Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']Twoje maluchy są świetne :loveu: Takie mają poważne minki :evil_lol:
Urocze zdjęcia :loveu:
Generalnie jest to bardzo wesoła gromadka. Do zdjęć tylko pozują na poważne i stateczne stadko :evil_lol:

[quote name='Alicja']:evil_lol:o dżisys ...jak stworek rodem z Gwiezdnych Wojen ;)
http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/P8030129.jpg?t=1280856611
To Gigi. Adaś zawsze twierdził, że odcisk jej szczęki posłużył jako wzór w Obcym-ósmym pasażerze Nostromo :diabloti:

Posted

Gioco napisał(a):
Generalnie jest to bardzo wesoła gromadka. Do zdjęć tylko pozują na poważne i stateczne stadko :evil_lol:

To Gigi. Adaś zawsze twierdził, że odcisk jej szczęki posłużył jako wzór w Obcym-ósmym pasażerze Nostromo :diabloti:

o to to to ...Adaś miał 100% rację teraz widzę podobieństwo do tamtego stwora :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
o to to to ...Adaś miał 100% rację teraz widzę podobieństwo do tamtego stwora :evil_lol:

Szczególnie jak o surowe ziemniaki idzie. Gi za nie da się pokroić ;-)

Posted

Dokładnie - surowe ziemniaki. Nie tylko Gi w nich gustuje. Jej córki też wtrząchają jako najlepszy rarytas. Dyzu nawet się nauczył - stwierdził, że skoro harpie tak się na to rzucają, to musi być mniam. Banda lubi witaminki w postaci owocków i warzywek. Dyzek uczy się od nich. Ale i tak najlepsze jest mięsko :-)

Posted

Surowe ziemniaki uwielbiała moja Pusia
[*], nie wiem jakbym cicho wzięła się za obieranie, zaraz się meldowała z wymownym spojrzeniem "pańciu daj ziemniaczka daj" :cool3:
Gdybym tylko pozwoliła to zjadłaby parę sztuk na raz, mimo niewielkiej swej postury ;)
Dawałam jej nie dużo, bo bałam się, żeby jej nie zaszkodziło. Ale to był jej warzywny przysmak. W ogóle była raczej wegetarianką w żywieniu :evil_lol:
Moja najukochańsza sunia :loveu: