Daga&Maks Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 http://www.ojej.pl/650434/Łódź-Demonek-błękitnooki-pies-szuka-domu.html Quote
MyrkurDagur Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Macie może więcej zdjęć tego przystojniaka? :cool3: Quote
MyrkurDagur Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Witaj ponownie Demonku :loveu: ...o zwalającej z nóg urodzie :cool3: Quote
MyrkurDagur Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ech... Nie mogę przestać myśleć o Demonku... Wiele psiaków zapadało mi w pamięć i poruszyło moje serce, ale Demonek zrobił na mnie piorunujące wrażenie... Quote
reksio7 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 jest naprawde piękny, zwłaszcza te jego oczy, ja nie mogę się napatrzeć na niego:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
aneta355 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 reksio7 napisał(a):jest naprawde piękny, zwłaszcza te jego oczy, ja nie mogę się napatrzeć na niego:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja też, przystojniak z niego :crazyeye:. Żeby tylko do dobrego domku trafił bo u swojej Pani jest kochany :roll: Quote
_Tosia_ Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Daga & Maks napisał(a):Demonek - błękitnooki pies szuka domu ojej.pl wielkie dzięki za ogłoszenie, dopiszę je na pierwszej stronie :loveu: MyrkurDagur napisał(a):Macie może więcej zdjęć tego przystojniaka? :cool3: nie mam niestety więcej jego zdjęć Quote
Daga&Maks Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 jeszcze na poprzedniej stronie dałam kilka ogłoszeń to też można wrzucić na pierwszą stronę Quote
_Tosia_ Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Daga & Maks napisał(a):jeszcze na poprzedniej stronie dałam kilka ogłoszeń to też można wrzucić na pierwszą stronę kilka .. :-o wielkie dzięki!!! Quote
_Tosia_ Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Przyciągnął mnie tu bannerek Tosi. dopiero teraz doczytałam :oops: bardzo się cieszę , że banerki odnoszą skutek. Quote
Jagoda1 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Mnie równiez "przyciagnął" banerek... A psiak przecudny i pełen wdzięku. Quote
maarit Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Te oczy... Czemu nikt nie dzwoni... ???:shake: Cudo psiak..... Quote
MyrkurDagur Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 I ponownie ja... Dobry wieczór Demonku... Quote
reksio7 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 przystojniaku w końcu znajdzie sie ludz i dla Ciebie:cool3: Quote
NaamahsChild Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Melduje się na wątku. Witaj, piękny, ja osobiście zakochałam się bez reszty! Jak mogę pomóc, cioteczki? Quote
_Tosia_ Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 NaamahsChild napisał(a):Melduje się na wątku. Witaj, piękny, ja osobiście zakochałam się bez reszty! Jak mogę pomóc, cioteczki? sądzę , ze ogłaszając i pomagając w szukaniu domu dziękuję za pamięć o Demonku Quote
NaamahsChild Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Widzę, że allegro się zakończyło. Mogę zrobić nowe, może bardziej kolorowe i rzucające się w oczy? Quote
mulinka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 witam wszystkich :) kilka dni temu dostałam wiadomość od znajomej, że pilnie potrzebny jest dom dla niebieskookiego psa Domesia i suni Pepy ich pani nie wstaje z łóżka i pogotowie zabrało ją do szpitala psami opiekują się sąsiadki dzisiaj Tosia podała mi ten wątek i to ten sam psiak tylko jest trochę nieścisłości z informacji od p.Jadzi (sąsiadki) wynika, że Domeś jest wykastrowany, musi chodzić na smyczy bo ucieka (to pewnie geny po husky ;) jest kochany i przylepa raczej nie nadaje się do domu z kotami i żaden z niego demon... ja myślę, że imię ma ogromne znaczenie bo może albo zachęcić albo odstraszyć a Demon przynajmniej mnie kojarzy się też z nieposkromionym złym charakterem a Domeś to sama łagodność :) wczoraj miał zostać zabrany do przytuliska na Kosodrzewiny ale właścicielka się nie zgodziła (tak wywnioskowałam bo p.Jadzia napisała, że są komplikacje z właścicielką) i psiak nadal jest w swoim domu wyprowadzany przez starszą sąsiadkę jedna z sąsiadek ma wziąć sunię Pepę a dla Domesia nadal pilnie potrzebny jest dom dzisiaj zadzwoniła do mnie moja znajoma i powiedziała, że jest dom dla Domesia ta rodzina ma starszą jamniczkę i mamy nadzieję, że to właśnie ten wymarzony dom jak będę miała więcej wiadomości, napiszę tutaj albo do Tosi pozdrawiam :) a tutaj jest ich ogłoszenie na ale.gratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2069745_pies_z_niebieskimi_oczami_i_sunia_pepa.html Quote
mulinka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 nowe ogłoszenie ślicznego Domesia z nowymi zdjęciami: pies z niebieskimi oczami pilnie szuka dobrego domu - Łódź potem je przeredaguję jak znajdę chwilę na razie skopiowałam z poprzedniego ogłoszenia wspólnego z sunią Pepą przesłałam Tosi zdjęcia z prośbą o wklejenie na wątek bo nie otwiera mi się www.upload.miau.pl i nie mogę wkleić fotek Quote
chita Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 trafilam tu po tym oszalamiajacym banerku:loveu: co za oczy:loveu: wspanialy piesio, trzymam kciuki i postaram sie pomoc w ogloszeniach Quote
Recommended Posts