Gioco Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 A możesz deko przybliżyć sztukę i jej zachowanie? Quote
beam6 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Litterka'] Zastanawiam się nad morderstwem... [/QUOTE] Bez sensu ;-) Zawsze istnieje ryzyko złapania i odsiadki. Się nie opłaca :shake: Quote
Litterka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Już nie mam siły... NIe mam siły nawet żyć... Po co? Quote
Gioco Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='Litterka']Już nie mam siły... NIe mam siły nawet żyć... Po co?[/QUOTE] Dla zemsty? Jest rozkoszą Bogów :evil_lol: Quote
beam6 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Gioco']Dla zemsty? Jest rozkoszą Bogów :evil_lol:[/QUOTE] Ot, i mądrze gada :) Quote
Gioco Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='beam6']Ot, i mądrze gada :)[/QUOTE] A co Ty się, przepraszam, tak podlizujesz? Jakbyś mojej zasady życiowej nie znała? Quote
Litterka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ale nie działa! To jest tak tępa krowa, że ironia, aluzja, cięta riposta, zwrócenie uwagi i cała reszta w miarę kulturalnych słownych argumentów kwitowana jest "przestań pie*dolić" i powrotem do monitora. Każdą moją kwestię, każde słowo wyśmiewa, wyszydza, sama łamiąc wszelkie przepisy obowiązujące w naszym biurze. Ona jest święta. Do tego jest gruba, a łazi w miniówach. Taki tam podrzędny typ plastik-fantastik, ale chamski że aż boli. Quote
Gioco Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Wniosek z tego, że należy panience podłożyć prosiaczka ;-) Jaką konkretnie dziedziną się zajmujecie? Quote
beam6 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Gioco']A co Ty się, przepraszam, tak podlizujesz? Jakbyś mojej zasady życiowej nie znała?[/QUOTE] Oj tam, oj tam. Znam ;-) Quote
Litterka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Generalnie siedzimy przy komputerach i wklepujemy dane. Czysta klepanina. A tak właściwie to nie znacie kogoś, kto potrzebuje sekretarki/asystentki/pracownika biurowego w okolicach Gdyni, Rumi, Redy lub Wejherowa? Quote
Gioco Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='Litterka']Generalnie siedzimy przy komputerach i wklepujemy dane. Czysta klepanina. A tak właściwie to nie znacie kogoś, kto potrzebuje sekretarki/asystentki/pracownika biurowego w okolicach Gdyni, Rumi, Redy lub Wejherowa?[/QUOTE] Na początek to można do kawy dodać np. laxigen, furosemid albo hydroxyzynę. Później jakieś delikatne przekłamanie w danych lub wyciągnięty na pulpit skrót do np. stron erotycznych. Jest masa sposobów do zrobienia z kogoś durnia ale nie wiem czy nadają się do publikacji na publicznym forum. Quote
Alicja Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Gioco']Na początek to można do kawy dodać np. laxigen, furosemid albo hydroxyzynę. Później jakieś delikatne przekłamanie w danych lub wyciągnięty na pulpit skrót do np. stron erotycznych. Jest masa sposobów do zrobienia z kogoś durnia ale nie wiem czy nadają się do publikacji na publicznym forum.[/QUOTE] można i Tialorid :diabloti: Quote
Litterka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Taaa, dosypać... Już gdzieś kiedyś chyba to jej próbowano zrobić, bo kubka pilnuje, torebek pilnuje i w ogóle na open space trudno, bo zawsze ktoś zauważy:( Miałam lepszy plan i nie mam jak go wykonać:( Quote
beam6 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Litterka']Taaa, dosypać... Już gdzieś kiedyś chyba to jej próbowano zrobić, bo kubka pilnuje, torebek pilnuje i w ogóle na open space trudno, bo zawsze ktoś zauważy:([B] Miałam lepszy plan i nie mam jak go wykonać[/B]:([/QUOTE] To znaczy jaki ?? A może da się skusić na ciasto ? Quote
Litterka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Nie bierze nic od obcych. Prawie jak mój pies:P Quote
Gioco Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Spoko. [B]KPG[/B] nie da Tobie zginąć przez jakiegoś rudego, złośliwego trolla ;-) Quote
Alicja Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 czyli nici ze spisku Gioco , czy ty spać nie możesz ??5.09 i już przy kompie ....ja to rozumie ...o 6 muszę otworzyć przybytek oświaty , ale Ty powinnaś spać :) Quote
Gioco Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 [quote name='Alicja']czyli nici ze spisku [/QUOTE] Dlaczego nici ze spisku? Trzeba dobrać odpowiednią metodę jedynie :diabloti: Nie możemy Litterki tak zostawić na pastwę gnoma, rudego zresztą :evil_lol: Jako geronty możemy posłużyć radą zaczerpniętą w naszego doświadczenia życiowego ;-) [quote name='Alicja']Gioco , czy ty spać nie możesz ??5.09 i już przy kompie ....ja to rozumie ...o 6 muszę otworzyć przybytek oświaty , ale Ty powinnaś spać :)[/QUOTE] Masz całkowitą rację ale nie mogę. Mam deko za bardzo nerwowe życie. Choćby ze Smerfem, która kilka dni temu odczuła na własnej skórze, że nie można się wychylać i trzeba równać w dół. Przeżyła to strasznie, kilkudniową deprechą. Miała sprawdzian z matematyki i wszystko zrobiła, zapomniała tylko dopisać skrót zł przy jednym z rozwiązań. Pani obniżyła Jej ocenę o 3%. Nie dostała 100% i nie mogła zrozumieć, że to błąd Pani, dlatego, że wynik był dobry a skrót waluty nie ma wpływu na wynik działania matematycznego. Wczoraj byłam u wychowawczyni, która zrozumiała swój błąd a wcześniej nawet go nie zauważyła. Zwróciła uwagę, że Aga znowu się wycofała i izoluje się od reszty. Pół roku pracowałam na Smerfem, nie zdążyłam ugruntować Jej poczucia wartości a Pani spier***... zepsuła mi to głupotą. Dzisiaj już nie było histerii i płaczu przed wyjściem do szkoły, wczoraj bez afery odrobiła lekcje i znowu zrozumiała banał, że uczy się dla siebie. Tylko cała ta sytuacja i nerwy były niepotrzebne. I np. dlatego spać nie mogę. Quote
Gioco Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Wczoraj minęło 21 lat od kiedy yorki pętają mi się pod nogami i po życiorysie... ... dzisiaj GIGI L'AMOROSSO i MERCEDES kończą 11 lat... [CENTER] [B]11 letnia GIGI wygląda tak: [/B][IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2011/DSC09959.jpg[/IMG] [B] zaś tort będzie wieczorem, gdyż na wieczór Smerfa zaplanowała wielką yorczą imprezę. Tort: [/B][IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2011/DSC09958.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Alicja Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [B]Najlepsiejszego dla Solenizantek :)[/B] Ciekawe jak smakował torcik ...i gdzie relacja z yorczej impry ;) Quote
Gioco Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 [quote name='Alicja'][B]Najlepsiejszego dla Solenizantek [/B][/QUOTE][B]:)[/B] Podziękowania :-) [quote name='Alicja']Ciekawe jak smakował torcik ...i gdzie relacja z yorczej impry ;)[/QUOTE] Leciwa jubilatka Gigi leży w posłanku i chrapie. Reszta robi dokładnie to samo ale na kanapie ;-) Torcik zniknął w kilka sekund, nawet okruch dla spóźnionej Beam6 nie został :evil_lol: Quote
beam6 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='Gioco'] Torcik zniknął w kilka sekund, nawet okruch dla spóźnionej Beam6 nie został :evil_lol:[/QUOTE] Okruch ??? Nawet talerzyka do wylizania nie było :shake: Ale wyrazów radości i całusów było, jak zwykle, mnóstwo :evil_lol: Quote
Recommended Posts