MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Sunia trafiła do znajomych weterynarza, który opiekuje się oławskim przytuliskiem. Myślę, że to dobry dom. Jak przenieść wątek do działu psiaków, które znalazły dom? :roll: Quote
malagos Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Napisać do moda o przeniesienie, podajac link do tego watku, i zmienic tytuł ;) Bardzo sie cieszę, ze sunia w domku! Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 malagos napisał(a):Napisać do moda o przeniesienie, podajac link do tego watku, i zmienic tytuł ;) Bardzo sie cieszę, ze sunia w domku! Dziękuję za pomoc :-) Quote
MyrkurDagur Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dowiedziałam się, że sunia została oddana :shake: U swoich właścicieli zagryzła kilka ozdobnych kur i była bliska zagryzienia ich kota... Sunia wciąż potrzebuje domu - proszę, pomóżcie - może uda się znaleźć kogoś, kto ma do czynienia z rasą husky i będzie sobie w stanie z nią poradzić... :-( Quote
scorpio133 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 i ja sobie pozwoliłam tutaj wdepnac. Sunia jest naprawde piekna -tylko nie do cyganki:shake:.Napewno znajdzie sie domek , ktory ja pokocha bo to prawdziwe cudenko:lol: Quote
aldira Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 znowu wróciła do schroniska , straszne co za ludzie zabiorą psiaka a potem wrócą , sadze ze powinna sunie byc jak najszybciej wysterylizowana , nigdy nie pozwolić adoptować cygance :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
MyrkurDagur Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 aldira napisał(a):czy coś wiadomo o sterylizacji suczki? :p O ile się nie mylę suczka była sterylizowana, ale jeszcze się upewnię - zapytam Pani z TOZu. Dziękuję za zainteresowanie ;) Quote
MyrkurDagur Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 scorpio133 napisał(a):i ja sobie pozwoliłam tutaj wdepnac. (...) Cieszę się :loveu: Quote
aldira Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 mam nadzieje ze zabierze ja ktoś ze schroniska :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mitheithel Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Piękna:crazyeye: Umaszczenie i te oczy:loveu: Quote
scorpio133 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 zagladam . zagladam juz myslałam ze znalazła domek. Quote
aldira Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 czy nikt nie jest zainteresowany taka piękna suczka?:shake::shake::shake::shake: Quote
MyrkurDagur Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 aldira napisał(a):czy nikt nie jest zainteresowany taka piękna suczka?:shake::shake::shake::shake: Ja również chciałabym o to zapytać... Quote
scorpio133 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Cioteczki tez bardzo słabo zagladaja do pieknej suni Quote
karlaaa Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Zaglądam zaglądam. A czy ogłaszana była na bezdomnych szpicach? Możliwe że nie przeczytałam wszystkich postów i padło już takie pytanie, ale proszę o info. Quote
MyrkurDagur Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 karlaaa napisał(a):Zaglądam zaglądam. A czy ogłaszana była na bezdomnych szpicach? Możliwe że nie przeczytałam wszystkich postów i padło już takie pytanie, ale proszę o info. Nie, nie była ogłaszana. Ech... :-( Quote
Katia94 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Hop pojawiam sie i zapisuje wątek :lol: Husky to niestety odpowiedzialna rasa i nie każdy potrafi sobie poradzic z ich trudnymi charakrekami :shake: Sunia jest piękna i na pewno bedzie wdzięczym psiak. Nikt jej nie chce ?:angryy: Quote
MyrkurDagur Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Katia94 napisał(a):Hop pojawiam sie i zapisuje wątek :lol: Husky to niestety odpowiedzialna rasa i nie każdy potrafi sobie poradzic z ich trudnymi charakrekami :shake: Sunia jest piękna i na pewno bedzie wdzięczym psiak. Nikt jej nie chce ?:angryy: Witamy na wątku :) To prawda, suni potrzebny jest bardzo odpowiedzialny właściciel... ******************* Co do wcześniejszego pytania o sterylizację suni, to miała ona już miejsce. Quote
Recommended Posts