stonka1125 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 hahaha,a ja dzisiaj gośce nudziłam o roksi bo gocha ma amstafkę i słabość do takich pyszczydeł:evil_lol: rozmawiałam z dorkową panią,dorka zachwuje się fantastycznie i już nawet merda ogonkiem,na spacerkach też lepiej,opuściła w nocy swoje miejsce przy lodówce i wpakowała się do pokoju,coraz mniej się boi,jestem przeszczęśliwa!!!!!!!!!!aha i to czego najbardziej się bałam czyli załatwianie się w domu na razie nie miało miejsca :) Quote
idusiek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kurczę przyszłam na wątek, bo mamy Ogonka w podobnym stanie...ale on chyba jeszcze bardzej sie boi niż Dorcia :placz: Dla tego psa to chyba sie nie znajdzie opiekun :shake: Gratuluję Dorci ukochanego domku i naprawdę - zazdroszę! Quote
Szarotka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='idusiek']Kurczę przyszłam na wątek, bo mamy Ogonka w podobnym stanie...ale on chyba jeszcze bardzej sie boi niż Dorcia :placz: Dla tego psa to chyba sie nie znajdzie opiekun :shake: Gratuluję Dorci ukochanego domku i naprawdę - zazdroszę![/quote] Idusiek blagam Cie zacznij sobie powtarzac, ze Ogonek znajdzie opiekuna i tak mow to po piec razy dziennie i wtedy znajdzie:lol::lol::lol::eviltong::eviltong::eviltong: Mowie Ci wyprobowane .......no wiec od dzisiaj po piec razy dziennie. Dorcia gratulacje i trzymaj sie kobieto :):) Uszy do gory :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
juliaikamil Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 wczoraj było oficjalne wazenie Dorci - 18 kg :) poza tym już prawie nie ma śladu po dawnej Dorci, oprócz nielicznych chwil na spacerze, i gdy nap. usłyszy jakiś chałas... rozbestwiła się strasznie, w domu szaleje, nie daje spać, chce się bawić w środku nocy... Inny pies niż przed kilkoma dniami. wczoraj kupiłam szampon i jutro czeka ją kąpiel, już po wszystkim napiszę jak nam poszło :) pozdr wszystkich Quote
stonka1125 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 a ja podkradłam Julii z nk doraskowe fotki z pierwszych dni:lol: jeszcze troszke nieufna [IMG]http://img260.imageshack.us/img260/1415/dorkadom2.jpg[/IMG] i spacerkowa [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/6383/dorkadom.jpg[/IMG] szybciutko z tego wystraszonego futerka zrobił się łobuz i wariat,nadrabia zaległości i nawet w nocy dziczeje,słodka dorcia:loveu: Quote
Szarotka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 No wlasnie piesek w dobrym domku nabiera zaufania i sie zmienia nie do poznania :):) Dorcia pokaz sie jeszcze bo wygladasz super :):) Quote
jamor Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='stonka1125']a ja podkradłam Julii z nk doraskowe fotki z pierwszych dni:lol: jeszcze troszke nieufna [IMG]http://img260.imageshack.us/img260/1415/dorkadom2.jpg[/IMG] i spacerkowa [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/6383/dorkadom.jpg[/IMG] szybciutko z tego wystraszonego futerka zrobił się łobuz i wariat,nadrabia zaległości i nawet w nocy dziczeje,słodka dorcia:loveu:[/QUOTE] w kojcu jakbby miała sufit tez pewnie by go wydeptała. Na scianach steple zostawiła gdzie się dało. Super ze nie wali klocków w domu. Trafiła w dobre ręce. Pozdrawiam . Własnie przelałem nadpłate z konta dorki do Gosi. Dzieki Ani kotra ją sponsorowała dorka miała 308 zł nadpłaty . Quote
Lidan Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wspaniałe wieści :multi: Nie wiem co te młode przygranięte psy mają w swoich głowach, ale moja znaleziona Kola też robi pobudki wczesnym rankiem w celach rozrywkowych :razz: Dzisiaj bawiła się już od 4.30 :angryy: A jak Dora zachowuje się jak zostaje sama w domu? Quote
Izabela124. Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dopiero przeczytałam, że Dorka w nowym domku, ale się cieszę :multi::multi::multi: Quote
GochaT Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Wieści super ale ja to bym chciała jakieś takie zdjęcie jak wariuje , lata albo że kanape pokochała to mi się tak lżej na sercu zrobi Quote
juliaikamil Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc5e0a3892f7d27b.html[/IMG] Quote
hop! Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Chyba Julia próbowała wstawić zdjęcia Dorci, ale się nie udało. ;) Sunia ma dobre wyniki krwi. W piątek sterylizacja. Quote
juliaikamil Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dorcia miała wczoraj sterylizację, dzielnie ją zniosła. dzis juz chodzi po domu, była tez na spacerku, choć po schodach na razie ją nosimy. i ciagle jest głodna, choć na razie nie może zbyt dużo jeść; gdzie ona to wszystko mieści? :) niedługo kolejne wieści... Zdjęcia prześlę do Hop! - ona wstawi, bo mi to jakoś nie wychodzi :) pozdr Quote
GochaT Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Super wieści chociaz jedna sunia szczęśliwa a pieniążki za sterylkę prześlę tylko proszę nr konta na pw i kwotę (nie wiem czy braliście od weta jakiś dokument , ponieważ od innych wołam skany , jeżeli nie to trudno) Quote
hop! Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='juliaikamil']Zdjęcia prześlę do Hop! - ona wstawi, bo mi to jakoś nie wychodzi :)[/quote] To czekam na zdjęcia. ;) [quote name='GochaT']Super wieści chociaz jedna sunia szczęśliwa a pieniążki za sterylkę prześlę tylko proszę nr konta na pw i kwotę (nie wiem czy braliście od weta jakiś dokument , ponieważ od innych wołam skany , jeżeli nie to trudno)[/quote] Nie kontaktowała się z Tobą [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/78916.html"]stonka1125[/URL]? Ustaliłyśmy, że zapłacę za sterylkę, a potem ktoś mi te pieniądze zwróci. Koszt zabiegu + kaftanik pooperacyjny - 354 zł. Dysponuję tylko kartą informacyjną wizyty, na której jest wpisana kwota. Dane do przelewu ma stonka1125, ale mogę je przesłać również Tobie. Quote
stonka1125 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 a kontaktowała sie i to juz dawno,wszystko przesłane goska przeleje pieniążki Quote
GochaT Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='hop!']To czekam na zdjęcia. ;) Nie kontaktowała się z Tobą [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/78916.html"]stonka1125[/URL]? Ustaliłyśmy, że zapłacę za sterylkę, a potem ktoś mi te pieniądze zwróci. Koszt zabiegu + kaftanik pooperacyjny - 354 zł. Dysponuję tylko kartą informacyjną wizyty, na której jest wpisana kwota. Dane do przelewu ma stonka1125, ale mogę je przesłać również Tobie.[/quote] Właśnie przelałam 354,00 złote na podane konto przez Hop i to są chyba wszystkie koszty? Pieniążki uzbierały się z deklaracji na hotelik który już nie był potrzebny. W związku z powyższym sterylizację Dorki ufundowały: [B]Vidge 15,00 zł Li 40,00 zł Jamor (z nadpłaconych pieniążków Dorki) 108,00 zł Stonka 20,00 zł GochaT 50,00 zł [/B]to co zabrakłodopłaciłam - na zdrowie Dorka[B]:multi: [/B] Quote
hop! Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='GochaT']Właśnie przelałam 354,00 złote na podane konto przez Hop i to są chyba wszystkie koszty? Pieniążki uzbierały się z deklaracji na hotelik który już nie był potrzebny. W związku z powyższym sterylizację Dorki ufundowały: [B]Vidge 15,00 zł Li 40,00 zł Jamor (z nadpłaconych pieniążków Dorki) 108,00 zł Stonka 20,00 zł GochaT 50,00 zł [/B]to co zabrakłodopłaciłam - na zdrowie Dorka[B]:multi: [/B][/quote] Tak, to są wszystkie koszty dotyczące sterylizacji. Wcześniejszą wizytę i badania opłacili właściciele Dory. Zdjęcie szwów jest bezpłatne. Jamor napisał, że przelał nadpłatę w kwocie 308 zł... :niewiem: [quote name='jamor']Własnie przelałem nadpłate z konta dorki do Gosi. Dzieki Ani kotra ją sponsorowała dorka miała 308 zł nadpłaty .[/quote] Quote
GochaT Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='hop!']Tak, to są wszystkie koszty dotyczące sterylizacji. Wcześniejszą wizytę i badania opłacili właściciele Dory. Zdjęcie szwów jest bezpłatne. Jamor napisał, że przelał nadpłatę w kwocie 308 zł... :niewiem:[/quote] Tak przelał 308,00 zł z czego okazało się po przelaniu ,że Ania wpłacała nie tylko na Dorkę ale przed przyjazdem Rufusa do Jamora wpłaciła 200,00 zł na jego kastrację. Jamor nie kastruje i nie sterylizuje u siebie psów więc jak Stonka skontaktuje się z Ania to chciałabym przesłać te pieniądze do niej ( to jej kasa) bo do Jamora nie ma po co. Quote
Ati Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ja wysle ci konto do MykurDagur, ktora prowadzi temat Rufusa i jego sprawy, i jej przelejesz- slowo jest slowo, tyle pies dostal ode mnie Quote
stonka1125 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 ATI:loveu:fajnie że tu wpadłaś,juz rozmawiałysmy o dorce i wiem ze sie cieszysz jak my wszyscy!!!!dziekuję ci bardzo za wszystko,gdyby nie twoja pomoc to nie dałybysmy rady zabrac dory ze schronu,dziękuję ci bardzo za pieniążki,zaangazowanie i wsparcie jak miałam watpliwości,jesteś niezawodna i nie pozbędziesz się mnie tak łatwo:diabloti:DZIĘKUJĘ!!! Quote
Ati Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 czytam , czytam co u pimpli sie dzieje, i ze taka fatamorgana nastapila Quote
GochaT Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jak tylko Stonka prześle dane na PW to przelewam 200 zł na Rufuska tym bardziej ,że miałam przyjemność go poznać i podróżować z nim , no i chciałabym zobaczyć zdjęcia podtuczonej Dorki Quote
Lidan Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jak się czuje Dorcia? Wraca do zdrowia po operacji? Może już chyba jeść normalnie :roll: Quote
Recommended Posts