leni356 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Poker']będzie jechać Lucyna dokładnie z Elblaga do Jamora 11 lub 12 sierpnia,Będzie wiozła 2 sunie, myślę ,że Oren tez się zmieści.Piszcie do niej !!!! Wątek suniek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/aza-anu-dwie-terrierowate-blizniaczki-kiedy-beda-bezpieczne-136552/index11.html#post12553314[/URL][/quote] Dzięki Pokerku, będę się kontaktować. Chyba że udałoby się przewieźć go wcześniej Quote
leni356 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Poker']11.12 sierpnia to wtorek środa.[/quote] Oo, to nwet lepiej, ja myślałam że czwartek jadą, bo na wątku Jamora coś tak pisali Quote
Nadziejka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 :loveu:[COLOR=RoyalBlue]Orenku ja caly czas za ciebie :thumbs::iloveyou:[/COLOR] Quote
leni356 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Luka, podaj proszę Orenowi te tabletki na odrobaczanie przy najbliższej wizycie w schronie. Kiedy się wybierasz? Quote
mamanabank Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 jest nadzieja, że pojedzie... czy jest pewność? Quote
leni356 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Przepraszam - wróciłam i padłam spać, dopiero wstałam :oops: Kochana Lucynka zgodziła się zabrać Orena ze swoimi bliźniaczkami :loveu: Ajula, dziękujemy też bardzo za Twoje zaangażowanie transportowe :loveu: Quote
leni356 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Oren musi dostać te tabletki p/robakom, Jamor go potem doszczepi p/wirusówkom - więc najlepiej gdyby było kilka dni odstępu ze względów zdrowotnych Luka - kochana daj znać czy Ci się uda mu wcisnąć? Quote
Poker Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='leni356']Przepraszam - wróciłam i padłam spać, dopiero wstałam :oops: Kochana Lucynka zgodziła się zabrać Orena ze swoimi bliźniaczkami :loveu: [/quote] HURAAAAAAAAAA, jak to dobrze czytać różne wątki :multi::multi: Quote
mamanabank Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Luka, trzymam za Ciebie kciuki, żeby się udało, możesz być z siebie dumna :multi: Quote
Nadziejka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 :loveu:[COLOR=Olive]dziewczynyyyy:bye::klacz::klacz::thumbs:[COLOR=DeepSkyBlue]Orenku:loveu::loveu:[/COLOR][/COLOR] Quote
jamor Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 tak tak, dostałem tego priva ktory nie miał byc do mnie. wiec teraz co z tymi kudłami ? tniecie, rozczesujecie czy zrzuta na fryziera ? i co z tym odrobaczeniem ? zrobione ? :mad: Quote
Nadziejka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [COLOR=Magenta]:multi::multi::loveu:wujaszek Jarmor juhuuu:loveu::loveu:[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][FONT=Arial Black]pieknie witamyyy i nisko sie klaniamy:bigcool::ylsuper::ylsuper::bye:dziekujemy za serducho wujku :loveu:ale odlotowy facet hohooo ...ze tez u nas w Sosnowcu takich niemaaa:shake:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/COLOR] Quote
leni356 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='jamor']tak tak, dostałem tego priva ktory nie miał byc do mnie. wiec teraz co z tymi kudłami ? tniecie, rozczesujecie czy zrzuta na fryziera ? i co z tym odrobaczeniem ? zrobione ? :mad:[/quote] Myślę że fryzjer - bo sam możesz nie poradzić z tymi dredami :-( Mam tylko nadzieję że go nie ogoli na łyso :cool1: Quote
leni356 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='jamor']tak tak, dostałem tego priva ktory nie miał byc do mnie. wiec teraz co z tymi kudłami ? tniecie, rozczesujecie czy zrzuta na fryziera ? i co z tym odrobaczeniem ? zrobione ? :mad:[/quote] a o jakiego priva chodzi? Luka ma podać tabletki. Jutro mam dzwonić do Lucyny i dogadać transport - chyba czwartek Quote
luka1 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 schronisko uprzedzone ze Oren ma wyjść. Quote
leni356 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='luka1']schronisko uprzedzone ze Oren ma wyjść.[/quote] Dzięki :loveu: Quote
jamor Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='leni356']a o jakiego priva chodzi? Luka ma podać tabletki. Jutro mam dzwonić do Lucyny i dogadać transport - chyba czwartek[/quote] to zobacz w swoje privy wychodzace, godz. 21.09 pewnie rumieńcy dostaniesz :oops:. tabletki na odrobaczenie aby zadziałały trzeba podac psu , noszone w kieszeni nie zadziałają. Quote
leni356 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='jamor']to zobacz w swoje privy wychodzace, godz. 21.09 pewnie rumieńcy dostaniesz :oops:. tabletki na odrobaczenie aby zadziałały trzeba podac psu , noszone w kieszeni nie zadziałają.[/quote] A to chyba nie mój. dogadywałam transport z Lucyną. O fryzjerze dla Orenka była mowa od początku - on ma takie dredy że hej i sądzę że będzie o wiele więcej niż u Baranka do czesania i ścinania - boję się że jak go zobaczysz to każesz zabrać z powrotem :evil_lol: A tabletki przeciw odrobaczaniu ma podać Luka Quote
leni356 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Lucynka wyjeżdża w czwartek z Elbląga - jeszcze nie wiadomo na pewno czy Oren się zmieści z tyłu z suczkami - mam potwierdzić w czwartek. On jest nie duży. Jeszcze jakieś miejsce z tyłu Lucynka może wykombinuje, po przesunięciu foteli. Autko jest małe, jadą w 2 osoby. Luka, czy będziesz w czwartek po południu może w schronisku żeby ewentualnie pomóc dziewczynom? albo może ktoś z Sochaczewa mógłby pomóc? Jeśli Orenek się nie zmieści jednak to jakiś inny transport albo ja po niego muszę pojechać, tylko ja w tygodniu się nie wyrwę :-( Quote
leni356 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Maruda666'] Z bazarku jest dla Orena 40 zł.[/quote] Doszło 40 zł, dzięki Maruda Quote
leni356 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [COLOR=RoyalBlue]Skarpetka Orenka:[/COLOR] bazarek - 200 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] MagdaH - 20 zł miesięcznie leni356 - 100 zł uzbierane [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 60 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 20 zł miesięcznie [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 - 50 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Irysek/Pani Ania - 30 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] leni356 i Piromanka bazarek - 50 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 bazarek - 40 zł [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Razem jednorazowych wpłat - [B]570 zł [/B] Razem deklaracji - [B]40 zł miesięcznie[/B] [COLOR=RoyalBlue][B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty i deklaracje[/B][/COLOR] :loveu: Quote
Recommended Posts