baster i lusi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Kana']Ale tylko wtedy jak podzieli ją wypijając z innymi cioteczkami !! :lol:[/QUOTE] Masz rację,bo Ania jest nieraz w odwiedzinach.A my też chcemy choć odrobinę.Już na poważnie moja deklaracja poszła razem 100 na BB I 20 na Halo .Bo on też BB. Quote
ageralion Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wiesci o omdleniu i to zdjecie Czekoladki, az mi sie oczy spocily. Biedna mala, oby wszystko bylo dobrze. Quote
agaga21 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 czekoladka już ulokowana w gaju, podróż bez problemu, juz więcej tych omdleń nie było. nie moge się dodzwonić do filipa w sprawie jutrzejszego wyjazdu. kajetan mówi, że ona ma coś z doga:-o w każdym razie psina bardzo sympatyczna, z bagażnika przeskoczyła na tylne siedzenie i siedząc na kanapie całą podróż lizała po uszach kajetana i martę, która z nim pojechała:evil_lol::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Agata, jak już CC wzięłyśmy to doga nie weźmiemy :evil_lol:? Quote
furciaczek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='ania z poznania']Agata, jak już CC wzięłyśmy to doga nie weźmiemy :evil_lol:?[/QUOTE] Jakie CC, gdzie?? O Morisku mowa czy jakis nastepny co?? Super ze omdlen wiecej nie bylo:) Quote
ania z poznania Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tak, tak, o Morrisku, następnego jeszcze nie znalazłyśmy. Quote
furciaczek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='ania z poznania']Tak, tak, o Morrisku, następnego jeszcze nie znalazłyśmy.[/QUOTE] Uff ja juz tu stan przedzawalowy mialam:evil_lol: Quote
Freya73 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Mam tylko nadzieje, ze to tymczasowe oslabienie. Z bazarku na Halo powinno wplynac (razem z kosztami przesylki ) 94 zl. Wlasnie rozeslalam rozliczenia. Quote
agaga21 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 watek czekolady: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187298-PIT-BULL-wyniszczone-cia%C5%82ko-zmiany-sk%C3%B3rne-i-mn%C3%B3stwo-uroku...kto-pokocha-CZEKOLAD%C4%98?p=14854740#post14854740[/url] Quote
gameta Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Piszę tu, bo jest tu wielu darczyńców. Nie, nie zbieram ale jest problem na wątku Pachydera, psa, na którego zbierano i uzbierano dużo kasy. Wygląda na to, że schronisko w którym jest delikatnie mówiąc lekceważy sobie jego leczenie. Zapraszam na wątek, czytany od końca, uwagi mile widziane, bo może to jednak nie jest tak jak wygląda? Dobrze byłoby się mylić w tym przypadku... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/134693-JAK-BARDZO-I-JAK-DŁUGO-CIERPIAŁ-Wygłodzony-chory-PACHYDER-prosi-o-POMOC!?p=14857457#post14857457[/URL] Quote
agaga21 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 rzeczywiście u pachydera wygląda to wszystko dziwnie... ja tymczasem dodałam do pierwszego postu rozliczenie. nie uwzględniłam 2 wpłat, które dziś dotarły z bazarku od freya73, gdyz czekam na wszystkie i wtedy je wpiszę. musze też zapytać mariamc o płatnosci za halo, bo widzę ze zapłaciłam za niego 2 razy w maju więc muszimy sprawdzić do kiedy halo jest opłacony. wieczorkiem wszystko podliczę i napisze co z opłatą za halo. mam nadzieję że nikogo w rozliczeniu nie pominęłam ale proszę sprawdźcie bo w te upały nietrudno się 'kopnąć';) serdecznie dziękuję wam wszystkim za pomoc w utrzymaniu naszych psiaków:loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 właśnie sprawdzałam konto czy aby na pewno wieczorem nie wpłynęło 1800zł...i musze wam powiedzieć, że[B] nie wpłynęło[/B] :angryy: kolejne kłamstwo ab-agnieszki! ciekawe co tym razem jej przeszkodziło :angryy::angryy::angryy:już mi sie nie chce czytać jej kłamstw:angryy: Quote
Kana Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Może samolot uderzyl w budynek banku? Znajoma jej nie przelala pieniędzy? A może kupila nowe dywaniki z kocich dupek do salonu ? Quote
baster i lusi Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Kana']Może samolot uderzyl w budynek banku? Znajoma jej nie przelala pieniędzy? A może kupila nowe dywaniki z kocich dupek do salonu ?[/QUOTE] Może okradli bank? Quote
Iv_ Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='agaga21']właśnie sprawdzałam konto czy aby na pewno wieczorem nie wpłynęło 1800zł...i musze wam powiedzieć, że[B] [SIZE=4]nie wpłynęło[/SIZE][/B] :angryy: kolejne kłamstwo ab-agnieszki! ciekawe co tym razem jej przeszkodziło :angryy::angryy::angryy:już mi się nie chce czytać jej kłamstw:angryy:[/QUOTE] Smutne, po prostu smutne :shake: Quote
fioneczka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='agaga21']właśnie sprawdzałam konto czy aby na pewno wieczorem nie wpłynęło 1800zł...i musze wam powiedzieć, że[B] nie wpłynęło[/B] :angryy: kolejne kłamstwo ab-agnieszki! ciekawe co tym razem jej przeszkodziło :angryy::angryy::angryy:już mi sie nie chce czytać jej kłamstw:angryy:[/QUOTE] niczego innego się po niej nie spodziewałam Quote
ania z poznania Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='fioneczka']niczego innego się po niej nie spodziewałam[/QUOTE] Ja też nie, absolutnie! Quote
baster i lusi Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 A ja po cichu wierzyłam,że nie można okraść psów skrzywdzonych przez los. Quote
agaga21 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 doszły 3 z bazarku [B]freya73[/B] :lol: w sumie [B]65zł[/B] doszła tez wpłata [B]20zł od lilutosi [/B]i [B]20zł od fioneczki[/B] serdeczne dzieki:loveu: a tak jak myślałam, okazało się, ze za halo w maju zapłaciłam 2 razy, więc w czerwcu za niego nie płacimy ;) Quote
agaga21 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [B]edit: dzis upłynął termin kolejnej raty spłaty długu..oczywiście przelewu nie dostałam. ab-agnieszka nie fatyguje się już nawet by pisać te swoje kłamliwe smsy[/B]. [B] AGNIESZKO, WSTYD! MIAŁAŚ MOŻLIWOŚĆ NAPRAWIĆ WSZYSTKO, NIEKTÓRZY CHCIELI DAĆ CI SZANSĘ A TY ZNÓW OSZUKAŁAŚ![/B] [SIZE=4][B]AGNIESZKA M. Z WILCZEJ KOŁO GLIWIC TO OSZUSTKA! UWAŻAJCIE NA NIĄ! NIE DAJCIE SIĘ OKRAŚĆ I OSZUKAĆ! [/B][/SIZE] Quote
Freya73 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='agaga21'][B]doszły 3 z bazarku [B]freya73[/B] :lol: w sumie [B]65zł[/B][/B][/QUOTE] Agaga, powinny przyjsc kolejne wplaty (okolo 100 zl w sumie razem opiewal dochod z bazarku) :) Quote
agaga21 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [quote name='Freya73']Agaga, powinny przyjsc kolejne wplaty (okolo 100 zl w sumie razem opiewal dochod z bazarku) :)[/QUOTE] ok, dam ci znać jak dojdą. ;) Quote
fioneczka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [B]popatrz w lustro ab-agnieszko już kiedyś ci to radziłam[/B] Quote
baster i lusi Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='fioneczka'][B]popatrz w lustro ab-agnieszko już kiedyś ci to radziłam[/B][/QUOTE] Nie tylko w lustro ale i w oczy biednych ,oczekujących pomocy psiaków. Quote
furciaczek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Dla mnie to po prostu niepojete, nie potrafie zrozumiec jak mozna postapic w ten sposob!! To jest chore po prostu...Agnieszka podejzewam niema za grosz wstydu, sumienia pewnie tez niema...pewnie nawet nie wie co to jest ;/ Brak slow by to komentowac, same epitety na usta mi sie cisna...a psiakow zal bo tylko one na tym ucierpia ehhh Quote
Recommended Posts