Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Wczoraj byłam u kuzynki która ma te szczenaiaczki ! ! !

Są takie słodkie :lol: :D Wzięłabym jednego ale rodzice sie nie zgadzają :( Za chwilke zdjęcia :wink: No może nie tak za chwilke bo musze je troszke obrobić (ach te czarne diabełki) :D :D :D

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluje zdjęc malawaszce i pasaverze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luna i Figa sa cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czekamy na fotki maleństw...

Acha, i miały być zdjęcia gadżetów ze sznaucerami 8) Czy może coś ominałam????? :oops:

Posted

Dobra narazie (za jakieś 10 min) będą zdjątka szczenaczków a potem (jeszcze musze je dopiero zrobić) gadżetów :wink: I w cale się nie obijam!!! (no może troszke ale to dlatego że chce w końcu zrobić galerie na stronie)

Posted

100_0745.jpg

100_0741.jpg

100_0746.jpg

100_0737.jpg

100_0748.jpg

100_0752.jpg

100_0761.jpg

100_0770.jpg

100_0771.jpg

100_0773.jpg

100_0778.jpg

100_0768.jpg

Szczenaiczki mają 8 tygodni i czekają na kochających właścicieli :wink:

Jest jedna sunia :lol: i cztery pieski :D

Słodkie są :D :D :D Oczywiście mają uszka i ogonki :wink:

A te zdjęcia takie zamazane bo ze szczęścia mi się ręce trzęsły :lol:

Posted

aha - to suuper - bo ktoś tu kiedyś pisał, że jakaś sznaucerka (chyba) jest w ciąży z jakimś innym psem sąsiada czy cóś :oops: nie pamiętam dokładnie jka to było :lol:

Posted

Pas, fotki są wspaniałe, a właściwie to nie one ale te słodziutkie sztucerki :great: :loveu: . Chętnych na pewno jest bardzo dużo ale niestety pozostaje jeszcze kwestia warunków :D

Czy pieski są z rodowodem??

Posted

Jeszcze nie ma kupców na szczenaczki bo dopiero wczoraj moja ciocia postanowiła je sprzedawać :wink:

Sznaucerki są na 1000%

MAMUSIA to EVITA TAMAGRA

TATUŚ to Kankan BOY REZLAK

Mamusie widze co jakis czas a tatusia nie, ale zapewniam Cię że to napewno sznaucer :D Inaczej psiaki nie dostały by matryk, a dostał cały miot :D :P :D

Posted

Boskie te szczeniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

A mozesz nam zdradzic ile bedzei musiał zapłacić ich nowy właściciel?? 8) too tak z ciekawości...... :P

A jak tam mamusia???? (czemu nie zrobiłas jej zdjec????? :wink: )

Posted

Mamusi nie zrobiłam zdjęć bo jej tedy nie było (była na dłuuuuuuugim spacerku :-? A zanim przyszła to mi się baterie w aparacie wyczerpały :evil: :evil: :evil:

Mam takie jedno jeszcze w pierwszym dniu szczenaczków :D

000_0072-kopia.jpg

Jak chcesz to poproszę o jej zdjęcie :wink: Bo na tym jej prawie nie widać :lol: :lol: :lol:

Szczeniaczki do tanich nie należą :wink:

Myślę że jednak nie będę podawać ceny na forum.

Poprostu jeżeli ktoś jest baaaaardzo zainteresowany no niech napisze na pw i już :wink:

Ich mamusia czuje się świetnie :P No i wygląda na zmęczoną ale szczęśliwą :lol: (przynajmniej z moich obserwacji). Nareszcze może spokojnie polatać, bo wiadomo że z 5 dziećmi to spokoju nie ma :wink:

Ciągle by piły mleko :wink: A jak wcinają suchą karmę! :lol:

Boskie są :D :D :D

Posted

A ja chyba wiem jakie to gadzeciki :D . Na wystawach tez sprzedaja takie superaśne figurki szlauferków z modeliny. Nawet kupiłysmy sobie po jednym z Alexandrą - taki magnes- czarnego sznaucerka i figurke przedstawiajaca lezacego czarnucha..

W ogole to postanowiłam zbierać takie różne sznaucerze cacka - figurki głównie..mamy tez breloczki głowy sznaucera ale nie z modeliny tylko z metalu...poprostu sliczne!!

A niedawno wypatrzylam w tesco obledne sznaucery..tylko troche drogie bo po 23 zl. Są czarne, ze stojacymi uszkami...i w dodatku wielkie!!

Teraz mi sie marzy broszka sznaucerka...srebrna lub z nierdzewnego metalu.. :D

Ot, fioooł!!

Posted

Seja dokładnie o tym pisałam :wink:

Ja gdzieś tu podawałam linka do sznaucerkowej biżuterii ale to było dawno temu (a strona po angielsku - sklep internetowy).

Śliczne takie srebrne / złote cudeńka są :lol: Ale no.........

"troche" drogie :(

Ja dopiero dzisiaj wstawiam te zdjątka, bo coś mi DGM od paru dni nie chce chodzić ! ! ! Strona główna ładuje mi się z 10 minut ! ! !

Ale cosik dzisiaj jest OK :lol: Oby dłuuuuuuugo :D :D :D

Magnesy

szn2.jpgszn1.jpg

Breloczek

szn3.jpg

Figurka

szn4.jpg

No zdjęcia nie najlepsze ale widać na nich co nieco :wink:

Posted
Teraz mi sie marzy broszka sznaucerka...srebrna lub z nierdzewnego metalu.. :D

Ot, fioooł!!

Ja to bym chciała przywieszkę srebrną :D :lol: :D

Ale znalazłam ją tylko w sklepie internetowym zagranicznym (chyba USA), no i była droga, a jak bym miała jeszcze doliczyć transport to by mnie 100zł wyniosła :wink: :D

Ale szukam wytrwale :P :D :P

Może kiedyś znajdę.

Fryzjerka Figi ma na drzwiach do domu taką kołatkę sznaucerkową ! ! !

Poprostu super! Może kiedyś zrobię zdjęcie z przyczajki to

Wam pokarzę :lol:

Posted

Ja jak narazie mam tylko znaczek pocztowy ze sznaucerem :P

Ale to dlatego że nic innego nie znalazłam jeszcze....Ale jade w poniedzialek do mikołajek to może cos znajde :lol:

Posted

O!! Takie samiusienkie te figurki!! Tylko ja mam ze stojacymi uszkami..bo były w 2 wersjach!! :D

A mnie najbardziej się chyba podoba jak narazie moja przywieszka do kluczy..jest cieżka ale widać ,ze super robota!!Oczywiście moza było wszystkie rasy kupic!!

Wisior też bym chciala..wladsnie wisiorek do srebrnego łancuszka albo broszke..cos takiego ,zeby ludzie widzieli,ze ja sznauceromaniak!!

Kurcze...kołatka sznaucerza...musi byc boska!!

A ja mam poki co tylko 4 figurki szlauferow( 3 p&s i jeden czarny)..kazdy inny. No i z 15 figurek innych pieskow przypominających sznaucera!!

Marto-m!!Dobry pomysl !! ja też jade niebawem nad morze a tam jest zawsze tyle straganów ( we Władyslawowie),że napewno coś znajdę....

Może cosik srebrnego nawet . W zeszłym roku pod koniec wakacji to były takie obnizki,że srebrne puierscionki z 30zł na 7zł spadaly!!

Posted

Eee, coś mnie ominęło... Te szczeniaczki to są miniaki, średniaki czy olbrzymki?? Bo cos w temacie nie jestem 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...