stonka1125 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 wracam(pewnie tylko na chwilę:angryy:),i co widzę gocha z kasy wyskakuje,super:loveu::loveu::loveu:,spróbuję zaktualizować pierwszy post.... Quote
Lucyna Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dołożę dla Dorki 50 PLN za pażdziernik. Zabrałam do siebie Pielęgniarki (Azę i Anu) zostało troszkę złociszy na koncie Jamora. Hotelik miały opłacony dłużej, nie chcę zwrotu pieniędzy. Nie będę przesyłać na konto zbiórkowe Dorki, poinformuję Jamora żeby zaliczył tę kwotę na konto Dorki za październik ... :p Quote
stonka1125 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Lucyna:loveu::loveu::loveu: gocha wysłałam ci smsem numer ati bo nie wiem czy jak zaczne pisać pw to mi nie padnie znowu wszystko Quote
Ati Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Gosia odezwe sie, tylko w przyszlym tyg, bo mam latania z psiulami. Moja deklaracja pozostaje stala- poza deklarowanymi kwotami reszte do calosci wyrownuje. Quote
MakS Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Lucyna']Ja mogę coś zadeklarować, ale niech się ktoś tu odezwie ...:crazyeye:[/quote] z tego co zdążyłam się zorientowac na wątkach innych psów, jeśli ktoś zbiera indywidualnie (tj. udostępnia swój rachunek na wpłaty dla psiaka) to nie podaje swojego konta publicznie, ale wysyła info na pw. a deklaracje zawsze są mile widziane:evil_lol: ja póki co, nie mogę nic dac, czekam aż których z "moich" psiakó pójdzie do adopcji. ale zapisuję wątek Quote
Lucyna Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Nie wiedziałam, czy ktoś zbiera pieniążki i czy może jest już domek dla Dorci. Numeru konta nie potrzebowałam, ani o nie nie prosiłam. Quote
hop! Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='stonka1125'][B]hop![/B],oczywiście szukaj domku,nie mam nic przeciwko temu:lol:[/quote] Cieszę się. ;) Quote
Vidge Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 To ja poproszę na pw dane do przelewu, jak wrócę z robo to coś podeślę. Quote
GochaT Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Vidge wysłałam na Pw nr konta reszte uzgodnię z Jamorem i mam nadzieję że domek się wreszcie znajdzie bo ona jest cudowna Quote
li1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A ja mam wyslac forse bezposrednio do jamora, czy dostane nr konta na PW ? Quote
GochaT Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 li wysłałam na PW nr konta i z góry dzięki , ja prześlę całą kwote do Jamora i zrobię rozliczenie Quote
Ati Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dorka jest u Artura od 4.07<sobota> wplaty 1) 195,- 2) 80,- z tego Artur zaplacil za weta 30,- 3) 195,- 4) 390,- Razem: 860-30= 830,- Liczylam dniowke hotelowania po 13,-. Ania <stonka> przekazala mi , ze do polowy wrzesnia bylo po 11,-, tak wiec wychodzi 830,-: 11,-= 75 dni Wynika z tego , ze Dora miala oplacone Hotelowanie przeze mnie do 16 wrzesnia. Obecna stawka dzienna dla niej to 12,-. Quote
Ati Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Artur , a co tam nowego u Mlodej, jakies postepy? Quote
GochaT Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Ati']Dorka jest u Artura od 4.07<sobota> wplaty 1) 195,- 2) 80,- z tego Artur zaplacil za weta 30,- 3) 195,- 4) 390,- Razem: 860-30= 830,- Liczylam dniowke hotelowania po 13,-. Ania <stonka> przekazala mi , ze do polowy wrzesnia bylo po 11,-, tak wiec wychodzi 830,-: 11,-= 75 dni Wynika z tego , ze Dora miala oplacone Hotelowanie przeze mnie do 16 wrzesnia. Obecna stawka dzienna dla niej to 12,-.[/quote] Dobra Ati ja wpłaciłam Arturowi 200 zł nie licząc co po ile jednak było dla Dorki jeszcze 40 zł od Pani z Piaseczna o czym Artur pisał 17.08.2009 reszta zgadza się bez zarzutu. Myślę,że nie będzie miał obiekcji jak zaliczymy ta kwotę na październik Quote
hop! Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Czekam na dokładne informacje o Dorze. Jamor miał mi odpisać, ale się nie spieszy. :mad: Czy Dora jest wysterylizowana? Quote
Ati Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dorka nie jest jeszcze wysterylizowana. Quote
Ati Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 kolejne 240,-: 12dni= 20 dni, czyli Mala jest oplacona do 6 pazdziernika wlacznie:) Quote
hop! Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Ati']Dorka nie jest jeszcze wysterylizowana.[/quote] Dziękuję za informację. Jamor powinien jeszcze dzisiaj napisać coś o suni. W sobotę będę w hotelu po Pirata (pojedzie do nowego domu), to zobaczę, czy Dora zrobiła postępy. ;) Quote
Szarotka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='hop!'] W sobotę będę w hotelu po Pirata (pojedzie do nowego domu) ;)[/quote] Och to znakomicie, ze Piratek znalazl domek :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:, to super wiadomosci :lol!::lol!: Quote
hop! Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='stonka1125']ucałuj tą małpę od nas[/quote] Ucałuję. ;) Quote
jamor Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dora. Wiek przypuszczalny 12 miesięcy. Brak agresji w stosunku do człowieka i psów. Znaczne braki socjalizacyjne z wieku szczenięcego w połączeniu z doznaniami nabytymi ze schroniska powodują nieufność do nowych ludzi . Sunia w początkowym czasie pobytu w DT wykazywała . znaczną niechęć do kontaktu z facetem , znacznie pewniejsza do kobiet i dzieci. Aktualnie roznica jest juz prawie żadna. Bardzo dobrze jest tolerowana przez inne psy. Wykazuje do nich uległość jednak w zaden sposób psy tego nie wykorzystują. W stosunku do psów jest chętna do zabaw , bezkontaktowego berka. Zainteresowanie aportem zadne. W boksie aktywna. Bardzo dużo energii przeznacza na skakanie i odbijanie sie po scianach boksu . Apetyt wielki. Zjada każdą ilośc podanej karmy, i nie mniejszą ilośc wydala. Mocno przywiazuje sie do przeznaczonego jej boksu. Nie jest zainteresowana wycieczkami. Do boksu wraca na komendę. Potrafi upominać się o swoje poprzez szczekanie. Bardzo czujną na pojawienie się obcych w rej. boksu i wybiegu. Alarmuje inne psy o intruzie, sama cofajac sie w rejon wejscia do boksu. Nie szczeka bez powodu. Nie wiem kiedy śpi, bo nie udało mi sie nigdy jej w takiej pozycji zastać. Na smyczy chodzi bez ciągnięcia. W nowych miejscach zachowuje sie bardzo ulegle. Samodzielnośc słaba. Przeznaczenie produktu : mieszkanie,gdzie wieczorami przy kominku może połozyć swój łepek na kolanach swoich opiekunów i bedzie godzinami patrzec im w oczy, w dzien na podwórku, wystarczy małe. Quote
Ati Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Artur a wstawisz jakies aktualne zdjecie Dorci, bo zapewne urosla i przybrala na wadze. Quote
magda222 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Ati']Artur a wstawisz jakies aktualne zdjecie Dorci, bo zapewne urosla i przybrala na wadze.[/quote] Jeśli [B]"zjada każdą ilośc podanej karmy, i nie mniejszą ilośc wydala"[/B] to chyba nie :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts