Gioco Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Alicja']Oj to było Was od groma i ciut ciut :)[/QUOTE] Rodzice mieli imprezę, my koncert a 7 yorasów i pekinshire terier chatę wolną. Ku mojemu zdziwieniu nie wróciliśmy do epoki "facetów w bandażach" czyli zarówno Jaś jak i Dyź nie chochlowali nóżkami w celu olania wszystkiego i skończyło się bez pieluch. Całe 8 sztuk zachowywało się bardzo przyzwoicie. Areta wykazała się ogromną gościnnością i obudziła mnie tylko 4 razy w nocy, gdy wychodziła i wracała po sprawdzeniu czy u gości jest wszystko ok :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Niezłe towarzystwo się zebrało :)[/QUOTE] Radosna kompania. Jakoś u Rodziców, gdzie mają większy teren wydaje się, że jest ich mniej. Ale i w Warszawie były spokojne, grzeczne na spacerach i w miarę mało złodziejskie przy korytku :lol: [quote name='Victoria']ojejciu jaki Jasio słodki na tej fotce :loveu:[/QUOTE] Jasio ogólnie jest bardzo słodkim chłopczykiem i przykładem na to jak z yorka można zrobić maskotkę. Nie walczę już z Mamą o to, że Jasiek ma 3 lata i jest dorosły. Poprawia Mamie samopoczucie więc może być wiecznym dzidziusiem, całkowicie od Mamy zależnym ale dostarczającym Jej uśmiechu :-) Quote
Alicja Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Ale Jasiek ma taką urodę wiecznego szczeniaczka i nie ma na to rady , rozczula :) Quote
Gioco Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [CENTER][IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2011/DSC01984.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Izabela124. Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 A kto taki ładny rysunek narysował? Quote
Gioco Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Izabela124.']A kto taki ładny rysunek narysował?[/QUOTE] Na wyraźną prośbę Smerfy ów bohomaz wyszedł spod mojej ręki. Quote
Litterka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 O, właśnie też miałam pytać. Piękny! A ja w środę mam ambitny plan zrobienia dyni :) Quote
Gioco Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Litterka']O, właśnie też miałam pytać. Piękny![/QUOTE] Dziękuję za uznanie :-) [quote name='Litterka']A ja w środę mam ambitny plan zrobienia dyni :)[/QUOTE] Mam nadzieję, że jak zrobisz dynię to się pochwalisz? U nas przybył kolejny lampion - Smerfa i TZ uwielbiają tego rodzaju gadżety, Aga wyjęła obrazki z ubiegłego roku (malowane plakatówkami), tworzy gacopyry, dyńki czekają na obróbkę... przygotowania idą pełną parą i pewnie będziemy gotować zupę dyniową. Quote
Izabela124. Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Gioco']Na wyraźną prośbę Smerfy ów bohomaz wyszedł spod mojej ręki.[/QUOTE]Wcale nie bohomaz, mi się podoba :) Quote
Gioco Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='Izabela124.']Wcale nie bohomaz, mi się podoba :)[/QUOTE] Dziękuję za uznanie :-) Quote
Alicja Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 zdolna mama ;) ja dyńkę mamie robiłam i Kuba zawiózł , fote mam ale tylko na telefonie :( Quote
Asiaczek Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 A ja czekam nieustająco na uroczyste otwarcie:) Pzdr. Quote
Gioco Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='Alicja']zdolna mama ;)[/QUOTE] :-) [quote name='Alicja']ja dyńkę mamie robiłam i Kuba zawiózł , fote mam ale tylko na telefonie :([/QUOTE] Pokażesz? U nas dyńki chyba dzisiaj będą się robiły ;-) [quote name='Asiaczek']A ja czekam nieustająco na uroczyste otwarcie:) Pzdr.[/QUOTE] Jeżeli mnie coś wcześniej nie trafi to nastąpi owo wielkie otwarcie już w najbliższą sobotę :-) Powoli ale sukcesywnie dopinamy wszystko. Już mamy cały osprzęt, kończymy z wystrojem. Przy okazji możemy się wielu rzeczy nasłuchać i czasem nie są to miłe rzeczy. Udało mi się wczoraj usłyszeć, zupełnym przypadkiem, jak jakaś Pani, też zupełnym przypadkiem stwierdziła, że ryby to nie pójdą bo jest sklep na drugim końcu ulicy. Powinnam się załamać a doszłam tylko do wniosku, że gdyby ludzkość poważnie traktowała takie teksty to do niczego by nie doszła. Ale, nie powiem, lekko mnie to zmierziło. Quote
Asiaczek Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ale w czym to przeszkadza, że na osiedlu sa 2 sklepy rybne lub 3 drogerie...? Ludzie sami wybiora, gdzie kupować. spoko. Ja nadal zaciskam:) pzdr. Quote
Litterka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Aha! Zastanawiałam się, czy robicie sklep, czy restaurację. Jeśli będę w Warszawie, przynajmniej wiem, gdzie się udać po ŚWIEŻE ryby. :) Chociaż... Jako córka wędkarza, znam smak ryby świeżo wyłowionej i przyrządzonej jeszcze tego samego dnia... Eh... Ale Wasz sklep przynajmniej byłby rękojmią jakości rybek, a nie tego, że raz są mrożone, raz rozmrażane, a jak zalatują - to do marynaty! W końcu nie wszystko zależy od Was, ale po prostu wiem, że będzie dobrze ;) A co do lampionów - dzisiaj spróbuję udać się na jakiś fajny targ warzywny i dorwać okrągłą, dużą dynię. Jeśli mi się uda, to oprócz dzisiejszej roboty chcę jeszcze pokazać Wam lampion sprzed 2 lat - w zeszłym roku nie robiłam, Tata był w szpitalu i miałam za dużo na głowie... Quote
Gioco Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 W dniu dzisiejszym przestałam być wrzodem na zdrowym organizmie społeczeństwa i raczyłam zarejestrować firmę :diabloti: [quote name='Asiaczek']Ale w czym to przeszkadza, że na osiedlu sa 2 sklepy rybne lub 3 drogerie...? Ludzie sami wybiora, gdzie kupować. spoko. Ja nadal zaciskam:) pzdr.[/QUOTE] Powiem tak: konkurencję to już sobie dawno i wnikliwie rozeznałam. Panie zapomniały dodać, że kawałek dalej jest jeszcze Tesco i też ma ryby. Ale ryba rybie nie równa i smakosz się pozna. Będzie dobrze ;-) [quote name='Litterka']Aha! Zastanawiałam się, czy robicie sklep, czy restaurację. Jeśli będę w Warszawie, przynajmniej wiem, gdzie się udać po ŚWIEŻE ryby. :) Chociaż... Jako córka wędkarza, znam smak ryby świeżo wyłowionej i przyrządzonej jeszcze tego samego dnia... Eh... Ale Wasz sklep przynajmniej byłby rękojmią jakości rybek, a nie tego, że raz są mrożone, raz rozmrażane, a jak zalatują - to do marynaty! W końcu nie wszystko zależy od Was, ale po prostu wiem, że będzie dobrze ;)[/QUOTE] Jako żona upierdliwego smakosza rybnego wiem jak ciężko we Warszawie rybę dobrą nabyć. Od lat posiadam kontakty głównie na Warmii z ludźmi trudniącymi się rybami i prowadzącymi specjalistyczne gospodarstwa rybne. Łącząc więc przyjemne z pożytecznym otwieramy sklep w którym będziemy oferować RYBY, które nie widziały makro, nie były hodowane w zadaszonych gigabasenach, etc. Dlatego wiem, że ktoś kto zna się na rybach przyjdzie do mnie. I to jest gwarancja powodzenia - dobry, sprawdzony i świeży towar. [quote name='Litterka']A co do lampionów - dzisiaj spróbuję udać się na jakiś fajny targ warzywny i dorwać okrągłą, dużą dynię. Jeśli mi się uda, to oprócz dzisiejszej roboty chcę jeszcze pokazać Wam lampion sprzed 2 lat - w zeszłym roku nie robiłam, Tata był w szpitalu i miałam za dużo na głowie...[/QUOTE] Jadę zaraz po Smerfę i też będziemy tworzyć ;-) Quote
Gioco Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [CENTER][B]Dyziek w wersji Halloween [/B]:diabloti: [IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2011/DSC01988.jpg[/IMG] [IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2011/DSC01990.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Litterka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Gioco']W dniu dzisiejszym przestałam być wrzodem na zdrowym organizmie społeczeństwa i raczyłam zarejestrować firmę :diabloti:[/QUOTE] No to serdeczne gratulacje! [quote name='Gioco'] Jako żona upierdliwego smakosza rybnego wiem jak ciężko we Warszawie rybę dobrą nabyć. Od lat posiadam kontakty głównie na Warmii z ludźmi trudniącymi się rybami i prowadzącymi specjalistyczne gospodarstwa rybne. Łącząc więc przyjemne z pożytecznym otwieramy sklep w którym będziemy oferować RYBY, które nie widziały makro, nie były hodowane w zadaszonych gigabasenach, etc. Dlatego wiem, że ktoś kto zna się na rybach przyjdzie do mnie. I to jest gwarancja powodzenia - dobry, sprawdzony i świeży towar.[/QUOTE] Dokładnie tak! Gdyby jeszcze zawiało mnie do Warszawy - na pewno wpadnę. Mniam! [quote name='Gioco']Jadę zaraz po Smerfę i też będziemy tworzyć ;-)[/QUOTE] Eh, a ja nie znalazłam nigdzie ładnej dyńki. Jutro trzeba będzie uderzyć na Halę Targową w Gdyni... :) Dyńkowy Dyź - cudo! :D Quote
Litterka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dedykowany w temacie działalności gospodarczej i urzędów: [IMG]http://img834.imageshack.us/img834/9821/dziaalnogospodarcza.gif[/IMG] Quote
Alicja Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jaki fajny Dyziek ;) Moja na telefonie i nie umie go zrzucić na kompa ;/ Quote
Alicja Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Litterka']Dedykowany w temacie działalności gospodarczej i urzędów: [IMG]http://img834.imageshack.us/img834/9821/dziaalnogospodarcza.gif[/IMG][/QUOTE] pół bałwanka i krzesełko :lol: Quote
Gioco Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='Litterka']No to serdeczne gratulacje![/QUOTE] Dziękuję :-) [quote name='Litterka']Dokładnie tak! Gdyby jeszcze zawiało mnie do Warszawy - na pewno wpadnę. Mniam![/QUOTE] Ale alimentów w razie wpadki nie płacę :shake: [quote name='Litterka']Eh, a ja nie znalazłam nigdzie ładnej dyńki. Jutro trzeba będzie uderzyć na Halę Targową w Gdyni... :) Dyńkowy Dyź - cudo! :D[/QUOTE] [quote name='Alicja']Jaki fajny Dyziek ;) Moja na telefonie i nie umie go zrzucić na kompa ;/[/QUOTE] Żaden problem z Dyźka Dyńka zrobić, przecież to regularny gacopyr jak się rozwali do góry kółkami. Ten sztuk ma wiele twarzy i dla wielu "genialnych" pomysłów jest wzorem :diabloti: Ala, jak masz w telefonie bluetootha i w laptopie też to prosta sprawa połączyć. Jak się nie daje to kabelkiem. [quote name='Litterka']Dedykowany w temacie działalności gospodarczej i urzędów: [url]http://img834.imageshack.us/img834/9821/dziaalnogospodarcza.gif[/url][/QUOTE] Powstrzymam się od komentarza w temacie mojej wczorajszej wizyty w Urzędzie Dzielnicy m.st. Warszawy. W każdym bądź razie moje oczekiwania zostały spełnione przez grupkę darmozjadów, którym przeszkodziłam w plotkach ale im się odwdzięczyłam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Alicja']Jaki fajny Dyziek ;) Moja na telefonie i nie umie go zrzucić na kompa ;/[/QUOTE] Alicja, a masz możliwośc po prostu wpisać w komórce adres mailowy? W miejscu, gdzie powinien byc wpisany nr telefonu/ Zerknij. [quote name='Alicja']Ktoś tu pisał o rybkach :hmmmm::sabber:[/QUOTE] Ale po te rybki to trzeba przyjechac do W-wy:) pzdr. Quote
Alicja Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Asiaczek']Alicja, a masz możliwośc po prostu wpisać w komórce adres mailowy? W miejscu, gdzie powinien byc wpisany nr telefonu/ Zerknij. [B]kiedyś mogłam wysyłać maila a teraz nie potrafię coś się zmieniło :diabloti:[/B] Ale po te rybki to trzeba przyjechac do W-wy:) pzdr.[/QUOTE] i w tym cały szkopuł Quote
Asiaczek Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Szkopul w tym, że "cos się zmieniło" czy że trzeba przyjechac do W-wy?:) Pzdr. Quote
Recommended Posts