Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...W każdej klatce mieszka ciężka dola.
Między pręty smutek wciska nos.
I na pewno nie załatwia sprawy
wzruszenie ramion, no cóż, taki los...

Miałem dom,posłanie,piłeczke,reke,ktora głaskała/jak ja lubie mizianko/. Dlaczego wiec jestem tutaj ? Lezac w schroniskowym boksie,patrzac na swiat zza krat,zastanawiam sie dlaczego ? Moze wtedy,gdy pogoniłem kota sasiada,a moze wtedy,gdy bolał mnie brzuszek i wstyd sie przyznac,nabrudziłem,ale przepraszałem wielokrotnie,a moze wtedy...Nigdy nie uzyskam odpowiedzi,na to pytanie...zostałem sam........:-(

Raban/ok.5-6 lat,10kg/pies bardzo w typie terriera walijskiego. Przywieziony do schronu przez SM ponad dwa tygodnie temu. Bardzo grzeczny,reaguje na komendy siad,podaj łape. Zgadza sie z innymi psami,ale zaczepiony,nie pozostaje dłuzny. Do ludzi bardzo miły,wskakuje na kolana i domaga sie pieszczot i głaskania. Daje przy sobie wykonywac wszystkie zabiegi. Płacze gdy zostaje odprowadzony do boksu:-(jego zywioł to zabawy,piłeczka,trawa i przestrzen. Nie pozwol:shake:,aby schron zabił w nim,ta zywiołowosc i radosc zycia.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel. 782 670 611 po godzinie 16
e-mail: [email protected]

Zobacz,jaki jestem uroczy.......

...i przystojny:p

Wykapałem sie,abys nie wstydził sie za mnie,jak zabierzesz do domu...

/istnieje mozliwosc pomocy w transporcie/

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Tylko problem jest bo nie mamy fot Rabana po fryzjerze i potem moze byc problem

Zalezy jak został ostrzyzony;)te foty sa niezłe:razz:

Posted

Dzięki za zaproszenie rita60 :), obiecałam sobie wprawdzie, że żadnego wątku więcej, ale wiadomo jak to jest. A jeszcze jak zobaczyłam, że to ten terierowaty słodziak :).

Posted

Rita, przeogromniaste dzięki jeszcze raz za Rabankowy wątek :)
...aleee wiecie co się okazało ?
Raban poszedł jakieś 4 godziny do nowego domku :multi::evil_lol:

Posted

Witaj kochany Rabanku!!!! Foteczki bedziemy dostarczac na bieżąco, nic sie cioteczki nie martwcie. Dzięki Rita za wątek:loveu: Jedyne nasze zmartwienie to domek dla naszego terierzastego....:shake:

Posted

Neczka napisał(a):

majuska napisał(a):
Witaj kochany Rabanku!!!! Foteczki bedziemy dostarczac na bieżąco, nic sie cioteczki nie martwcie. Dzięki Rita za wątek:loveu: Jedyne nasze zmartwienie to domek dla naszego terierzastego....:shake:

To pojechał, czy nie pojechał...

Posted

No to pojechał, oczywiście!!!!!
Tylko ja ślepa ciotka, nie poczytałam , bo po wyjazdach tak wpadłam szybko na wątek Rabanka i dałam plamę:oops::oops:
Ciocia Rita widocznie ma super szczęśliwą rękę:lol:
Niech Ci sie Rabanku wiedzie w nowym domku!!!!!

Posted

Neczka napisał(a):

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale wiadomosc:multi:badz szczesliwy szorsciaku kochany:multi: