Karolcia_ko5 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [SIZE="4"]Trzy liskowate siostry: Keri, Szeri i Beri trafiły do nas 18 maja 2008r. jako trzymiesięczne szczeniaki. Od tamtej pory brak nimi zainteresowania :-( To przykre są takie kochane. Suczki znalezione były w norze, gdzie urodziła je ich mama. Były bardzo wystraszone i do swego czasu bardzo płochliwe. Potrzebowały sporo czasu by przekonać się do człowieka. Gdyby mogły wcisnęły by się w kąt ile się da. Bardzo się zmieniły są ufniejsze i bardziej otwarte na kontakt z człowiekiem. Na początku opiszę największą i najbardziej ufną suczkę - KERI. Keri to prawie 1,5 roczna suczka. Jest największa z całej trójki i najbardziej ufna, wyróżnia się najbardziej, nie tylko ma inny charakter ale i wygląd. Keri nie boi się praktycznie nikogo, szybko łapie kontakt z nowym człowiekiem i wcale nie trzyma dystansu. To młoda, spokojna, pewna siebie, towarzyska sunia. Akceptuje inne psy. Jest czujna, zresstą jak pozostała dwójka sióstr. Razem sieją postrach na całym podwórku. BERI I SZERI Suczki również mają około 1,5 roku. Są ciut mniejsze od Keri. Obydwie są do siebie bardzo podobne. Są mniej ufne niż Keri, na początku trzymają mały dystans, nie odrazu pozwalają się dotykać, ale po bliższym poznaniu można się z nimi zaprzyjaźnić. Sprawiają wrażenie bardzo nie śmiałych. Są odważne, ale gdy dochodzi co do czego to się poddają :eviltong: Są czujne!! Obszczekują obcych i niektóre psy, które niestety im się nie spodobały. Wszystkie trzy potrafią chodzić na smyczy. Uwielbiam te ich niewinne mordki - łobuziary trzy :loveu: BERI SZERI - W NOWYM DOMU Są kochane, lubią się ze sobą bawić, bardzo się zrzyły. Wszystkie są już po zabiegach sterylizacyjnych. Kontakt w sprawie adoopcji: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie ul. Gajowa 7a tel. 063 243 80 38 emial: [email protected] Quote
Daga&Maks Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 i nikt się jeszcze nie zakochał w takich pięknych suczkach :shake: Quote
martka1982 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Mam w planach wyciągnąć lisy ze schronu i porobić im zdjęcia do allegro. Ciekawe jak zareagują.....ale to już jak wrócę. chyba Karolcia,że mnie wyprzedzisz z tymi fotkami na trawce:) Quote
Sabina02 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 martka1982 napisał(a):Nie, nie mają allegro. To dodalam je do grupowego. :lol: To grupowe Allegro jest dobre, bo caly czas jest wyroznione... :lol: Quote
martka1982 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Zdjęć Keri nie będzie, ponieważ nie potrafi chodzić na smyczy:( SZERI: Quote
martka1982 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sabina widziałaś te zdjęcia, które zamieściłam? Quote
Sabina02 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 martka1982 napisał(a):Sabina widziałaś te zdjęcia, które zamieściłam? Tak, fotki sa sliczne! :loveu: Czy suczynki maja juz zrobione Allegro oporcz tego mojego grupowego? Jesli nie, to moge zrobic. :lol: Quote
martka1982 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Nie robiłam im allegro. Chciałam im najpierw wszystkim zrobić sesję ale niestety ta jedna jest zbyt płochliwa i zdjęć nie będzie. Quote
Karolcia_ko5 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 martka1982 napisał(a):Nie robiłam im allegro. Chciałam im najpierw wszystkim zrobić sesję ale niestety ta jedna jest zbyt płochliwa i zdjęć nie będzie. Zrobimy jej... Chodzi o Keri, ona chodziła na smyczy, może dawno nie była to się wstraszyła.. Jak nie zapomnę to zrobię. Mam teraz dużo na głowie. Quote
Sabina02 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Zrobimy jej... Chodzi o Keri, ona chodziła na smyczy, może dawno nie była to się wstraszyła.. Jak nie zapomnę to zrobię. Mam teraz dużo na głowie. Czy chcecie zebym ja zrobila to Allegro? Jak chcecie to moge. Quote
martka1982 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Sabina02 napisał(a):Czy chcecie zebym ja zrobila to Allegro? Jak chcecie to moge. Będę wdzięczna Sabina. Dziękuję:) Quote
Sabina02 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='martka1982']Będę wdzięczna Sabina. Dziękuję:) Allegro Lisiczek: TRZY MŁODE ŚLICZNE SUNIE CZEKAJĄ JUŻ PONAD ROK (735105404) - Aukcje internetowe Allegro Zobaczymy jak pojdzie z tym Allegro (tzn. ile bedzie wejść). Jak bedzie marnie, to przy odnowieniu je wyroznie. :p Quote
Karolcia_ko5 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Trzy liski proszę o domki. Quote
Sabina02 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 martka1982 napisał(a):Szeri znalazła wczoraj domek:) Super!!! :multi: A jak znalazla? Quote
martka1982 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Spodobała się pani, która przyjechała do schroniska adoptować psa:) Quote
martka1982 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zupełnie nic nowego. Zostały dwie i tak sobie żyją Quote
Recommended Posts