Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luiza milczy :roll: Może gdzieś wyjechała na weekend i nie ma dostępu do internetu :???:
Wiem, że to nie wporządku jeśli umowa na pobyt Dorci u Jamora była na czas określony ale czy w razie gdyby (odpluć, odpukać!!!) Luiza rozmyśliła się nie ma możliwości przedłużenia pobytu Dorci w obecnym miejscu?

Posted

gosia rozmawiała z luzią,dora nie może iść do luzi ,a na jamora nie mamy kasy,ręce opadają ,nie wiem co robić:shake:a do tego wszystkiego,dora musi miec sterylke przed ewentualną adopcją,myslałam że zrobimy ją u luzi ale teraz już nic nie wiem:shake:

Posted

Stonka ma rację Luzia chce żeby Dorka poszła do jej cioci ale nie do domu , myślę że dla jej dobra pobyt z człowiekiem w domu to byłoby to, nadal jest dzikuskiem pomimo postępów . Uważam,że przed wyjazdem z hotelu sterylka obowiązkowa na co Jamor się zgodził. W związku z tym kasa będzie potrzebna i na zabieg i na przedłużenie pobytu Dorki bo ktoś musi się nią zaopiekować ..........ja zwariuję

Posted

Dziewczyny, czy Dora ma allegro?
Potrzebuje dużo zdjęć, wyróżnione allegro z lokalizacją np.na Kraków czy Wawe - bo tam najwięcej ludzi szuka. Nie orientuję się, czy jest wysterylizowana - jeśli jest to w tytule wpiszcie: młoda wysterylizowana pręgowana sunia - nie żadne 'śliczna Dora szuka domu' itd, bo to ludzi nie przyciąga. Wpisują w wyszukiwarke co im pasuje.
W aukcji jak wspomniałam wyżej duuużo zdjęć, dokładny opis charakteru. Im więcej info, tym lepiej.

Musi się udać, bo to piękna sunia !!

Posted

teraz nie ma allegro,sterylizacja w najblizszym czasie,sytuacja wygląda tak,że potrzebujemy deklaracje na utrzymanie dory w hotelu,ona jest psem specjalnej troski,nadal nie do końca ufa,boi się mężczyzn,potrzebuje domu z ogrodem bo musi miec mozliwośc wybiegania,może byc w kojcu ale musi mieć kontakt z człowiekiem wtedy,kiedy chce,to bedzie ciężka adopcja dlatego ludzie którzy zechcą dorce dam dom muszą być wyjątkowi,cierpliwi i rozumiejący że dorka nie będzie sie przytulała kiedy nie zechce,nic przypadkowego i na szybko

[SIZE=5][COLOR=DarkRed][B]potrzebujemy 390zł na miesiąc[/B][/COLOR][/SIZE]:-o:-o:-o

Posted

[quote name='stonka1125']teraz nie ma allegro,sterylizacja w najblizszym czasie,sytuacja wygląda tak,że potrzebujemy deklaracje na utrzymanie dory w hotelu,ona jest psem specjalnej troski,nadal nie do końca ufa,boi się mężczyzn,potrzebuje domu z ogrodem bo musi miec mozliwośc wybiegania,może byc w kojcu ale musi mieć kontakt z człowiekiem wtedy,kiedy chce,to bedzie ciężka adopcja dlatego ludzie którzy zechcą dorce dam dom muszą być wyjątkowi,cierpliwi i rozumiejący że dorka nie będzie sie przytulała kiedy nie zechce,nic przypadkowego i na szybko

[SIZE=5][COLOR=darkred][B]potrzebujemy 390zł na miesiąc[/B][/COLOR][/SIZE]:-o:-o:-o

Tak to będzie trudnia adopcja ze względu na charakter Dorki. Ale wczoraj pomimo ,że nie widziałyśmy się miesiąc wyszła do mnie, dała się miziać, porobić zdjęcia ale ogólnie jest płochliwa . Myślę ,że więcej czasu z człowiekiem to będzie z niej fajny piesek tylko cierpliwości , nic na siłę bo się zniechęca.
Ponadto Jamor stwierdził że kiepsko z trawieniem więc domek musiałby zapewnić dobrą opiekę weterynaryjną , karmę i bezapelacyjną miłość.

Posted

[quote name='Marlena:)']A może allegro cegiełkowe?[/quote]
ale kto je zrobi????
mała nadal u jamora,musi tam zostac do znalezienia domu,w tej chwili nie ma innej mozliwości,dlatego kasa potrzebna

Posted

Dorka bedzie u Jamora ile będzie trzeba , jest coraz bardziej otwarta na ludzi ale domek musi być tolerancyjny bo ona mizia sie wtedy kiedy chce nic na siłę

Posted

Bajek jest ze schronu w Sopocie. Poznałam go jeszcze jak mieszkałam w Sopocie właśnie. Bajek potrzebuje specyficznych warunków. Tak jak napisała Brązowa, może mieszkać jedynie w domu z ogródkiem, w spokojnych warunkach. Jest stary, chory. On całe życie mieszkał w schronie:( Trudno powiedzieć czemu nie poszedł do adopcji, miał 6 m-cy gdy trafił do schronu:(

Posted

40 zł jednorazowego wsparcia od włascicielki suni "dzidzi' z piaseczna ktora była u mine na hotelu prze 2 tyg. dora była koelzanką dzidzi i razem bawiły sie z w plenerze

Posted

Dobrze, że są jeszcze ludzie którzy nie tylko o swoim psie pamiętają :loveu:

Allegro Dorci skończyło się już dawno (chyba, że jest jakies inne?). Może warto je odnowić... Wakacje mają się ku końcowi może akurat ktoś ją wypatrzy :roll: