Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczerze mówiąc to teraz mam takie dziecięce marzenia o hodowli, ale nie wiem czy dałabym sobie radę z trzema rasami. Zobaczy się w przyszłości, to dopiero tylko marzenia. No to trzeba by było sobie przypomnieć co nieco o Aussiakach :loveu:

Posted

A ja widziałam Amadea:bigcool:Co prawda tylko przez szybe samochodu, ale czekoladowego dużego ogoniastego aussika się nie da pomylić, do tego w Pruszkowie:cool3: Taaaki słodziak, ja chcę namiary na właściciela (żeby poznać psa!)!:razz:

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/88/0cf0d65f45d76162.jpg[/IMG][/URL]
A to Kinga, Kuba i Amadeo ,zwany Amantem
Najszybciej można ich bedzie zobaczyc w Pruszkowie w niedzielę na pierwszej lekcji agility ,bo wiem ,że tam się wybieraja :lol:
Na resztę musicie poczekać az się sami tu pojawia ,bo obiecali ze zajrzą tu na dogomanię:)

Posted

A ja już wiem :eviltong: Dowiedziałam się specjalnymi kanałami ;-), że Amadeo ćwiczy jednak w Forcie, czyli wcale nie w Pruszkowie, ale właśnie w Laskach. Skoro tak, to może uda mi się podjechać na trening do nich i tam go zobaczyć :)

Posted

Super, to już będzie kolejny aussik w Forcie ;)
Oj się Warszawka zaozikuje:diabloti: Tylko ja tu taka... bezowczarkowa jestem [SIZE=1](jeszcze)[/SIZE]:placz: