Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Zaliczyłyście Noc w Muzeum ?? bo mam takie przeczucie ;)

Fajniście wyszły nocne foty
Ta noc jest dopiero dzisiaj ;-)
Nie są to zdjęcia z żadnego muzeum. Byłyśmy wprawdzie wczoraj w Centrum Nauki Kopernik ale w dzień :-) Foty też stamtąd mamy ale jeszcze nie obrobione :p

Zdjęcia są zrobione z 37 i 43 piętra hotelu InterContinental.
Widok na ul. E.Plater:

Jeszcze Warszawa:

Posted

[quote name='Alicja']:splat:faktycznie o dzień , własciwie noc się pośpieszyłam :lol:

PeKiN tysz fajny :)

popluskałabym sie :)
http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/DSC00422.jpg?t=1305378222

Kurde do tego Centrum Nauki Kopernik sama bym się przeszła .

Warszawa nocą wyglada przyzwoicie :)
Tak. Nocą Warszawa jest do strawienia :diabloti:
Nie wybieramy się dzisiaj na przechadzkę do muzeum, jakoś ostatnio kontaktu z kulturą nam wystarczy :evil_lol:
Smerfa zapałała miłością wielką do wody i wszelkiej możliwości wymoczenia się, więc korzysta jak ma okazję. Spodobały jej się bąbelki :evil_lol:
Centrum Nauki Kopernik poświęciłyśmy trzy godziny. Po tym czasie Smerfa zdążyła się zmęczyć i dlatego jeszcze tam wrócimy ;-)

Posted

Alicja napisał(a):
oooo widzę że takie starsiejsze osobniki ludzkie też tam bywają :) to i mnie wpuszczą :grins:

Spoko :-) O PESEL przy wejściu nie proszą ;-)

Posted

[quote name='Gioco']Najbardziej im się wycieranie w kanapę i dywan spodobało. Nie zdążyłam z ręcznikiem :razz:

przecie nie od dziś wiadomo że dywan najlepszy :lol:

Zawsze mówię, że Dyz ma profil takiego odwróconego Fryderyka Chopina :diabloti:

no patrzaj ...a ja nie mogłam skojarzyć skąd znam te twarz :lol::lol::lol:

Posted

Ja się wybieram kiedys-kiedyś do Centrum...
A na noc w muzeach się nie załapałam, bo miałam wystawe. Za to po powrocie załapałam się na noc z gwiazdami w TVN, obok mojego domu... wrrrrrr.......
Ale przezyłam:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']przecie nie od dziś wiadomo że dywan najlepszy :lol:
Ależ oczywiście :diabloti: Dodatkowo pościel a najlepsza u Smerfa - taka różowa, później się pięknie komponuje z błotkiem i śladami Dyzo i Bubbo stópek :evil_lol:

[quote name='Alicja']no patrzaj ...a ja nie mogłam skojarzyć skąd znam te twarz :lol::lol::lol:
Bo tak z deko inszej perspektywy trzeba popatrzeć i już wszystko jasne :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Ja się wybieram kiedys-kiedyś do Centrum...
A na noc w muzeach się nie załapałam, bo miałam wystawe. Za to po powrocie załapałam się na noc z gwiazdami w TVN, obok mojego domu... wrrrrrr.......
Ale przezyłam:)

Pzdr.
Grunt, że wystawa spoko poszła :multi:
Noc w muzeach była przyczyną koszmarnych korków w Warszawie i zerem (jak zwykle) przygotowania zarówno przez Policję, SM jak i Urząd m. st.
Zaś do Centrum jak już się wybieram to z kierowcą. Swoim samochodem nie jadę - brak możliwości zaparkowania a komunikacja miejscowa brzydzi mnie choćby niepunktualnością, o wiecznych zmianach w trasach nie wspomnę :angryy: