Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Skarpeta Orenka:[/B]

bazarek - 158 zł+ nadwyżki jeśli ciotki zaokrąglą :loveu:
MagdaH - 20 zł miesięcznie :loveu:
leni356 - 100 zł uzbierane :loveu:
Poker - 30 zł :loveu:
Maruda666 - 50 zł :loveu:
Pani Ania - 30 zł :loveu:

[B]Razem wpłaty jednorazowe: 388 zł[/B]

[B]Deklaracje miesięczne: [/B]

MagdaH - 20 zł

[B]Wydatki:[/B]

Hotelik - 350 zł/miesiąc
Transport - 265 zł
Fryzjer - 50 zł
Tabletki na odrobaczanie, środek p/pchłom - kupi leni

[B]Razem wydatki 665 zł[/B] (za pierwszy miesiąc)

Orenek bardzo dziękuje wszystkim cioteczkom :multi:

Mamy dopiero na pierwszy miesiąc w hoteliku.. Brakuje jeszcze sporo

[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/439/dscn3240x.jpg[/IMG]

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ufff, jak to dobrze, ze to tylko pierwszego miesiaca takie wydatki. bo nastepnego i transport i fryzjer odpadnie :)
dlatego trzeba sie sprezyc i dozbierac ta niemala sume.

zaokraglilly cos te ciotki z zakupow bazarkowych? czy jest te 158zl i ani grosza wiecej?

Posted

[quote name='irysek']ufff, jak to dobrze, ze to tylko pierwszego miesiaca takie wydatki. bo nastepnego i transport i fryzjer odpadnie :)
dlatego trzeba sie sprezyc i dozbierac ta niemala sume.

zaokraglilly cos te ciotki z zakupow bazarkowych? czy jest te 158zl i ani grosza wiecej?[/quote]

Na razie jest około 160zł, dziś nie sprawdzałam konta, także uzupełnię "okrąglaki" :)

Posted

[quote name='Poker']Ode mnie będzie jeszcze 30 zł z bazarku na innego psiaka, który został w dotychczasowym dt i pieniądze nie są już potrzebne.[/quote]

Bardzo dziękujemy, Poker :Dog_run:

Posted

musiałabym się przekopać przez wątek, może mi ktoś odpowie:

czy Oren ma jechać z Sochaczewa do Poznania? za prawie 3 stówy?
dobrze to zrozumiałam? :hmmmm:

Posted

[quote name='Ajula']musiałabym się przekopać przez wątek, może mi ktoś odpowie:

czy Oren ma jechać z Sochaczewa do Poznania? za prawie 3 stówy?
dobrze to zrozumiałam? :hmmmm:[/quote]

Tak, zaśpiewali za transport 265 zł :(

Posted

[quote name='Ajula']jak się wstrzymacie do 09.sierpnia to będziecie miec transport za darmo :cool3:[/quote]

Pewnie że się wstrzymamy :) DZIĘKI CI :loveu: :multi:

Posted

mój TZ jedzie do Sochaczewa w piątek 07.08. a będzie wracał do Poznania 09.08. :lol:
jeszcze o tym nie wie, że zabierze psiaka, ale się napewno ucieszy :diabloti:

Posted

[quote name='Ajula']mój TZ jedzie do Sochaczewa w piątek 07.08. a będzie wracał do Poznania 09.08. :lol:
jeszcze o tym nie wie, że zabierze psiaka, ale się napewno ucieszy :diabloti:[/quote]

Orenek spokojniutki. Mam nadzieję że TZ przeżyje :) Jesteś wielka :loveu:

Posted

alleluja :):):)
Ajula fajnie, ze zabralas sie do czynu i nam pomozesz z tym kudlatym malym draniem. szkoda, ze nie mam adresu twego to bym cos tzowi w podziece poslala ;) fajnego.

hura, hura, hura. w takim razie co z ta kasa, ktora sie na transport zbiera? odkladamy na kastracje i nowy miesiac?
(oby nie - bo wierze, ze ta pani go wezmie, a na jego miejsce przyjdzie Azor przechwytujac oplacony DT - taki mam chytry plan...)

Posted

Irysek :loveu::loveu::loveu:

Kaska przyda sie na kastracje i weta, bardzo sie ciesze, ze jest, bo u mnie z nia krucho...

Ajula jest boska, a jej maz.. Wspanialy!!!

PS. Kazdego psa co do mnie trafi biore obowiazkowo do weta!

Posted

a to sie w cenie nie miesci? chociaz ta pierwsza wizyta?
bo pies nie przejada przeciez 350zl miesiecznie (jest to ponad 30kg karmy royal canin).

Posted

[quote name='irysek'] szkoda, ze nie mam adresu twego to bym cos tzowi w podziece poslala ;) fajnego.
[/quote]
znając Ciebie spodziewam się jakiegoś szczekającego kudłacza :evil_lol:
[SIZE=1]adres mogę podać[/SIZE] ;)

Posted

oj ajula nie przesadzaj, az taka zla to nie jestem, przynajmniej nie na watkach, na ktorych cos dzialam :)
bo na innych, gdzie moge powtykac to mam gdzies. tutaj jestem grzeczna i jest pelna cooperation.

Posted

[quote name='irysek']a to sie w cenie nie miesci? chociaz ta pierwsza wizyta?
bo pies nie przejada przeciez 350zl miesiecznie (jest to ponad 30kg karmy royal canin).[/quote]

a gdzie moj czas? gdzie potencjalne szkody w mieszkaniu? gdzie ewentualne dalsze leczenie, szczepienie?

Posted

[quote name='irysek']oj ajula nie przesadzaj, az taka zla to nie jestem, .[/quote]
nic nie mówię, że jestes zła
mniemam wręcz, że super laseczka jesteś :lol:

Posted

no dalsze leczenie i szczepienie to jak zrozumialam i tak oplaca sie dodatkowo...

zniszczenia jakby jakies wyrzadzil tez by sie pewnie oplacilo.
a co do czasu to nie umiem sie wypowiedziec.

ja jak mam dt to nie licze za moj czas (sprzatanie co rusz kuwet, jazdy do weta, itd.) tylko za jedzenie i koszty samej wizyty. dlatego co do twojego czasu sie nie umiem ustosunkowac.

to podaj ajula ten adres na pw (wysle mu gumowa lalke hihi, zartuje. cos mu posle fajnego, tylko teraz podaj, zebym przed naszym wyjazdem nad morze zdazyla, bo my 7 wyjezdzamy do torunia...)