Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia trafiła do znajomych weterynarza, który opiekuje się oławskim przytuliskiem. Myślę, że to dobry dom.

Jak przenieść wątek do działu psiaków, które znalazły dom? :roll:

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Dowiedziałam się, że sunia została oddana :shake: U swoich właścicieli zagryzła kilka ozdobnych kur i była bliska zagryzienia ich kota...

Sunia wciąż potrzebuje domu - proszę, pomóżcie - może uda się znaleźć kogoś, kto ma do czynienia z rasą husky i będzie sobie w stanie z nią poradzić... :-(

Posted

znowu wróciła do schroniska , straszne co za ludzie zabiorą psiaka a potem wrócą , sadze ze powinna sunie byc jak najszybciej wysterylizowana , nigdy nie pozwolić adoptować cygance :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

aldira napisał(a):
czy coś wiadomo o sterylizacji suczki? :p

O ile się nie mylę suczka była sterylizowana, ale jeszcze się upewnię - zapytam Pani z TOZu.

Dziękuję za zainteresowanie ;)

Posted

Zaglądam zaglądam.
A czy ogłaszana była na bezdomnych szpicach?
Możliwe że nie przeczytałam wszystkich postów i padło już takie pytanie, ale proszę o info.

Posted

karlaaa napisał(a):
Zaglądam zaglądam.
A czy ogłaszana była na bezdomnych szpicach?
Możliwe że nie przeczytałam wszystkich postów i padło już takie pytanie, ale proszę o info.

Nie, nie była ogłaszana.

Ech... :-(

Posted

Hop pojawiam sie i zapisuje wątek :lol: Husky to niestety odpowiedzialna rasa i nie każdy potrafi sobie poradzic z ich trudnymi charakrekami :shake: Sunia jest piękna i na pewno bedzie wdzięczym psiak. Nikt jej nie chce ?:angryy:

Posted

Katia94 napisał(a):
Hop pojawiam sie i zapisuje wątek :lol: Husky to niestety odpowiedzialna rasa i nie każdy potrafi sobie poradzic z ich trudnymi charakrekami :shake: Sunia jest piękna i na pewno bedzie wdzięczym psiak. Nikt jej nie chce ?:angryy:

Witamy na wątku :)

To prawda, suni potrzebny jest bardzo odpowiedzialny właściciel...

Co do wcześniejszego pytania o sterylizację suni, to miała ona już miejsce.