Squ Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Mokisia'] 2.Super skład( oprócz groszku, którego się będe czepiać) [/quote] A co z groszkiem nietak? Quote
Mokisia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Squ']A co z groszkiem nietak?[/quote] Psom nie powinno sie podawać warzyw strączkowych. Są cięzkosrtrawne i działają wzdymająco. A Karma Salmon&Sardine... jest dla psów wrażliwych stąd własnie moje watpliwości. Quote
ktrebor Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No tak, to racja z tymi roślinami strączkowymi. Ale w tej karmie, nie są one bazowym składnikiem, a zaledwie jakimś minimalnym dodatkiem (zielony groszek występuje po pierwszym nazwanym źródle tłuszczu). Quote
Squ Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Mokisia']Psom nie powinno sie podawać warzyw strączkowych. Są cięzkosrtrawne i działają wzdymająco. A Karma Salmon&Sardine... jest dla psów wrażliwych stąd własnie moje watpliwości.[/quote] Nie pomyslałam o tym :roll:. Ale tak jak ktrebor napisała- groszku jest tak mało, że nie ma to raczej wpływu na strawność. Quote
Mokisia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Worek Eagla z rybą się skonczył... Axa jakoś zapach zmieniła- chyba rybkami smierdzi:razz: Teraz chyba wypróbuje te z kaczką pozdrowienia Quote
Agnes Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 a ja chyba zmienie karme:roll:cos mi nie pasuje siersc suki po karmie. Na poczatku bylo super, odrazu widzialam zmiane na plus, siersc wreszcie sie blyszczala, a teraz matowa i brzydka. Po dodatkach typu simie czy jajko jest lepiej, ale to chyba nie o to chodzi...Szkoda :( Moze uda nam sie jeszcze wrocic do eagle pack Quote
Recommended Posts