rita60 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ...W każdej klatce mieszka ciężka dola. Między pręty smutek wciska nos. I na pewno nie załatwia sprawy wzruszenie ramion, no cóż, taki los... Miałem dom,posłanie,piłeczke,reke,ktora głaskała/jak ja lubie mizianko/. Dlaczego wiec jestem tutaj ? Lezac w schroniskowym boksie,patrzac na swiat zza krat,zastanawiam sie dlaczego ? Moze wtedy,gdy pogoniłem kota sasiada,a moze wtedy,gdy bolał mnie brzuszek i wstyd sie przyznac,nabrudziłem,ale przepraszałem wielokrotnie,a moze wtedy...Nigdy nie uzyskam odpowiedzi,na to pytanie...zostałem sam........:-( Raban/ok.5-6 lat,10kg/pies bardzo w typie terriera walijskiego. Przywieziony do schronu przez SM ponad dwa tygodnie temu. Bardzo grzeczny,reaguje na komendy siad,podaj łape. Zgadza sie z innymi psami,ale zaczepiony,nie pozostaje dłuzny. Do ludzi bardzo miły,wskakuje na kolana i domaga sie pieszczot i głaskania. Daje przy sobie wykonywac wszystkie zabiegi. Płacze gdy zostaje odprowadzony do boksu:-(jego zywioł to zabawy,piłeczka,trawa i przestrzen. Nie pozwol:shake:,aby schron zabił w nim,ta zywiołowosc i radosc zycia. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 782 670 611 po godzinie 16 e-mail: [email protected] Zobacz,jaki jestem uroczy....... ...i przystojny:p Wykapałem sie,abys nie wstydził sie za mnie,jak zabierzesz do domu... /istnieje mozliwosc pomocy w transporcie/ Quote
rita60 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Dzieki cioteczko:calus:poprosze jeszcze inne cioteczki o pomoc w ogłaszaniu:modla: Quote
SZPiLKA23 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Tylko problem jest bo nie mamy fot Rabana po fryzjerze i potem moze byc problem Quote
rita60 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Tylko problem jest bo nie mamy fot Rabana po fryzjerze i potem moze byc problem Zalezy jak został ostrzyzony;)te foty sa niezłe:razz: Quote
SZPiLKA23 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Wiem ze sa ;) tylko ze własnie nie wiem jak on teraz wyglada ;) Quote
rita60 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Jagoda1 napisał(a):Śliczności walijskie w schronisku...:shake::-( Za pare dni bedzie watek nastepnego:placz: Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Śliczności walijskie w schronisku...:shake::-( Quote
kamilawa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Piękny, zaraz porobię drobne ogłoszenia ;) edit : Raban na: ojej.pl (trzeba zaakceptować. Wysłano na e-mail: [email protected]) [SIZE=2]eoferty ale.gratka.pl e-zwierzak.pl ([SIZE=1]trzeba aktywować linkiem wysłanym na mail.) petsy.pl ([SIZE=1]tu również link w mailu, który trzeba aktywować) mojpupil.pl cały czas robię będzie więcej. Quote
rita60 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='kamilawa']Piękny, zaraz porobię drobne ogłoszenia ;) edit : Raban na: ojej.pl (trzeba zaakceptować. Wysłano na e-mail: [email protected]) cały czas robię będzie więcej. Dzieki cioteczko:multi: Quote
kamilawa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Na razie tylko 3 :-( Ale wrócę z krótkiego spaceru z moja sunią to porobię więcej ;) Super psiak z Rabana! Oby długo nie czekał na dom !! Quote
SZPiLKA23 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Raban w typie teriera walijskiego szuka domu. Psa (668642778) - Aukcje internetowe Allegro Quote
rita60 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Raban w typie teriera walijskiego szuka domu. Psa (668642778) - Aukcje internetowe Allegro Dzieki cioteczko Szpileczko:razz: Quote
Onaa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dzięki za zaproszenie rita60 :), obiecałam sobie wprawdzie, że żadnego wątku więcej, ale wiadomo jak to jest. A jeszcze jak zobaczyłam, że to ten terierowaty słodziak :). Quote
Neczka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Rita, przeogromniaste dzięki jeszcze raz za Rabankowy wątek :) ...aleee wiecie co się okazało ? Raban poszedł jakieś 4 godziny do nowego domku :multi::evil_lol: Quote
Onaa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Mam nadzieję, że wspaniały domek mu się trafił :). Quote
kamilawa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Super !! :multi::multi::multi::multi::multi: Niesamowicie się cieszę ! :lol: Quote
majuska Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Witaj kochany Rabanku!!!! Foteczki bedziemy dostarczac na bieżąco, nic sie cioteczki nie martwcie. Dzięki Rita za wątek:loveu: Jedyne nasze zmartwienie to domek dla naszego terierzastego....:shake: Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Neczka napisał(a):Rita, przeogromniaste dzięki jeszcze raz za Rabankowy wątek :) ...aleee wiecie co się okazało ? Raban poszedł jakieś 4 godziny do nowego domku :multi::evil_lol: majuska napisał(a):Witaj kochany Rabanku!!!! Foteczki bedziemy dostarczac na bieżąco, nic sie cioteczki nie martwcie. Dzięki Rita za wątek:loveu: Jedyne nasze zmartwienie to domek dla naszego terierzastego....:shake: To pojechał, czy nie pojechał... Quote
majuska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No to pojechał, oczywiście!!!!! Tylko ja ślepa ciotka, nie poczytałam , bo po wyjazdach tak wpadłam szybko na wątek Rabanka i dałam plamę:oops::oops: Ciocia Rita widocznie ma super szczęśliwą rękę:lol: Niech Ci sie Rabanku wiedzie w nowym domku!!!!! Quote
rita60 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Neczka napisał(a):Rita, przeogromniaste dzięki jeszcze raz za Rabankowy wątek :) ...aleee wiecie co się okazało ? Raban poszedł jakieś 4 godziny do nowego domku :multi::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale wiadomosc:multi:badz szczesliwy szorsciaku kochany:multi: Quote
Recommended Posts