Sabina02 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 martka1982 napisał(a):byla pani ktorej bardzo sie spodobala lisiczka ale chciala sunie nosic w torbie.........one nie z tych....... Szkoda, ze noszenie suni w torbie jest takie niezbedne dla tej pani... Quote
Sabina02 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 martka1982 napisał(a):byla pani ktorej bardzo sie spodobala lisiczka ale chciala sunie nosic w torbie.........one nie z tych....... Szkoda, ze noszenie psa w torbie jest takie niezbedne dla tej pani... :shake: Quote
Daga&Maks Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ja przyznam szczerze że nie rozumiem ludzi noszących psy w torbie :shake: przecież pies ma własne łapy Quote
martka1982 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 z tego co wiem to ta pani przyjezdza dzis po inna sunię od nas, która wrecz uwielbia noszenie na rekach, wiec mam nadzieje ze dla jednej i drugiej bedzie to radosc Quote
Karolcia_ko5 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Lisiczki czekąja!!. Zero odzewu z ogłoszeń :(:(:( Quote
Karolcia_ko5 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 W sprawie lisiów wciąż cisza... a ja mam takie zdjątka... KERI Z siostrą Beri Quote
bullterrierka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 WSPANIAŁE ZDJĘCIA!!! Jutro odnowię im ogłoszenia. Będę podawała też mój nr tel. Tak sobie myślę,że może ogłosić je w prasie lokalnej i na Warszawę jak Wasze schronisko patrzy na "dalekie" adopcje ? Quote
Karolcia_ko5 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Jasne, że patrzy tyle piesiów od nas zwiedza świat że ho ho :) Quote
bullterrierka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Karolcia_ko5 napisał(a):Jasne, że patrzy tyle piesiów od nas zwiedza świat że ho ho :) dobra to zaczynam od jutra akcje ;) mam do nich słabość bo sama mam taką lisiczkę tylko moja jest wiekowa tak sobie myślę,że będę podawała tylko mój kom i zobaczymy jaki będzie odzew Quote
Sabina02 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Juz dwa lata czekaja... :-( Dodalam nowe fotki do Allegro. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Wszystkie trzy siostry z nowych domkach ;) Keri pojechała do Piotrkowa Wielkopolskiego, a dziś Beri do Sycewa :D Ten rok jest dla nich szczęśliwy. Oby miały dobrze i były szczęśliwe. Powodzenia ! Mam nadzieje, że właściciele wyślą jakieś wieci o suniach o co prosiliśmy ;).. Quote
Sabina02 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Karolcia_ko5 napisał(a):Wszystkie trzy siostry z nowych domkach ;) Keri pojechała do Piotrkowa Wielkopolskiego, a dziś Beri do Sycewa :D Ten rok jest dla nich szczęśliwy. Oby miały dobrze i były szczęśliwe. Powodzenia ! Mam nadzieje, że właściciele wyślą jakieś wieci o suniach o co prosiliśmy ;).. Hurrraaa!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Powodzenia malenkie!!! :bye: Po odejsciu Paluszka , musial nastac lepszy czas. Quote
Ag_konin Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 A tu nie ma info, że Beri do nas wróciła? Quote
Recommended Posts