Tollerka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Szczerze mówiąc to teraz mam takie dziecięce marzenia o hodowli, ale nie wiem czy dałabym sobie radę z trzema rasami. Zobaczy się w przyszłości, to dopiero tylko marzenia. No to trzeba by było sobie przypomnieć co nieco o Aussiakach :loveu: Quote
zakla Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A ja widziałam Amadea:bigcool:Co prawda tylko przez szybe samochodu, ale czekoladowego dużego ogoniastego aussika się nie da pomylić, do tego w Pruszkowie:cool3: Taaaki słodziak, ja chcę namiary na właściciela (żeby poznać psa!)!:razz: Quote
Magicnesca Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/88/0cf0d65f45d76162.jpg[/IMG][/URL] A to Kinga, Kuba i Amadeo ,zwany Amantem Najszybciej można ich bedzie zobaczyc w Pruszkowie w niedzielę na pierwszej lekcji agility ,bo wiem ,że tam się wybieraja :lol: Na resztę musicie poczekać az się sami tu pojawia ,bo obiecali ze zajrzą tu na dogomanię:) Quote
Aussie Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A ja już wiem :eviltong: Dowiedziałam się specjalnymi kanałami ;-), że Amadeo ćwiczy jednak w Forcie, czyli wcale nie w Pruszkowie, ale właśnie w Laskach. Skoro tak, to może uda mi się podjechać na trening do nich i tam go zobaczyć :) Quote
zakla Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Super, to już będzie kolejny aussik w Forcie ;) Oj się Warszawka zaozikuje:diabloti: Tylko ja tu taka... bezowczarkowa jestem [SIZE=1](jeszcze)[/SIZE]:placz: Quote
Asiunia:) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Żakla nie jesteś sama. ja tez taka samotna jestem - bezowczarkowa:roll: Własnie, wiadomo kiedy do nas na forum zawitają?:evil_lol: Quote
zakla Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Aś, ale Ty wiesz, jak jest. Mnie czeka jeszcze minimum rok, zanim mi się coś urodzi...:placz: Quote
Recommended Posts