote
Ajula Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Irysku zmiłuj się, bo mój Gufi będzie wieki czekał na swoją operację (zależy ona od tego, kiedy będzie mógł iśc do Ninki, a kolejka długa...) Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 co ty opowiadasz. jaka dluga. ja i tak mam zaklepane miejsce. takze moge jakas bide wepchnac. nino mam juz pierwsz propozycje: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sochaczew-ofa-nadal-szuka-domu-136900/?highlight=[/URL] Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dluga kolejka to jest u murki i to sie jeszcze wcale nie rusza. ponizej wklejam jeszcze pare linkow do sochaczewskich psow... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-pedro-131185/?highlight=[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-bora-dorasta-w-schronisku-129525/[/URL] a moze ta bidusia, sliczna, a tyle czeka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-vega-niestety-wrocila-do-schroniska-126162/?highlight=[/URL] Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 rzuc ninka okiem na te cudenka, ktore wkleilam, ja zaprosze tu luke, zeby takze rzucila okiem i stwierdzila, ktora bidusia jest w najwiekszej potrzebie. bo ja nie mam pojecia. wynalazlam, takie, ktore moim zdaniem sa bidusiami, ale ktora z nich to juz nie wymysle. Quote
Ninka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ech ja nie dam rady podjac takiej decyzji... Dla mnie wszystkie sa strasznie kochane:-( Quote
leni356 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Z bazarku dla Orenka jest kwota 191 zł :multi: Zaokrąglę ją do 200 zł [COLOR=RoyalBlue] [/COLOR] [COLOR=RoyalBlue]Skarpetka Orenka przedstawia się następująco:[/COLOR] bazarek - 200 zł :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] MagdaH - 20 zł miesięcznie :loveu: leni356 - 100 zł uzbierane :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 30 zł :loveu: Maruda666 - 50 zł :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Pani Ania - 30 zł :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Razem jednorazowych wpłat - [B]430 zł [/B] Razem deklaracji - [B]20 zł miesięcznie[/B] [COLOR=RoyalBlue][B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty i deklaracje[/B][/COLOR] :calus: Quote
Poker Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 wydaje mi się,że na orena wpłaciłam raz 30 zł?czyżbym miała aż taką sklerozę , że nie pamiętam? :oops: I wpłacę jeszcze 30 zł oraz zadeklaruję w imieniu pani Anety z Gdyni 20 zł miesięcznie. Quote
leni356 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Poker']wydaje mi się,że na orena wpłaciłam raz 30 zł?czyżbym miała aż taką sklerozę , że nie pamiętam? :oops: I wpłacę jeszcze 30 zł oraz zadeklaruję w imieniu pani Anety z Gdyni 20 zł miesięcznie.[/quote] Sprawdzę jeszcze raz, nie widziałam wpłaty, ale żebym nie przeoczyła to się upewnię. Dziękuje bardzo Quote
Poker Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 nie, nie wpłaciłam,śniło mi się :evil_lol:,przelałam teraz 60 zł.Przeleję jeszcze 20 zł jako stałą wpłatę. Quote
irysek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 o prosze, oren bedzie wkrotce na liscie wprosta jako milioner hihi. ja juz sie gubie w tym ile on ma pieniedzy. no i licze nadal, ze jak sie duzo uzbiera, a oren szybko pojdzie do domu, pieniadze przejda na mojego tymczasa ulokowanego u niny ;) (wszystko sie moze zdarzyc ... gdy serce pelne wiary) Quote
leni356 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='irysek']o prosze, oren bedzie wkrotce na liscie wprosta jako milioner hihi. ja juz sie gubie w tym ile on ma pieniedzy. no i licze nadal, ze jak sie duzo uzbiera, a oren szybko pojdzie do domu, pieniadze przejda na mojego tymczasa ulokowanego u niny ;) (wszystko sie moze zdarzyc ... gdy serce pelne wiary)[/quote] Tak, ale pod warunkiem że domek będzie DOBRY. Nie oddamy go byle komu, on już i tak sporo wycierpiał. Ninko, chciałabym żebyś mi wcześniej dała znać jak będzie chętny domek i omówić ze mną, ja się bardzo dla Orena gimnastykowałam i czuję się za niego też odpowiedzialna Quote
leni356 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Poker']nie, nie wpłaciłam,śniło mi się :evil_lol:,przelałam teraz 60 zł.Przeleję jeszcze 20 zł jako stałą wpłatę.[/quote] Bardzo dziękuję :loveu: Quote
leni356 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [COLOR=RoyalBlue] [/COLOR] [COLOR=RoyalBlue]Skarpetka Orenka przedstawia się następująco:[/COLOR] bazarek - 200 zł :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] MagdaH - 20 zł miesięcznie :loveu: leni356 - 100 zł uzbierane :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 60 zł :loveu: Maruda666 - 50 zł :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Pani Ania - 30 zł :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Razem jednorazowych wpłat - [B]460 zł [/B] Razem deklaracji - [B]20 zł miesięcznie[/B] [COLOR=RoyalBlue][B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty i deklaracje[/B][/COLOR] :calus: Quote
leni356 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Z mojego bazarku na Miśka, który znalazł dom, będzie około 50 zł dla Orenka. Jeżeli ze skarpetki Orenka zostaną jakieś pieniądze to chciałabym przeznaczyć na tą sunię - jeśli darczyńcy wyrażą zgodę. Zobaczcie jaka podobna: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/potwornie-przerazona-dzika-sunia-potrzebne-fundusze-na-hotelik-141742/[/URL] Quote
Ninka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='leni356']Tak, ale pod warunkiem że domek będzie DOBRY. Nie oddamy go byle komu, on już i tak sporo wycierpiał. Ninko, chciałabym żebyś mi wcześniej dała znać jak będzie chętny domek i omówić ze mną, ja się bardzo dla Orena gimnastykowałam i czuję się za niego też odpowiedzialna[/quote] Leni, alez oczywiscie, w kwestii wyboru domku dla Orena, nie czuje sie w ogole osoba decyzyjna! Napisalam o telefonie, ktory mialam i tyle. O wiem jeszcze, ze Pani jest z Lodzi. Quote
leni356 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Ninka']Leni, alez oczywiscie, w kwestii wyboru domku dla Orena, nie czuje sie w ogole osoba decyzyjna! Napisalam o telefonie, ktory mialam i tyle. O wiem jeszcze, ze Pani jest z Lodzi.[/quote] Ja cały czas mam nadzieję że to fajny domek :p Quote
Ninka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No ja tez mam nadzieje, ze domek najlepszy pod sloncem dla pieknisia sie szykuje!!!:loveu: Chodzi mi o to, ze glownie Ty zdecydujesz. Quote
irysek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 co znaczy, ze jak zostana pieniadze ze skarpety? czyli jak oren pojdzie do domu i zostana jakies pieniadze po nim? czy jak sie oplaci pierwszy miesiac i weta. ja bym chciala, zeby pieniadze, ktore zostana po DT orena, jesli pojdzie do domu i nie bedzie siedzial w nim caly czas przeszly automatycznie na psiaka, ktorego ja u ninki umieszcze :) przynajmniej te 30z, ktore dala mi pani ania do wykorzystania. a reszta to juz nie wiem, jak beda chcieli. Quote
leni356 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='irysek']co znaczy, ze jak zostana pieniadze ze skarpety? czyli jak oren pojdzie do domu i zostana jakies pieniadze po nim? czy jak sie oplaci pierwszy miesiac i weta. ja bym chciala, zeby pieniadze, ktore zostana po DT orena, jesli pojdzie do domu i nie bedzie siedzial w nim caly czas przeszly automatycznie na psiaka, ktorego ja u ninki umieszcze :) przynajmniej te 30z, ktore dala mi pani ania do wykorzystania. a reszta to juz nie wiem, jak beda chcieli.[/quote] To co zostanie w skarpecie jak Oren zostanie szczęśliwie wyadoptowany, a kiedy to nastąpi to tego nie wie nikt. Nie dzielmy więc skóry na niedźwiedziu :) Te pieniądze od pani Ani na pewno możesz rozdysponować jeśli Orenkowi przestaną być potrzebne. Reszta zależy od darczyńców. Jeśli chodzi o moje bazarkowe i te uzbierane przeze mnie to też mam kilka bid na liście. A na razie skupiajmy się na Orenku, bo to jego wątek i on ma zacząć nowe życie :lol: Quote
irysek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 hihi teraz tak sobie pomyslalam, oren jeszcze w schronie siedzi, nie wie co go czeka, a my juz go w dt umiescilysmy, chwile pozniej juz w domu stalym i juz umieszczamy u niny kolejnego na dt i rozdzielamy kase hehe. szkoda, ze ten transport dopiero 9 sierpnia. czas sie dluzy niesamowicie... Quote
Ajula Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='irysek'] szkoda, ze ten transport dopiero 9 sierpnia. czas sie dluzy niesamowicie...[/quote] może ktos się trafi wcześniej, robiłyscie ogłoszenie na transportowym? Quote
Recommended Posts