Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

Ostatkowe pozdrowienia dla Kamyczka :loveu:

madcat1981 - tylko z misek podopiecznym nie wyjadaj :evil_lol:choć pewnie tak by Ci było wygodniej i praktyczniej ze względu na brak czasu i konieczne tempo:eviltong:

A na serio to podziwiam Was młode mamy,że znajdujecie czas i siłę na tyle obowiązków aby dzielić troskę i miłość między pociechy i pupili - pozdrawiam i trzymam kciuki za wytrwałość i waleczność :lol:

Posted

[quote name='Olena84']O matko, biedna madcat, miedzy pieluchami a rozliczeniami;)[/QUOTE]

A tam biedna! Najszczęśliwsza jest. Trochę rachunkowości dobrze jej zrobi, bo dobrze to robi, a nie ma nic lepszego niż świadomość, że coś dobrze robi się. Kasiu, nie daj się w pieluchy zakałapućkać! Zadzwonię jutro w sprawie kasy.

Posted

Przy okazji odwiedzin u Kamyczka -na poprawę humorków i dobry dzień - wierszyk znaleziony w necie :)

[FONT=Georgia]Każdy niemal wie,
Że są różne rzeczy psie.

Psia krew,gdy złość
Psia kość,gdy masz dość,
Psia mać ,gdy pan jest zły,
Psia miłość,gdy pies leje łzy,

Psia jucha, gdy krew się leje.
Psie życie, gdy rozwiane nadzieje.
Psioczysz, gdy źle się dzieje.
Psia pogoda, gdy leje i leje.

Nadeszła więc pora ta
By powstała poezja
Wyłącznie psia .[/FONT]

Posted

[quote name='__Lara']Zaglądam do psinki.

agata51 zleciła mi wykupić Ci ogłoszenia, więc będę o tym pamiętać.[/QUOTE]

agata51 nie zleciła, ona cię ubłagała.

Kamyśku, Moria, pamiętam, tylko mi ostatnio gorzej.

Posted

Ściskamy wirtualnie:glaszcze:

Czy ktoś już korzystał z tych nowych funkcjonalności na forum, chyba można psiaki za darmo ogłaszać. W pierwszym poście są do wyboru trzy teksty ogłoszeniowe Kamienia plus wierszyk, może warto by było skorzystać? :razz:

Posted

[quote name='madcat1981']Ściskamy wirtualnie:glaszcze:

Czy ktoś już korzystał z tych nowych funkcjonalności na forum, chyba można psiaki za darmo ogłaszać. W pierwszym poście są do wyboru trzy teksty ogłoszeniowe Kamienia plus wierszyk, może warto by było skorzystać? :razz:[/QUOTE]

Ja na pewno nie korzystałam. Każdy jest lepszy w te klocki ode mnie.

Kamysiu, zajrzę jutro z samego rana/południa (niepotrzebne skreślić), bo padam na pysk, a jeszcze kilka wątków przede mną. Kurczę, wnusia dobrała się do mojej rachunkowości i nie mogę ogarnąć. Jak nic na czarne kwiatki trafię. Mój Tatuś miał rację - dzieci to zakała ludzkości. Pewnie już pisałam, ale będę powtarzać do znudzenia.

A chwaliłam się już, że mój tymczasik do domku wreszcie prysnął? Nie? No to się chwalę. Dom marzenie, Pańcia do zakochania. A po pół roku trudno było znaleźć lepszą ode mnie! Po dwóch zniechęcających wizytach - bingo! Czasem warto poczekać. Musi zaiskrzyć!

Posted

[quote name='agata51']

A chwaliłam się już, że mój tymczasik do domku wreszcie prysnął? Nie? No to się chwalę. Dom marzenie, Pańcia do zakochania. A po pół roku trudno było znaleźć lepszą ode mnie! Po dwóch zniechęcających wizytach - bingo! Czasem warto poczekać. Musi zaiskrzyć![/QUOTE]

Niko?Psi arystokrata? no to superaście:-)

Posted

[quote name='Olena84']Kamyczku a Ty nadal niczyj![/QUOTE]

Jak to niczyj! On jest nasz!!!

Dziękuję wszystkim za obecność na wątku, za wpłaty, wsparcie i za wszystko! Tymczasa wysłałam do Domku, czekam na +15, wsiadam do pociągu bylejakiego i pędzę do ciebie, Kamysiu!

P.S. Kurczę, Niko był adopcyjny jak cholera, od samego początku i pół roku musiał czekać na miłość. Umówmy się, Kamyk jest dużo bardziej fascynujący, niesamowity i niebanalny, to i dużo dłużej na aż taką miłość musi czekać.

Posted

[quote name='agata51']Jak to niczyj! On jest nasz!!!

...........[/QUOTE]

Mądrze prawisz cioteczko :loveu:

Ponuro na dworze i znów ziiiiimnooo :placz:....więc wpadam tu z gorącymi pozdrowieniami dla przystojniaka - kochanego Kamyczka i byle do wiosny ...:lol:

Posted

Kamyczku kochany : czy Twój nosek zauważył,że właśnie wiosna już nastała?

Wykop nam piesku dużo ciepełka a sobie domek :loveu: - koniecznie z ogródkiem abyś miał naj,naj,naj...wszystko :loveu:

Posted

[quote name='magenka1']ponura mokro i byle jak głowa mnie dzisiaj boli więc wpadnę do Kamyka
ps. wczoraj moja helca przyniosła [B]20 kleszczy[/B] zaczyna się wysyp[/QUOTE]

Nie wygłupiaj się!!! No tak, już marzec. Jutro pędzę po kropelki! I wy się dziwicie, że ja mroźną zimę wolę!