sleepingbyday Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 fakt mgie, teraz widze, ze karmel cóś mały na tej fotce. to co ty wklejasz nieaktualne :mad:??? a propos zapachu kawy - na któryms watku poszła dyskusja pełna wstydzików, która ujawniła, z epsiarze powszechnie uwielbiają zapach psich łapek :loveu:. zwłaszcza stópek. mniamm... Quote
mgie Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Trochę archiwalnych wklejam bo aparat odmówił współpracy... i dobrze i tak był do de Muszę odszukać ten wątek...w końcu to o mnie:lol: Karmel ma takie jakieś delikatniejsze i różowe te stópki niż Ozzi. Za to Ozzy ma na każdej stópce 4 białe kropeczki :loveu: Jak idzie to to śmieszne wygląda. Szyja Karmela naprawdę pachnie kawą. Mamy takie wspólne hasło 'daj szyjke' i wtedy karmel odchyla głowę do tył i czeka na buziaki ;) Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 kurczę, kompletnie nie pamiętam, gdzie to było. o mnie też :cool3: Quote
mgie Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Łapa brudasa po ciężkim dniu :lol: Stópka panicza w letni dzień Quote
mgie Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 SBD po co takie mocne słowa? :evil_lol: Dla odmiany cały pies. Quote
Maupa4 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mgie napisał(a): Mi się marzy trójpak :rolleyes: A marzenia trzeba spełniać ... :lol: W sumie to tak trochę skromne te marzenia ... proponuję pójść na całość ... na początek podwójny dwupak czyli jakby nie patrzeć czteropak ... a potem to jakoś te marzenia dość lawinowo spełniają się same ... no i nie ma jak podwójny czteropak ... :cool3: Cześć :lol: Zaglądamy codziennie - tak jakoś odpoczywamy u Was od tej naszej traumatycznej bieli ... no i od ... alternatywności ... ;) Quote
mgie Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Maupa4 napisał(a):A marzenia trzeba spełniać ... :lol: W sumie to tak trochę skromne te marzenia ... proponuję pójść na całość ... na początek podwójny dwupak czyli jakby nie patrzeć czteropak ... a potem to jakoś te marzenia dość lawinowo spełniają się same ... no i nie ma jak podwójny czteropak ... :cool3: Cześć :lol: Zaglądamy codziennie - tak jakoś odpoczywamy u Was od tej naszej traumatycznej bieli ... no i od ... alternatywności ... ;) Wy odpoczywacie a ja wpadam do Was pooglądać białasów. Przyznam się,że nie wszystkich białych rozróżniam. W sumie chyba tylko Debi i Żwirka;) Co do trójpaków.... Boje się przekroczyć tą magiczną liczbę 3 ..bo potem to jakoś tak nie do pary. Karmel z Ozzim a tama bulwka to sama? I tym samym pewnie małym krokiem zbliżałabym się do Twojej gromadki. Za co cię całkowicie podziwiam :lol: Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 nie rozdrabniaj sie i spraw sobie od razu 16 bulw, a co. Quote
Chandler Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 mgie napisał(a): Co do trójpaków.... Boje się przekroczyć tą magiczną liczbę 3 ..bo potem to jakoś tak nie do pary. Karmel z Ozzim a tama bulwka to sama? Ja mam trójeczkę (tylko nie bulwiaczków) i nie narzekam, a nawet wręcz przeciwnie :cool3:. Absolutnie przyda się trzecia bulwka, tylko w jakim kolorze :hmmmm:? Soczysty całus odebrałam. Dziękuję. Teraz chcę powąchać szyjkę pachnącą kawą :eviltong:. Quote
mgie Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='sleepingbyday']nie rozdrabniaj sie i spraw sobie od razu 16 bulw, a co. nie kuś mnie :cool3: [quote name='Chandler']Ja mam trójeczkę (tylko nie bulwiaczków) i nie narzekam, a nawet wręcz przeciwnie :cool3:. Absolutnie przyda się trzecia bulwka, tylko w jakim kolorze :hmmmm:? Soczysty całus odebrałam. Dziękuję. Teraz chcę powąchać szyjkę pachnącą kawą :eviltong:. Kolor już dawno wybrany .... biała suczka z czarnym binoklem Przestańcie..nie mogę sobie pozwolić na trzecią bulwę :shake: U nas dzisiaj zapowiadają 34 stopnie....Wyobraźcie sobie jak się czują bulwy. Myślę,że będzie małe zraszanko:cool3: Quote
mgie Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Dodam trochę nudnych,monotematycznych fot,na których nic się nie dzieje. :p Quote
Sasza Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 mgie napisał(a): Szyja Karmela naprawdę pachnie kawą. Mamy takie wspólne hasło 'daj szyjke' i wtedy karmel odchyla głowę do tył i czeka na buziaki ;) eee... jaką ty kawę pijasz? :diabloti: jestem pewna ze szyjka karmelka pachnie kawą karmelową. a psie stopy smierdza stara skarpetą bleee za to kiedys wyczailam, ze Totka uszy pachną wiosennym kwieciem, bylam pewna ze to jakis swięty piesek sie objawił, a okazalo sie ze to zapalenie... Quote
mgie Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 kawa karmelowa musi być paskudna :eviltong: Karmel pachnie kawą z dodatkiem hm... mleka ? Mówię kto nie poczuje ten się nie przekona:razz: SBD czy ty widzisz co Sasza pisze o naszych,kochanych psich łapkach? Psie łapy to jeden z najfajniejszych i najbardziej charakterystycznych psich zapaszków:cool3: Quote
dzasta Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Mnie rozbroiło porównanie łapek Panicza z łapkami Ozziego hehehe Ale fakt faktem Karmelowe łapki bardziej zadbane :evil_lol: U mnie obydwoje maja zadbane bo są troszku leniwi aczkolwiek jak jest chlapa to Czarny Książę wygrywa bo Krówsko jest umorusane na całego :D Quote
mgie Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Trochę w tym manipulacji z mojej strony .:evil_lol:.Bo te zdjęcia były robione w rożnych dniach. Karmel relaksował się po .... spaniu a Ozzy wrócił ze spaceru. Tendencje do brudzenia mają taką samą ..:lol: z tym,że Ozulec ma lepiej bo ciemny to nie widać. Quote
sleepingbyday Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Sasza napisał(a):eee... jaką ty kawę pijasz? :diabloti: jestem pewna ze szyjka karmelka pachnie kawą karmelową. a psie stopy smierdza stara skarpetą bleee za to kiedys wyczailam, ze Totka uszy pachną wiosennym kwieciem, bylam pewna ze to jakis swięty piesek sie objawił, a okazalo sie ze to zapalenie... ale łapki pachna ślicznie cały czas i nie kwieciem. mgie napisał(a):kawa karmelowa musi być paskudna :eviltong: Karmel pachnie kawą z dodatkiem hm... mleka ? Mówię kto nie poczuje ten się nie przekona:razz: SBD czy ty widzisz co Sasza pisze o naszych,kochanych psich łapkach? Psie łapy to jeden z najfajniejszych i najbardziej charakterystycznych psich zapaszków:cool3: no właśnie czytam.. ech, nie wie kobita, co traci :roll: Quote
pati1033 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 http://img512.imageshack.us/img512/8240/dsc08717x.jpg no i jak tu sie nie usmiechnac w poniedzialkowy ranek widzac taka mordke :loveu: Quote
mgie Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 pati1033 witaj :loveu: w takim razie jeszcze jedna fotka uśmiechniętego żabola Quote
Chandler Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ranyjulek...:-D Ostatnia fotka powalila mnie na kolana. Cuuuuuuudny...:loveu: A żabol również niczego sobie...:cool3::loveu: Proszę wygłaskać bulwki od Chandler, czyli ode mnie... Quote
mgie Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 no to jeszcze dwie powalające fotki :siara: Quote
pati1033 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 no ja nie moge... te ich pyszczki, miny- nieziemskie :loveu: Quote
mgie Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Dzień dobry :loveu: Ta kanapa jest mojaaa.... Quote
Recommended Posts