Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!

Sunia ONka - 9 miesięczna Sonia pilnie poszukuje domu. Nie może zostać u swojej właścicielki.
Sunia jest zdrowa, odrobaczona zaszczepiona....

Sunia oczywiście nie ma rodowodu. Nie jest też wysterylizowana (jest przed pierwszą cieczką).

Posted

z tego co wiem od bazylowej to przebywa w mieszkaniu zamknięta w 1 pokoju po 12 godzin :( jak nie więcej :( resztę od bazylowej sie dowiesz na pewno. widziałam ją na żywo- na prawdę baaardzo ładny pies:)

Posted

pietrucha204 napisał(a):
z tego co wiem od bazylowej to przebywa w mieszkaniu zamknięta w 1 pokoju po 12 godzin :( jak nie więcej :( resztę od bazylowej sie dowiesz na pewno. widziałam ją na żywo- na prawdę baaardzo ładny pies:)

Ojej:-(to czekam na wiecej info:roll:

Posted

Hej,

Sprawa wygląda następująco:

Tak jak pisała Pietrucha pies siedzi sam zamknięty po 12 godzin i to jest powód dla którego szuka nowego domu.
Sunia jest zdrowa i wesoła. Stosunek do dzieci ok - wychowywała się i dzieckiem (kilkunastoletni chłopak).
Obszczekuje inne psy, czasem ludzi, ale bez wrogich zamiarów. Potrzeba byłaby jej socjalizacja.
Podobno goni koty, ale nie wiem czy chce je zjeść, czy raczej jest to ciekawość.