madcat1981 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 No wszystko w pierwszym poście zapisuję - kto kiedy i ile, za jaki miesiąc :) Dzięĸi temu widzę, czy ktoś np. wpłaca zawsze w połowie miesiąca, czy różnie, czy hehehe od dawna w ogóle ;) Oczywiście pw do zalegających wyślę, ale na razie się tylko przypominam. Quote
ketunia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kasieńko, moja wpłata juz poleciała. Ile brakuje Kamyczkowi w tym miesiącu?? Dołożę 200 zł z bazarku. Kamyczek ma allegro? Quote
madcat1981 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='ketunia']Kasieńko, moja wpłata juz poleciała. Ile brakuje Kamyczkowi w tym miesiącu?? Dołożę 200 zł z bazarku. Kamyczek ma allegro?[/QUOTE] Brakuje na dzień dzisiejszy ( a właściwie wczorajszy;) niecałych 140 zł. Tak jak pisałam, dużo osób wpłąca w ciągu miesiąca, trudno tu mówić o zaległościcach, tylko termin się zbliża więc chciałam się przypomnieć. Te dwieście złotych za bazarek to byłoby super :o :o :o Dzięĸujemy :) No to jak bardziej przytulaśny, to i ja przytulam Kamienia do serca :) Quote
agata51 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Allegro ma Kamyś u Selengi, ale postanowiła zrobić przerwę, żeby ludziska trochę od niego odpoczęli. Może już warto go przypomnieć? madkociątko, wyślę kaskę w poniedziałek. Kamyk ma jeszcze jakąś rezerwę, czy już źródełko wyschło? Jak się czujesz, kochanie? Wszystko w porządku? Chyba tak, bo szlejesz na wątkach jak nigdy. Dbaj o siebie. Quote
madcat1981 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Jest jeszcze sto złotych od Selengi u Morii, ale to rzecz święta i bez kastracyjnego powodu nie do ruszenia;-) Bardzo dzięĸuję za troskę Agatko:loveu: Jestem nadal na zwolnieniu, ale powoli odpuszczają mi te wszystkie egipskie plagi ciążowe;-) więc i przesiaduję więcej, nadrabiam zaległości (również swoje zobowiązania bazarkowe:oops:). Co to za masakra była:roll:,mam nadzieję, że już swoje odcierpieliśmy z fasolą/fasolem :p Quote
agata51 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dziękować Bogu, nie dane mi było zaznać tych ciążowych "atrakcji". Kamyku, buziaki. Quote
luka1 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kamyczku trzymaj formę, szkoda że moja pomoc jest tak mizerna i mogę tylko hopać, ale u mnie nawet nędza z głodu zdycha. Quote
agata51 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Kamysiu, szybki buziak i lecę na pocztę coby kaskę ci wysłać. Quote
madcat1981 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 No inne ciotki też zachęcam gorąco, bo braki są a już powinnam była zapłacić :sad: Quote
ocelot Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 dzisiaj kasa za dwa miesiące zaległe poszła. Ale uprzedzam od razu, że będę mieć z płatnościami teraz opóźnienia. Od lipca mój mąż bez pracy, a czerwcowa pensja wspomnienie. Quote
ketunia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wysłałam te obiecane 200 zł z bazarku. Kamyczek ma allegro? Quote
Selenga Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='ketunia']Wysłałam te obiecane 200 zł z bazarku. Kamyczek ma allegro?[/QUOTE] ma mieć regularnie wznawiam allegro niedawno się skończyło i teraz muszę znaleźć chwilę żeby przeredagować tekst Quote
madcat1981 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='ketunia']Wysłałam te obiecane 200 zł z bazarku. [/QUOTE] Stokrotne dzięki, Kasiu:) Prawdę mówiąc zupełnie wyleciało mi to z głowy, a przecież pisałaś :oops: Zaraz zaktualizuję pierwszy post. Już się uzbierało 300 zł i jeszcze dziś przelewam Morii. :oops: Quote
ocelot Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Nasze wieczorne znalezisko Każdy pomysł i każda pomoc jest dobra... nie wiemy co zrobić [U] [url]http://www.dogomania.pl/threads/187256-SOS!!!-Wycie%C5%84czony-okruszek-pod-blokiem....-nie-wiemy-co-robi%C4%87?p=14849106#post14849106[/url] [/U] Quote
madcat1981 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Uf, rozliczone, opłacone. W pierwszym poście wygląda ładnie;) Sprawdzajcie tylko czy nie narobiłam błędów. Niestety wygląda na to, że oprócz deklaracji Ocelot od lipca ubędzie również deklaracja 10 zł od Bambino. Zajrzyjcie czasem do psiaka pod jej opieką, Grafita :sad: Quote
ocelot Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='madcat1981']Uf, rozliczone, opłacone. W pierwszym poście wygląda ładnie;) Sprawdzajcie tylko czy nie narobiłam błędów. Niestety wygląda na to, że oprócz deklaracji Ocelot od lipca ubędzie również deklaracja 10 zł od Bambino. Zajrzyjcie czasem do psiaka pod jej opieką, Grafita :sad:[/QUOTE] Moja nie ubywa, będzie płacona, ale najwyżej z poślizgiem sporym. Quote
madcat1981 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Oj:oops: Aniu to przepraszam, jakoś tak z rozpędu zrozumiałam, że już nie będzie. Dzięĸi... Quote
ocelot Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='madcat1981']Oj:oops: Aniu to przepraszam, jakoś tak z rozpędu zrozumiałam, że już nie będzie. Dzięĸi...[/QUOTE] No coś Ty? Przecież go nie zostawię? zresztą do opóźnień powinnaś się przyzwyczaić już, więc aż takiej różnicy nie będzie:) Quote
agata51 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Wybacz, Kamysiu - strasznie cię zaniedbałam. Już nie będę. Quote
Olena84 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ja również troche pozaniedbywałam psiaki dogowskie ostatnio:(. Ale Kamysia podrzucam! Quote
agata51 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [COLOR=black][FONT=Verdana][I]Dusza z żalu kwiczy –[/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][I]Kamyk ciągle niczyj.[/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][I]Serce z bólu szlocha –[/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][I]piesa nikt nie kocha.[/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][I]Domeczku cieplutki,[/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][I]ukój jego smutki.[/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][I]Domeczku, nie zwlekaj –[/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][I]Kamyk na cię czeka. [/I][/FONT][/COLOR] [I][SIZE=1](z tomiku "Pies nie wydra", autor nieznany)[/SIZE][/I] Quote
Recommended Posts