jaszczurka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam Mam pytanie czy w Czechach sa hodowle malych podengo szorstkowlosych? Orientuje sie ktos moze? Quote
Incunabula Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Z tego co wiem, to nie ma :shake: . Ale w Niemczech tak. Quote
jaszczurka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 W Niemczech to i cena razy cztery :shake: A Kontrapunkt nie mysli o rozszerzeniu hodowli o szorstki? One sa takie fajne :loveu: Quote
Incunabula Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A no są fajne :loveu: . W Polsce jest jedna suka podengo szorstk. ale średnia... Quote
bajadera Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [B]Morris[/B], Ty się chyba znasz.. Czy to średnie podengo szorstowłose ? Fotka zrobiona w Lizbonie, ale własciciela w pobliżu nie było, więc się nie mogłam dowiedzieć. [IMG]http://i65.photobucket.com/albums/h229/bumgol/Lizbona79.jpg[/IMG] Quote
Coracao De Boi Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 raczej nie... podengopodobnych jest w portugalii cała masa, poza tym tutaj włos jest krotki, ale czasem trudno powiedziec czy cos jest smooth czy wire, bowiem oba gatunki się miesza pod warunkiem zgody Zwiazku i nawet namawia sie do tego, jesli sa ku temu hodowlane powody, najczesciej odswiezanie krwi. widzialam teraz mase ladnych pelo cerdoso, gdyby ktos byl zainteresowany sprowadzeniem szortskich do polski sluze pomoca! to duzo latwiejsze niz import dobrego pelo liso... Quote
Recommended Posts