Paulina_mickey Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Hm to na prawdę zależy gdzie się takie coś robi. W jednym mieście będzie to około 200 zł a w innych słyszalam,że nawet do 400 :crazyeye: Quote
Paulina_mickey Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Z Kajfaszem dalej bez zmian. Cioteczki były to siedział sobie w swoim boksie. Czeka dalej na kogoś kto Go weźmie do siebie. Quote
beka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Z Kajfaszem dalej bez zmian. Cioteczki były to siedział sobie w swoim boksie. Czeka dalej na kogoś kto Go weźmie do siebie. Pytam bo dotarła do mnie informacja że juz został wydany. A kiedy można wyjąc te druty? Czy on potrzebuje specjalnego traktowania? Quote
Paulina_mickey Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 beka napisał(a):Pytam bo dotarła do mnie informacja że juz został wydany. A kiedy można wyjąc te druty? Czy on potrzebuje specjalnego traktowania? Podałam info z tej chwili kiedy matrioszka tam była. Może dziewczyny coś będą wiedzieć więcej. Plastelinka ma tam jechać więc się wypyta. :cool3: Quote
Zbójini Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 widze że Beka po powrocie z urlopu ostro zabiera się do roboty;):loveu: Quote
plastelina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ja w piątek będę w schronie to się dowiem o Kajfasza, a skąd masz info że psa już nie ma? tydzień temu jeszcze był i kierownik nic nie mówił o szykującym się domu dla niego a byle komu napewno go nie wydadzą no i miał wtedy ten "osprzęt" cały. pies napewno będzie musiał mieć jakąś rehabilitację i nie będzie w pełni sprawny, tzn będzie chodził wolniej i nie będzie dużo biegał to słowa pracownika. Quote
kometa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 kilka dni temu posyed do jakiegođ faceta+kierownik do mnie yadywonil i mi o tzm powiedzial bo planowalam go yabrac... Quote
Paulina_mickey Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Sama nie wiem czy teraz się cieszyć czy nie. :roll: Bardzo chciałam, aby trafił do kogoś sprawdzonego, a jeśli znalazł by dom przez dogomanie to ten dom na pewno był by taki. Quote
Paulina_mickey Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Teraz napiszę oficjalnie, Kajfasz jest już w nowym domku. Zamieszkał niedaleko schroniska, pan kierownik ma z właścicielami kontakt, był również na wizycie po adopcyjnej, wszystko w porządku. Pan ma również leczyć Go na własny koszt dalej. ;) Quote
Kaaasiaaa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 super wiesci :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: az sie wzruszylam :placz: szczescia i powodzenia Kajfasz Quote
kometa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Teraz napiszę oficjalnie, Kajfasz jest już w nowym domku. Zamieszkał niedaleko schroniska, pan kierownik ma z właścicielami kontakt, był również na wizycie po adopcyjnej, wszystko w porządku. Pan ma również leczyć Go na własny koszt dalej. ;) A Ty mozesz psa odwiedzic i na własne oczy zobaczyc ze wszystko ok? Quote
Paulina_mickey Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 kometa napisał(a):A Ty mozesz psa odwiedzic i na własne oczy zobaczyc ze wszystko ok? Ja żebym chciała to nie dam rady, bo teraz nie mieszkam w Lublinie.:shake: Trzeba by z dziewczynami pogadać, one mają kontakt z kierownikiem. ;) Quote
Marlena:) Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Kajfaszek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kometa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):Super wiadomość! :loveu: oby tak właśnie było Quote
Paulina_mickey Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Niestety nic więcej poza tym, że trafił do domu, gdzies nie daleko schroniska, nie wiemy. To nie była adopcja załatwiana przez nikogo z nas więc wieści nie mamy :-( Może jak dziewczyny pojadą do schroniska to się o Niego spróbują wypytać. Quote
Kaaasiaaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 aha mam nadzieje ze jest szczęśliwy i w dobrych rekach Quote
Paulina_mickey Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):aha mam nadzieje ze jest szczęśliwy i w dobrych rekach Też bym tego chciała :oops: Quote
Recommended Posts