Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ANETTTA']jaka duzą jest sunia taka do kolan czy mniejsza czy ona jeszcze smiga do góry ???[/quote]

Tika jest do kolana - lekkiej budowy. Waży ok 10 kg - nie więcej.
Poniżej aktualne fotki:

[quote name='mortikia']
[CENTER]Na potrzeby ogłoszeń wczoraj szybciutko zrobiliśmy Tice kilka fotek, niestety większość nie wyszła, bo mała bardzo cieszyła się na nasz widok i ciężko było ją uspokoić. [/CENTER]

[CENTER]Uśmiech :)
[IMG]http://images39.fotosik.pl/143/bcdf4684d136895b.jpg[/IMG][/CENTER]

[CENTER]Tu Tika gadała do swojego właściciela ;)
[IMG]http://images45.fotosik.pl/147/608262864639c2c9.jpg[/IMG][/CENTER]

[CENTER]I w końcu udało się zrobić choć jedno zdjęcie, na którym widać ją całą :eviltong:
[IMG]http://images50.fotosik.pl/146/f65f62be20d0d1bd.jpg[/IMG][/CENTER]

[/quote]

[quote name='ANETTTA']czy sunia ma ogloszenia ????aktualne ????

czy ona cos urosła więcej ????
[/quote]

W tej chwili Tika nie ma żadnych ogłoszeń - mam na działce słaby zasięg i internet chodzi bardzo ciężko :shake:

[CENTER][B][COLOR=red]KTO POMOŻE W OGŁOSZENIACH ??[/COLOR][/B][/CENTER]

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie... jeśli by tylko allegro wygasło to nie myśl że to tak ,,celowo" :loveu: Po prostu ostatnio mało siedzimy na komputerze i nie śledzimy tak tych wszystkich allergo, miau i dogo. Ale o paniennce Tice pamiętamy. Cudna jest, o! :loveu: Po domek kochana!

Posted

Niewiele to pewnie da, ale w obecnej chwili mogę jedynie zapisać sobie temat w subskrybcji i jednocześnie go podnieść.

Wiem jak to jest mieć psa, który przez swoją nadpobudliwość nie za bardzo może zostawać sam. My po prostu Baaja nie zostawiamy. ;) To czasem lepsze niż dom z ogrodem.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Niewiele to pewnie da, ale w obecnej chwili mogę jedynie zapisać sobie temat w subskrybcji i jednocześnie go podnieść.

Wiem jak to jest mieć psa, który przez swoją nadpobudliwość nie za bardzo może zostawać sam. My po prostu Baaja nie zostawiamy. ;) To czasem lepsze niż dom z ogrodem.

Nowy kibic :loveu: - wreszcie nie bedziemy czuły się samotnie i głupio ciągle podnosząc :oops: :lol: Im więcej osób podnosi Tikę tym większa sznasa na domek.
Jakiś odzew z ogłoszeń? :roll:

Posted

Przeczytałam całość i nie rozumiem, czemu ludzie nie kupili jej klatki...

Ja się spodziewałam zniszczeń i wycia na poziomie Baaja, a to po prostu szczenior z lekkim lękiem separacyjnym. Myślę, że nowy domek powinien mieć klatkę - może być przecież i taka duża V i psica nie powinna cudować. :D

Posted

AngelsDream napisał(a):
Przeczytałam całość i nie rozumiem, czemu ludzie nie kupili jej klatki...

Ja się spodziewałam zniszczeń i wycia na poziomie Baaja, a to po prostu szczenior z lekkim lękiem separacyjnym. Myślę, że nowy domek powinien mieć klatkę - może być przecież i taka duża V i psica nie powinna cudować. :D

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: