mortikia Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='ANETTTA']jaka duzą jest sunia taka do kolan czy mniejsza czy ona jeszcze smiga do góry ???[/quote] Tika jest do kolana - lekkiej budowy. Waży ok 10 kg - nie więcej. Poniżej aktualne fotki: [quote name='mortikia'] [CENTER]Na potrzeby ogłoszeń wczoraj szybciutko zrobiliśmy Tice kilka fotek, niestety większość nie wyszła, bo mała bardzo cieszyła się na nasz widok i ciężko było ją uspokoić. [/CENTER] [CENTER]Uśmiech :) [IMG]http://images39.fotosik.pl/143/bcdf4684d136895b.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER]Tu Tika gadała do swojego właściciela ;) [IMG]http://images45.fotosik.pl/147/608262864639c2c9.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER]I w końcu udało się zrobić choć jedno zdjęcie, na którym widać ją całą :eviltong: [IMG]http://images50.fotosik.pl/146/f65f62be20d0d1bd.jpg[/IMG][/CENTER] [/quote] [quote name='ANETTTA']czy sunia ma ogloszenia ????aktualne ???? czy ona cos urosła więcej ???? [/quote] W tej chwili Tika nie ma żadnych ogłoszeń - mam na działce słaby zasięg i internet chodzi bardzo ciężko :shake: [CENTER][B][COLOR=red]KTO POMOŻE W OGŁOSZENIACH ??[/COLOR][/B][/CENTER] Quote
Korciaczki Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Tikuś to Ty jeszcze domku nie masz??? :placz: Quote
ANETTTA Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 trzebaby ja ogłość bo jak ineczej ona ma szukac domu Quote
mortikia Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Korciaczki, moglibyście zrobić jakieś ogłoszenia??? KTO ZROBI ALLEGRO??? Quote
Korciaczki Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Cudna Tika jeszcze psie dziecko, bez ogonka i domu (677557320) - Aukcje internetowe Allegro Allegro dla Tiki. ;) Niestety narazie nie damy rady, same mamy ponad 20kotów do ogłaszania i dwa ps. Quote
mortikia Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Dziękujemy za allegro!!! :loveu: Czy nkt nie chce niewielkiej bardzo towarzyskiej suni do kochania?:shake: Quote
Korciaczki Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Właśnie... jeśli by tylko allegro wygasło to nie myśl że to tak ,,celowo" :loveu: Po prostu ostatnio mało siedzimy na komputerze i nie śledzimy tak tych wszystkich allergo, miau i dogo. Ale o paniennce Tice pamiętamy. Cudna jest, o! :loveu: Po domek kochana! Quote
ANETTTA Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 a tak dkladnie to ona jest na DT czy gdzie teraz Quote
Korciaczki Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ANETTTA napisał(a):a tak dkladnie to ona jest na DT czy gdzie teraz Chyba u ludzi, do których trafiła, czyli w dawnym DS. Tak? :lol: Quote
AngelsDream Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Niewiele to pewnie da, ale w obecnej chwili mogę jedynie zapisać sobie temat w subskrybcji i jednocześnie go podnieść. Wiem jak to jest mieć psa, który przez swoją nadpobudliwość nie za bardzo może zostawać sam. My po prostu Baaja nie zostawiamy. ;) To czasem lepsze niż dom z ogrodem. Quote
Korciaczki Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 AngelsDream napisał(a):Niewiele to pewnie da, ale w obecnej chwili mogę jedynie zapisać sobie temat w subskrybcji i jednocześnie go podnieść. Wiem jak to jest mieć psa, który przez swoją nadpobudliwość nie za bardzo może zostawać sam. My po prostu Baaja nie zostawiamy. ;) To czasem lepsze niż dom z ogrodem. Nowy kibic :loveu: - wreszcie nie bedziemy czuły się samotnie i głupio ciągle podnosząc :oops: :lol: Im więcej osób podnosi Tikę tym większa sznasa na domek. Jakiś odzew z ogłoszeń? :roll: Quote
AngelsDream Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Przeczytałam całość i nie rozumiem, czemu ludzie nie kupili jej klatki... Ja się spodziewałam zniszczeń i wycia na poziomie Baaja, a to po prostu szczenior z lekkim lękiem separacyjnym. Myślę, że nowy domek powinien mieć klatkę - może być przecież i taka duża V i psica nie powinna cudować. :D Quote
Korciaczki Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 AngelsDream napisał(a):Przeczytałam całość i nie rozumiem, czemu ludzie nie kupili jej klatki... Ja się spodziewałam zniszczeń i wycia na poziomie Baaja, a to po prostu szczenior z lekkim lękiem separacyjnym. Myślę, że nowy domek powinien mieć klatkę - może być przecież i taka duża V i psica nie powinna cudować. :D :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Korciaczki Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Domku... przybywaj! Tika jest cudna. Gdybyśmy tylko mogły... Quote
AngelsDream Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ja wierzę, że suńka znajdzie dobry dom, który będzie z nią kontynuował pracę i nie będzie się zrażał małymi problemami, które przecież zawsze są przy zwierzakach. Quote
Korciaczki Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Przecież jest tyle dobrych ludzi... czemu nie trafiają na Tikę? Quote
Recommended Posts