Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta się odbyła o 10.30, źle napisałam godzinę.Wypadła bardzo pomyślnie.Państwo zakochani w suni od pierwszego wejrzenia.Szukali dla siebie szczeniaka,ale jak zobaczyli co się w Polsce dzieje z psami, jak dużo dorosłych psów cierpi bez domów, postanowili nie adoptować szczeniaka.
A żeby było ciekawiej , to się okazuje,że znam tę rodzinę, szczególnie 1.brata pana i rodziców.Świat jest mały :evil_lol:

Posted

Mam pewien pomysł,ale nie zależy ode mnie czy się uda zrealizować.
Ode mnie do DS w Raciążu będzie jechała niewidoma spanielka, przypuszczalnie na początku listopada.Jeżeli osoba ją wioząca zgodzi się przewieźć Lenę, to trzeba by ją te 130 km podwieźć.No i nie wiem czy sie zmieści w tym samochodzie klatka dla Leny. Jutro będę miała kontakt przyszłym DS Tusi , to się spytam.

Posted

nie byłoby źle jakby trochę dołożyli.Ale na razie jest to w sferze życzeń.Jutro będę w kontakcie z przyszłym DS Tusi, bo ona ma jutro operację oczek i będą dzwonić.

Posted

napisałam na pW do Ania+_Milva i Ulver ,że załatwiam transport.
Właściwie to on już jest w następny czwartek, mam nadzieję,że uda mi się pożyczyć klatkę.Teraz czekam na informację czy DS jest gotowy do przyjęcia suni.
Dobrze by było, bo nie wiem kiedy kolejny raz taka okazja transportowa za darmo się nadarzy.