agaga21 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 kurcze, deklaracji brak a bazarki stoją bez zainteresowania :( tak trudno uzbierać te 200zł ......... Quote
doddy Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Ola, jak będziesz w Wołominie, daj znać jak sytuacja z bullowatymi w schronisku. Quote
agaga21 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Kana']Poprosze o numer konta dla Rudej.[/quote] wysyłam ci pw. ruda pojedzie do mariamc do szczecinka ok.6-8 września. zawiezie ją ania z poznania. Quote
Kana Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 wplacam deklarowane 20 zl plus 7 zl z bazarku. Razem wplace 30 zeby zaokraglic. Po 14 września coś jeszcze wplace jak dostane przelewy. Moze zrobisz suni osobny temat gdzie bede rozliczenia i aktualne newsy o suni. Quote
agaga21 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Kana']wplacam deklarowane 20 zl plus 7 zl z bazarku. Razem wplace 30 zeby zaokraglic. Po 14 września coś jeszcze wplace jak dostane przelewy. Moze zrobisz suni osobny temat gdzie bede rozliczenia i aktualne newsy o suni.[/quote] zrobię jej osobny wątek jak już trafi do hoteliku. rozliczenia będą na watku rozliczeniowym naszej psiej bandy ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f402/watek-rozliczeniowy-bandy-bogatynskiej-140610/?highlight=rozliczeniowy[/url] nadal bardzo prosimy o pomoc dla rudej. bierzemy ją mimo braku wystarczających deklaracji, ponieważ sunia przebywa w fatalnych warunkach.....ale potrzebujemy waszego wsparcia. przypominam, że nie jesteśmy fundacją, trudno nam zbierać fundusze. Quote
Kana Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/psie-rozne-figurki-porcelanowe-piekne-na-hotel-rudej-astki-do-06-09-kup-teraz-145516/?highlight=[/URL] :placz: Quote
agaga21 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 czy mógłby ktoś podwieźć rudą w stronę poznania w dniach 6-8 września? Quote
doddy Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 W nocy dostałam sms od Komety, że w Wołominie chcą na dniach uśpić mix amstaffa - powód - pokasłuje. Potrzebny jest na już dom tymczasowy dla niego, bądź hotel i fundusze na jego opłacenie + pewnie leczenia. Psiak niestety zostanie uśpiony bez pomocy dogomaniaków. Quote
doddy Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Przypominam bo ważne. Może ktoś zechce pomóc. Quote
justysiek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='doddy']Przypominam bo ważne. Może ktoś zechce pomóc.[/quote] jak pomoc? Quote
doddy Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Dając DT najlepiej. :) Można by też spróbować poszukać hoteliku dla psiaka (musiałby być taki, który przyjmie chorego psiaka). Jeżeli udało by się psiaka umieścić w hoteliku to potrzebne by były fundusze na comiesięczne utrzymanie w hoteliku + weta. Napisałam do Oli prośbę o zdjęcia. Justyna, a Ty coś dumasz? :razz: Quote
justysiek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='doddy']Dając DT najlepiej. :) Można by też spróbować poszukać hoteliku dla psiaka (musiałby być taki, który przyjmie chorego psiaka). Jeżeli udało by się psiaka umieścić w hoteliku to potrzebne by były fundusze na comiesięczne utrzymanie w hoteliku + weta. Napisałam do Oli prośbę o zdjęcia. Justyna, a Ty coś dumasz? :razz:[/quote] po pierwsze mieszkam za daleko a po drugie nie mam doswiadczenia z bulowatymi:roll: mam swojego miksa asta... a wiadomo jak on do innych psow?jestem pod komorka jak cos ;) na dogo wieczorem bede, czekam na wiesci Quote
agaga21 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 kurcze, my na rudą nawet połowy deklaracji nie mamy, miejsce u danki może b y i było ale bez sponsorów nie da rady. poza tym do danki mogą jechać tylko łagodne psiaki, bo tam jest sporo młodziutkich wolontariuszy. czy wiadomo coś o jego charakterze? doddy, czy ty nie masz możliwości go zabrać jak loganka (*)już nie ma? Quote
doddy Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Niestety my także z uwagi na brak funduszy nie możemy zabrać bidy. Jak się znajdą deklaracje to wtedy dopiero możemy myśleć. Zgodziliśmy się na razie wziąć pokiereszowaną sunię i Rokiego. Więcej nie damy rady. Quote
justysiek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 biedak:-( wiadomo o nim cos wiecej?:oops: Quote
agaga21 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='hajaa']Proszę na PW numer konta dla Rudej.[/quote] wysłane :lol: Quote
hajaa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Przelane :lol: W przyszłym miesiącu będzie więcej, teraz szkoła, przedszkole, bla, bla bla ... Quote
agaga21 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='hajaa']Przelane :lol: W przyszłym miesiącu będzie więcej, teraz szkoła, przedszkole, bla, bla bla ...[/quote] dzięki wielkie!:loveu: ab-agnieszka będzie robić rozliczenie na wątku rozliczeniowym BB jak będzie już miała swobodny dostęp do internetu. Quote
doddy Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Zaraz wstawię fotkę tego astka, który ma być uśpiony - dostałam właśnie od Oli. Tymczasem - ruda amstaffka, która miała szczeniaczka została "rzekomo" adoptowana. Oczywiście nie wiemy, jak było na 100% ale liczymy, że to prawda. Justyna, zaraz odpiszę na pw. Czy ktokolwiek jest w stanie wspomóc pręguska groszem? Psiakowi grozi uśpienie! Quote
doddy Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/86/05d2282742aeb489.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/527/18629c9f80882753.jpg[/IMG][/URL] Quote
agaga21 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jaki on podobny do napalma-ziutka :-( czy wiadomo coś o jego charakterze? doddy czy masz jakieś informacje o rudej? jak jest w celestynowie? można po prostu przyjechać i ją zabrać? Quote
doddy Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Co do Rudej - mogą być problemy z wydaniem, ale nie muszą. W razie co odpowiem na pw. O pręguskowym charakterze niewiele wiadomo. Quote
Recommended Posts