ralph Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 sorki, ale nikt naprawde sie nie skumal, ze te zdjecia sa tendencyjne? pewna maniera i ich jakosc... poza tym czy nikt nie zauwazyl, ze to lezace zwierze, to nie to samo, co to biegajace? Quote
monika083 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ralph napisał(a):sorki, ale nikt naprawde sie nie skumal, ze te zdjecia sa tendencyjne? pewna maniera i ich jakosc... poza tym czy nikt nie zauwazyl, ze to lezace zwierze, to nie to samo, co to biegajace? sluchaj ,na dogo ludzie sa glownie nastawieni na pomaganie biedom a nie na prowadzenie sledztwa... Po tym wydarzeniu napewno kazdy bedzie bardziej uwazny. Ale teraz nie ma juz sensu rozmyslac czy ktos skumal czy nie skumal.Najwazniejsze ,ze bedzie sprawa i kara dziewczyny nie ominie(miejmy nadzieje). Quote
__Lara Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ralph napisał(a):sorki, ale nikt naprawde sie nie skumal, ze te zdjecia sa tendencyjne? pewna maniera i ich jakosc... poza tym czy nikt nie zauwazyl, ze to lezace zwierze, to nie to samo, co to biegajace? No właśnie za którymś razem "skumał", żeby nie było... Quote
ladybird Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 zapewne teraz każdy najpierw zastanowi się kilka razy, czy to aby nie jakiś przekręt, a potem dopiero ruszy z pomocą.. ale dzięki temu może staniemy się czujniejsi :roll: Quote
lilk_a Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 przekopiuję tu mój post z innego wątku ...może ktoś napisze do właściciela znalazłam coś takiego , może ktoś z Was ma na tym portalu konto czy też może się zarejestruje żeby dotrzeć do użytkownika ( wydaje się że są dostępne tylko dla zarejestrowanych ) to ten link Tudor Costaches Fotos - Ruf-Ruf-Rufus | Facebook i wątek tej samej suczki na dogo (nos całkiem charakterystyczny) MA DOM! Młoda suczka Luna szuka DS. Quote
ladybird Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ja mam konto i mogłabym pośredniczyć w wymianie wiadomości z tym kimś, ale ktoś musiałby mi pomóc - jest jakaś treść in English, która już była wysyłana do tych innych właścicieli? Bo ja ja napiszę temu człowiekowi po angielsku o co chodzi, to on może nie wszystko zrozumieć :p Quote
lilk_a Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Amit ma taki list , wysyłał go do właścicielki weimarki tylko trzeba by pozmieniać bo podawał przykład weimarki ale chyba sama treść była by dobra Quote
dorobella Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Napisz do pinkmoon, bo to ona wysłała swoją wersję, a Amit jest facetem dziewczynki , to tak na wszelki wypadek :diabloti: Quote
ladybird Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 już doczytałam gdzieś, że jest facetem :p ok, zmieniam adresata i piszę do pinkmoon :lol: Quote
coronaaj Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 monika083 napisał(a):Najwazniejsze ,ze bedzie sprawa i kara dziewczyny nie ominie(miejmy nadzieje). Ja im nie popuszcze za takie oszustwa...:angryy::angryy::angryy: Quote
dorobella Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 coronaaj :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: super :lol: nie popuszczaj , bo działały z premedytacją i musiały się liczyć z konsekwencjami. Quote
lilk_a Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 mam też facebook właścicielki pomeranianki z łysawą szyjką .... Anmelden | Facebook Quote
ladybird Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 a nikt się z nią jeszcze nie kontaktował przypadkiem? Bo jak nie, to mogę napisać :cool3: Quote
dorobella Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ladybird napisz, nawet jak dostanie dwa info nie zaszkodzi. Quote
ladybird Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 wysłane - może chociaż tu będzie jakiś odzew :roll: Quote
lilk_a Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 może tu będzie , jeżeli zagląda na facebooka ...sądząc po zdjęciach możliwe że Właścicielka suńki jest z nią mocno związana emocjonalnie ;) Quote
Recommended Posts