Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']będzie jechać Lucyna dokładnie z Elblaga do Jamora 11 lub 12 sierpnia,Będzie wiozła 2 sunie, myślę ,że Oren tez się zmieści.Piszcie do niej !!!!
Wątek suniek
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/aza-anu-dwie-terrierowate-blizniaczki-kiedy-beda-bezpieczne-136552/index11.html#post12553314[/URL][/quote]

Dzięki Pokerku, będę się kontaktować. Chyba że udałoby się przewieźć go wcześniej

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam - wróciłam i padłam spać, dopiero wstałam :oops:

Kochana Lucynka zgodziła się zabrać Orena ze swoimi bliźniaczkami :loveu:
Ajula, dziękujemy też bardzo za Twoje zaangażowanie transportowe :loveu:

Posted

Oren musi dostać te tabletki p/robakom, Jamor go potem doszczepi p/wirusówkom - więc najlepiej gdyby było kilka dni odstępu ze względów zdrowotnych

Luka - kochana daj znać czy Ci się uda mu wcisnąć?

Posted

[quote name='leni356']Przepraszam - wróciłam i padłam spać, dopiero wstałam :oops:

Kochana Lucynka zgodziła się zabrać Orena ze swoimi bliźniaczkami :loveu:
[/quote]
HURAAAAAAAAAA, jak to dobrze czytać różne wątki :multi::multi:

Posted

tak tak, dostałem tego priva ktory nie miał byc do mnie. wiec teraz co z tymi kudłami ? tniecie, rozczesujecie czy zrzuta na fryziera ? i co z tym odrobaczeniem ? zrobione ? :mad:

Posted

[COLOR=Magenta]:multi::multi::loveu:wujaszek Jarmor juhuuu:loveu::loveu:[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][FONT=Arial Black]pieknie witamyyy i nisko sie klaniamy:bigcool::ylsuper::ylsuper::bye:dziekujemy za serducho wujku :loveu:ale odlotowy facet hohooo ...ze tez u nas w Sosnowcu takich niemaaa:shake:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='jamor']tak tak, dostałem tego priva ktory nie miał byc do mnie. wiec teraz co z tymi kudłami ? tniecie, rozczesujecie czy zrzuta na fryziera ? i co z tym odrobaczeniem ? zrobione ? :mad:[/quote]

Myślę że fryzjer - bo sam możesz nie poradzić z tymi dredami :-( Mam tylko nadzieję że go nie ogoli na łyso :cool1:

Posted

[quote name='jamor']tak tak, dostałem tego priva ktory nie miał byc do mnie. wiec teraz co z tymi kudłami ? tniecie, rozczesujecie czy zrzuta na fryziera ? i co z tym odrobaczeniem ? zrobione ? :mad:[/quote]

a o jakiego priva chodzi? Luka ma podać tabletki. Jutro mam dzwonić do Lucyny i dogadać transport - chyba czwartek

Posted

[quote name='leni356']a o jakiego priva chodzi? Luka ma podać tabletki. Jutro mam dzwonić do Lucyny i dogadać transport - chyba czwartek[/quote]
to zobacz w swoje privy wychodzace, godz. 21.09 pewnie rumieńcy dostaniesz :oops:. tabletki na odrobaczenie aby zadziałały trzeba podac psu , noszone w kieszeni nie zadziałają.

Posted

[quote name='jamor']to zobacz w swoje privy wychodzace, godz. 21.09 pewnie rumieńcy dostaniesz :oops:. tabletki na odrobaczenie aby zadziałały trzeba podac psu , noszone w kieszeni nie zadziałają.[/quote]

A to chyba nie mój. dogadywałam transport z Lucyną. O fryzjerze dla Orenka była mowa od początku - on ma takie dredy że hej i sądzę że będzie o wiele więcej niż u Baranka do czesania i ścinania - boję się że jak go zobaczysz to każesz zabrać z powrotem :evil_lol: A tabletki przeciw odrobaczaniu ma podać Luka

Posted

Lucynka wyjeżdża w czwartek z Elbląga - jeszcze nie wiadomo na pewno czy Oren się zmieści z tyłu z suczkami - mam potwierdzić w czwartek. On jest nie duży. Jeszcze jakieś miejsce z tyłu Lucynka może wykombinuje, po przesunięciu foteli. Autko jest małe, jadą w 2 osoby.
Luka, czy będziesz w czwartek po południu może w schronisku żeby ewentualnie pomóc dziewczynom? albo może ktoś z Sochaczewa mógłby pomóc?
Jeśli Orenek się nie zmieści jednak to jakiś inny transport albo ja po niego muszę pojechać, tylko ja w tygodniu się nie wyrwę :-(

Posted

[COLOR=RoyalBlue]Skarpetka Orenka:[/COLOR]

bazarek - 200 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
MagdaH - 20 zł miesięcznie
leni356 - 100 zł uzbierane [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Poker - 60 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Poker - 20 zł miesięcznie [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Maruda666 - 50 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Irysek/Pani Ania - 30 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
leni356 i Piromanka bazarek - 50 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Maruda666 bazarek - 40 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]

Razem jednorazowych wpłat - [B]570 zł [/B]

Razem deklaracji - [B]40 zł miesięcznie[/B]

[COLOR=RoyalBlue][B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty i deklaracje[/B][/COLOR] :loveu: