Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wplacam deklarowane 20 zl plus 7 zl z bazarku. Razem wplace 30 zeby zaokraglic.
Po 14 września coś jeszcze wplace jak dostane przelewy.

Moze zrobisz suni osobny temat gdzie bede rozliczenia i aktualne newsy o suni.

Posted

[quote name='Kana']wplacam deklarowane 20 zl plus 7 zl z bazarku. Razem wplace 30 zeby zaokraglic.
Po 14 września coś jeszcze wplace jak dostane przelewy.

Moze zrobisz suni osobny temat gdzie bede rozliczenia i aktualne newsy o suni.[/quote]

zrobię jej osobny wątek jak już trafi do hoteliku. rozliczenia będą na watku rozliczeniowym naszej psiej bandy ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f402/watek-rozliczeniowy-bandy-bogatynskiej-140610/?highlight=rozliczeniowy[/url]

nadal bardzo prosimy o pomoc dla rudej. bierzemy ją mimo braku wystarczających deklaracji, ponieważ sunia przebywa w fatalnych warunkach.....ale potrzebujemy waszego wsparcia. przypominam, że nie jesteśmy fundacją, trudno nam zbierać fundusze.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/psie-rozne-figurki-porcelanowe-piekne-na-hotel-rudej-astki-do-06-09-kup-teraz-145516/?highlight=[/URL]

:placz:

Posted

W nocy dostałam sms od Komety, że w Wołominie chcą na dniach uśpić mix amstaffa - powód - pokasłuje.

Potrzebny jest na już dom tymczasowy dla niego, bądź hotel i fundusze na jego opłacenie + pewnie leczenia.

Psiak niestety zostanie uśpiony bez pomocy dogomaniaków.

Posted

Dając DT najlepiej. :)

Można by też spróbować poszukać hoteliku dla psiaka (musiałby być taki, który przyjmie chorego psiaka).
Jeżeli udało by się psiaka umieścić w hoteliku to potrzebne by były fundusze na comiesięczne utrzymanie w hoteliku + weta.

Napisałam do Oli prośbę o zdjęcia.
Justyna, a Ty coś dumasz? :razz:

Posted

[quote name='doddy']Dając DT najlepiej. :)

Można by też spróbować poszukać hoteliku dla psiaka (musiałby być taki, który przyjmie chorego psiaka).
Jeżeli udało by się psiaka umieścić w hoteliku to potrzebne by były fundusze na comiesięczne utrzymanie w hoteliku + weta.

Napisałam do Oli prośbę o zdjęcia.
Justyna, a Ty coś dumasz? :razz:[/quote]
po pierwsze mieszkam za daleko a po drugie nie mam doswiadczenia z bulowatymi:roll: mam swojego miksa asta... a wiadomo jak on do innych psow?jestem pod komorka jak cos ;) na dogo wieczorem bede, czekam na wiesci

Posted

kurcze, my na rudą nawet połowy deklaracji nie mamy, miejsce u danki może b y i było ale bez sponsorów nie da rady. poza tym do danki mogą jechać tylko łagodne psiaki, bo tam jest sporo młodziutkich wolontariuszy. czy wiadomo coś o jego charakterze?
doddy, czy ty nie masz możliwości go zabrać jak loganka (*)już nie ma?

Posted

Niestety my także z uwagi na brak funduszy nie możemy zabrać bidy. Jak się znajdą deklaracje to wtedy dopiero możemy myśleć.

Zgodziliśmy się na razie wziąć pokiereszowaną sunię i Rokiego. Więcej nie damy rady.

Posted

[quote name='hajaa']Przelane :lol:
W przyszłym miesiącu będzie więcej, teraz szkoła, przedszkole, bla, bla bla ...[/quote]
dzięki wielkie!:loveu:
ab-agnieszka będzie robić rozliczenie na wątku rozliczeniowym BB jak będzie już miała swobodny dostęp do internetu.

Posted

Zaraz wstawię fotkę tego astka, który ma być uśpiony - dostałam właśnie od Oli.
Tymczasem - ruda amstaffka, która miała szczeniaczka została "rzekomo" adoptowana. Oczywiście nie wiemy, jak było na 100% ale liczymy, że to prawda.

Justyna, zaraz odpiszę na pw.

Czy ktokolwiek jest w stanie wspomóc pręguska groszem? Psiakowi grozi uśpienie!

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/86/05d2282742aeb489.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/527/18629c9f80882753.jpg[/IMG][/URL]

Posted

jaki on podobny do napalma-ziutka :-(
czy wiadomo coś o jego charakterze?

doddy czy masz jakieś informacje o rudej? jak jest w celestynowie? można po prostu przyjechać i ją zabrać?