Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Litterka'] Zastanawiam się nad morderstwem... [/QUOTE]

Bez sensu ;-)

Zawsze istnieje ryzyko złapania i odsiadki. Się nie opłaca :shake:

Posted

[quote name='beam6']Ot, i mądrze gada :)[/QUOTE]
A co Ty się, przepraszam, tak podlizujesz? Jakbyś mojej zasady życiowej nie znała?

Posted

Ale nie działa! To jest tak tępa krowa, że ironia, aluzja, cięta riposta, zwrócenie uwagi i cała reszta w miarę kulturalnych słownych argumentów kwitowana jest "przestań pie*dolić" i powrotem do monitora. Każdą moją kwestię, każde słowo wyśmiewa, wyszydza, sama łamiąc wszelkie przepisy obowiązujące w naszym biurze. Ona jest święta. Do tego jest gruba, a łazi w miniówach. Taki tam podrzędny typ plastik-fantastik, ale chamski że aż boli.

Posted

Generalnie siedzimy przy komputerach i wklepujemy dane. Czysta klepanina.

A tak właściwie to nie znacie kogoś, kto potrzebuje sekretarki/asystentki/pracownika biurowego w okolicach Gdyni, Rumi, Redy lub Wejherowa?

Posted

[quote name='Litterka']Generalnie siedzimy przy komputerach i wklepujemy dane. Czysta klepanina.

A tak właściwie to nie znacie kogoś, kto potrzebuje sekretarki/asystentki/pracownika biurowego w okolicach Gdyni, Rumi, Redy lub Wejherowa?[/QUOTE]

Na początek to można do kawy dodać np. laxigen, furosemid albo hydroxyzynę. Później jakieś delikatne przekłamanie w danych lub wyciągnięty na pulpit skrót do np. stron erotycznych. Jest masa sposobów do zrobienia z kogoś durnia ale nie wiem czy nadają się do publikacji na publicznym forum.

Posted

[quote name='Gioco']Na początek to można do kawy dodać np. laxigen, furosemid albo hydroxyzynę. Później jakieś delikatne przekłamanie w danych lub wyciągnięty na pulpit skrót do np. stron erotycznych. Jest masa sposobów do zrobienia z kogoś durnia ale nie wiem czy nadają się do publikacji na publicznym forum.[/QUOTE]

można i Tialorid :diabloti:

Posted

Taaa, dosypać... Już gdzieś kiedyś chyba to jej próbowano zrobić, bo kubka pilnuje, torebek pilnuje i w ogóle na open space trudno, bo zawsze ktoś zauważy:( Miałam lepszy plan i nie mam jak go wykonać:(

Posted

[quote name='Litterka']Taaa, dosypać... Już gdzieś kiedyś chyba to jej próbowano zrobić, bo kubka pilnuje, torebek pilnuje i w ogóle na open space trudno, bo zawsze ktoś zauważy:([B] Miałam lepszy plan i nie mam jak go wykonać[/B]:([/QUOTE]

To znaczy jaki ??

A może da się skusić na ciasto ?

Posted

czyli nici ze spisku

Gioco , czy ty spać nie możesz ??5.09 i już przy kompie ....ja to rozumie ...o 6 muszę otworzyć przybytek oświaty , ale Ty powinnaś spać :)

Posted

[quote name='Alicja']czyli nici ze spisku [/QUOTE]

Dlaczego nici ze spisku?
Trzeba dobrać odpowiednią metodę jedynie :diabloti: Nie możemy Litterki tak zostawić na pastwę gnoma, rudego zresztą :evil_lol: Jako geronty możemy posłużyć radą zaczerpniętą w naszego doświadczenia życiowego ;-)

[quote name='Alicja']Gioco , czy ty spać nie możesz ??5.09 i już przy kompie ....ja to rozumie ...o 6 muszę otworzyć przybytek oświaty , ale Ty powinnaś spać :)[/QUOTE]

Masz całkowitą rację ale nie mogę. Mam deko za bardzo nerwowe życie.
Choćby ze Smerfem, która kilka dni temu odczuła na własnej skórze, że nie można się wychylać i trzeba równać w dół. Przeżyła to strasznie, kilkudniową deprechą. Miała sprawdzian z matematyki i wszystko zrobiła, zapomniała tylko dopisać skrót zł przy jednym z rozwiązań. Pani obniżyła Jej ocenę o 3%. Nie dostała 100% i nie mogła zrozumieć, że to błąd Pani, dlatego, że wynik był dobry a skrót waluty nie ma wpływu na wynik działania matematycznego. Wczoraj byłam u wychowawczyni, która zrozumiała swój błąd a wcześniej nawet go nie zauważyła. Zwróciła uwagę, że Aga znowu się wycofała i izoluje się od reszty. Pół roku pracowałam na Smerfem, nie zdążyłam ugruntować Jej poczucia wartości a Pani spier***... zepsuła mi to głupotą. Dzisiaj już nie było histerii i płaczu przed wyjściem do szkoły, wczoraj bez afery odrobiła lekcje i znowu zrozumiała banał, że uczy się dla siebie. Tylko cała ta sytuacja i nerwy były niepotrzebne. I np. dlatego spać nie mogę.

Posted

Wczoraj minęło 21 lat od kiedy yorki pętają mi się pod nogami i po życiorysie...

... dzisiaj GIGI L'AMOROSSO i MERCEDES kończą 11 lat...
[CENTER]
[B]11 letnia GIGI wygląda tak:

[/B][IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2011/DSC09959.jpg[/IMG]
[B]
zaś tort będzie wieczorem, gdyż na wieczór Smerfa zaplanowała wielką yorczą imprezę.
Tort:

[/B][IMG]http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2011/DSC09958.jpg[/IMG]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Alicja'][B]Najlepsiejszego dla Solenizantek [/B][/QUOTE][B]:)[/B]

Podziękowania :-)

[quote name='Alicja']Ciekawe jak smakował torcik ...i gdzie relacja z yorczej impry ;)[/QUOTE]

Leciwa jubilatka Gigi leży w posłanku i chrapie. Reszta robi dokładnie to samo ale na kanapie ;-) Torcik zniknął w kilka sekund, nawet okruch dla spóźnionej Beam6 nie został :evil_lol:

Posted

[quote name='Gioco']
Torcik zniknął w kilka sekund, nawet okruch dla spóźnionej Beam6 nie został :evil_lol:[/QUOTE]

Okruch ??? Nawet talerzyka do wylizania nie było :shake:

Ale wyrazów radości i całusów było, jak zwykle, mnóstwo :evil_lol: