Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]Trzy liskowate siostry: Keri, Szeri i Beri trafiły do nas 18 maja 2008r. jako trzymiesięczne szczeniaki. Od tamtej pory brak nimi zainteresowania :-( To przykre są takie kochane.
Suczki znalezione były w norze, gdzie urodziła je ich mama. Były bardzo wystraszone i do swego czasu bardzo płochliwe. Potrzebowały sporo czasu by przekonać się do człowieka. Gdyby mogły wcisnęły by się w kąt ile się da. Bardzo się zmieniły są ufniejsze i bardziej otwarte na kontakt z człowiekiem.

Na początku opiszę największą i najbardziej ufną suczkę - KERI.

Keri to prawie 1,5 roczna suczka. Jest największa z całej trójki i najbardziej ufna, wyróżnia się najbardziej, nie tylko ma inny charakter ale i wygląd. Keri nie boi się praktycznie nikogo, szybko łapie kontakt z nowym człowiekiem i wcale nie trzyma dystansu. To młoda, spokojna, pewna siebie, towarzyska sunia. Akceptuje inne psy. Jest czujna, zresstą jak pozostała dwójka sióstr. Razem sieją postrach na całym podwórku.

BERI I SZERI

Suczki również mają około 1,5 roku. Są ciut mniejsze od Keri. Obydwie są do siebie bardzo podobne. Są mniej ufne niż Keri, na początku trzymają mały dystans, nie odrazu pozwalają się dotykać, ale po bliższym poznaniu można się z nimi zaprzyjaźnić. Sprawiają wrażenie bardzo nie śmiałych. Są odważne, ale gdy dochodzi co do czego to się poddają :eviltong: Są czujne!! Obszczekują obcych i niektóre psy, które niestety im się nie spodobały.

Wszystkie trzy potrafią chodzić na smyczy.
Uwielbiam te ich niewinne mordki - łobuziary trzy :loveu:

BERI

SZERI - W NOWYM DOMU

Są kochane, lubią się ze sobą bawić, bardzo się zrzyły. Wszystkie są już po zabiegach sterylizacyjnych.

Kontakt w sprawie adoopcji:

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie
ul. Gajowa 7a
tel. 063 243 80 38

emial: [email protected]

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam w planach wyciągnąć lisy ze schronu i porobić im zdjęcia do allegro.
Ciekawe jak zareagują.....ale to już jak wrócę. chyba Karolcia,że mnie wyprzedzisz z tymi fotkami na trawce:)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

martka1982 napisał(a):
Sabina widziałaś te zdjęcia, które zamieściłam?

Tak, fotki sa sliczne! :loveu:

Czy suczynki maja juz zrobione Allegro oporcz tego mojego grupowego? Jesli nie, to moge zrobic. :lol:

Posted

martka1982 napisał(a):
Nie robiłam im allegro. Chciałam im najpierw wszystkim zrobić sesję ale niestety ta jedna jest zbyt płochliwa i zdjęć nie będzie.

Zrobimy jej...

Chodzi o Keri, ona chodziła na smyczy, może dawno nie była to się wstraszyła..
Jak nie zapomnę to zrobię. Mam teraz dużo na głowie.

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Zrobimy jej...

Chodzi o Keri, ona chodziła na smyczy, może dawno nie była to się wstraszyła..
Jak nie zapomnę to zrobię. Mam teraz dużo na głowie.

Czy chcecie zebym ja zrobila to Allegro? Jak chcecie to moge.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...