Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Irysek, przepraszam, zle sie wyrazilam:oops: U mnie DT jest platne, 350zl dla sredniego psa jak Oren. W cenie jest opieka i karma. Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 za co przepraszasz? bo cos sie nie zrozumialysmy chyba ;) kazdy liczy za co chce. jeden w cenie zapewnia wszystko, inny tylko miejsce, a jeszcze inny karme, bez weta, albo jeszcze inne cuda. 50zl z kasy, ktora udalo sie uratowac z transportu idzie na fryzjera. ciekawe ile na weta. ja mam takie uklady z moim, ze za wizyte nei liczy nic, jedynie za srodki na robale czy pchly, ale w przypadku orena leni mu to zapewni. takze moze i twoj nic nie policzy za ogledziny kudlaczka... Quote
Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Alez oczywiscie!!! Jesli nic mu nie bedzie trzeba wizyta bedzie na 99% bezplatna! Tylko na moje aktualne tymczasowiczki szczeniory zostawilam u weta ponad 200zl. Dlatego pisze. Quote
MagdaH Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='irysek'][B][...]bo pies nie przejada przeciez 350zl miesiecznie (jest to ponad 30kg karmy royal canin)[/B].[/quote] Jasne, Irysku, wytłumacz to mojemu Biszkoptowi:eviltong:;) Quote
Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='MagdaH']Jasne, Irysku, wytłumacz to mojemu Biszkoptowi:eviltong:;)[/quote] Nie o to tu chodzi. Juz wszystko wyjasnione. Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jezuu masakra. my wzielismy taka koteczke od bozeny wahl, najpierw byla niby na dt, a potem juz zostala. nie dosc, ze dziewczyny zebraly mase pieniedzy i nie chcialy zaplacic zwrotu kosztow weta z faktury na 200zl, to koteczke sobie zostawilismy i ostatnie 2 tygodnie poplynelismy chyba z 400zl na nia. a dalej kicha. masakra. podobno kichac bedzie juz cale zycie. dlatego teraz inwestujemy w szczepionki. dla niej i przy okazji dla 2 tymczasek (ich szczepionki oplace z bazarkow ;) ). no i ciekawe kiedy znajda domy? zachodze w glowe i nic nie moge wymyslic. dziwne, ze o te twoje nikt nie pyta. allegro maja tak? moze warto dac je na gumtree? a kiedy moze trafic do ciebie Azor - z sobotki? Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='MagdaH']Jasne, Irysku, wytłumacz to mojemu Biszkoptowi:eviltong:;)[/quote] wybacz, ty masz moze jakiegos trola. ale oren chocby umarl to ponad 30kg suchej by nie zjadl :eviltong:. wtedy ja bym chyba padla z wrazenia. Quote
Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Maja allegro, gumtree chyba tez maja, niestety zainteresowania brak:-( Azor zaraz jak sie ktorej domek znajdzie!!! Quote
leni356 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ninko, bardzo przepraszam, ale ja nie zdążę jednak przesłać tabletek na odrobaczenie i Sabunolu przeciw pchłom i kleszczom - prześlę kasę więc jak będziesz u weta to niech mu zapoda Aha, podaj też nr konta na pw Quote
Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Prosze zalatwmy to jak juz Oren bedzie u mnie, ok? Quote
leni356 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Ninka']Prosze zalatwmy to jak juz Oren bedzie u mnie, ok?[/quote] ok, tylko mnie nie ma do 10-go, więc po moim powrocie Quote
MagdaH Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Ninka']Nie o to tu chodzi. Juz wszystko wyjasnione.[/quote] Jasne;) już doczytałam. Po prostu piszę, bo moja kobyła pożera RC dla alergicznych sierściuchów, kasy mnóstwo to kosztuje, a alergia jak se była tak se jest.:roll: Sorki za off, bo w końcu wątek Orenkowy, ale jak macie swój złoty środek na alergie pokarmową, to piszcie plisss, bo ja już padam na cycki z niemocy:shake::mdleje: Quote
leni356 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='MagdaH']Jasne;) już doczytałam. Po prostu piszę, bo moja kobyła pożera RC dla alergicznych sierściuchów, kasy mnóstwo to kosztuje, a alergia jak se była tak se jest.:roll: Sorki za off, bo w końcu wątek Orenkowy, ale jak macie swój złoty środek na alergie pokarmową, to piszcie plisss, bo ja już padam na cycki z niemocy:shake::mdleje:[/quote] Mój też ma alergię, ja robiłam testy tu w Wwie robią takie cuda. Dostaje to na co nie jest uczulony i problem z głowy. Chcesz kontakt do weta? Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ja jestem z leni rozliczona, tak sobie pisze dla siebie, takze przelew na orena w calosci bedzie szedl od niej. juhuu ale sie ciesze. ile sie kasy zaoszczedzi na tym transporcie. moze cos zostanie na kolejny miesiac tfu tfu jesli jeszcze bedzie u ciebie siedzial. Quote
Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Czy Oren bedzie potrzebowal jakiejs specjalistycznej karmy..? Quote
leni356 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Ninka']Czy Oren bedzie potrzebowal jakiejs specjalistycznej karmy..?[/quote] Oren raczej nie Quote
Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Mam szczera nadzieje, ze szybko uda mi sie 'dogadac' z Orenem i pojdzie do domku, ktoremu sie podoba!!! Quote
Ajula Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='MagdaH'], kasy mnóstwo to kosztuje, a alergia jak se była tak se jest[/quote] ja mam taką panienkę, która tylko po RC Sensitivity dobrze się czuła, po wszystkim innym były krwawe rzygi, teraz je cos innego i jest ok, ale o tym opowiem Ci jutro na pw, ok? żeby tu nie zaśmiecać ;) Quote
MagdaH Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Spodziewam sie kolejnej części wypłaty jutro lub w piątek, tak wiec mojego pieniążka dla Orena prześlę raczej po weekendzie:p [quote name='irysek'][...] no i ciekawe kiedy znajda domy? zachodze w glowe i nic nie moge wymyslic.[...][/quote] Irysku, tymczas rulezzz:diabloti: ja moich też nie mogę do domków wypchnąć, allegro mają, ogłoszenia na necie + plakaty po zoologach i lecznicach...i nic...nikt nie chce małych puchatych 7 tygodniowych kocich sierściuchów... a moich stałych żyjątek też mam całe naręcza :eviltong: Quote
MagdaH Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='leni356']Mój też ma alergię, ja robiłam testy tu w Wwie robią takie cuda. Dostaje to na co nie jest uczulony i problem z głowy. Chcesz kontakt do weta?[/quote] Dzieki, daj:p Swoją drogą szukam tutaj gdzieś blizej mnie, bo mieszkam na Śląsku, ale jak nie znajdęto poświęcę dwa dni na wypad do Wawy... Quote
Ajula Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 mój TZ mówi, że skoro jestescie zadowolone, że kasa na transporcie zaoszczędzona, to dajcie dwa psiaki - jeszcze taniej Wam wyjdzie :evil_lol: Quote
MagdaH Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Ajula']ja mam taką panienkę, która tylko po RC Sensitivity dobrze się czuła, po wszystkim innym były krwawe rzygi, teraz je cos innego i jest ok, ale o tym opowiem Ci jutro na pw, ok? żeby tu nie zaśmiecać ;)[/quote] Dzieki,będę czekać:p Mam nadzieję, ze Oren po kapitalnych postrzyżynach sie nie rozchoruje:shake: Bo po ogoleniu na zapałkę, to ani specjalnie na słońce, ani przemoczyć, bo się szybko zaziębi... Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 zeby tylko byly. chyba, ze wezmie z sochaczewa inna bide. luka ma ich cale multum. jesli tylko nina by sie zgodzila na cos malego dodatkowego. azor moze chwile poczekac... Quote
Ninka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Irysek, drugie miejsce jest zarezerwowane dla Ciebie, wiec wszystko w Twoich rekach. Prosilabym tylko o mala i socjalna biede... Quote
Recommended Posts