doddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jeśli sunia miałaby trafić tam gdzie nasze inne psy, czyli do Radomia do Magdy to brakuje nam 350zl miesięcznie na samo hotelowanie. Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 strasznie duzo ten hotelik -ale rozumiem , ze juz sprawdzony . Coz trzeba szukac chétnych do pomocy po innych cioteczkach na jakis wátkach- bo my ledwo utrzymujemy wroclawskie staruszki:shake: a tak sá juz w najtanszych miejscach. Ale nic trzeba probowac , bo tak to sunia nie ma szans Quote
doddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mamy jednorazową deklarację od Agnieszki L. w kwocie 50zł na Fetę jeśli uda nam się ją zabrać. :multi: Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :multi::multi::multi: ja postaram się napisac trochę prywatow , zeby sunię rozleklamowac ale chyba bez cegielkowego allegro się nie obędzie Quote
doddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Allegro cegiełkowe byśmy wystawili jak już sunia była by w fundacji. Nie chcemy zbierać funduszy na psa, który nie jest nasz a schroniska. Było by to nie fair w stosunku do schroniska. Jeszcze Asia obiecała wspomóc sunię jak już będzie w fundacji drobną sumą. :loveu: Quote
bebcik Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Na konto fundacji z dopiskiem na Fete? Tak przelewac? jejku, nie doczytalam. Gdzie wiec przelewac pieniadze? Szybko info dopoki jestem przed kompem :) Quote
doddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Są 2 deklaracje stałe od Anny A. i Marty Sz. po 50zł. Czyli brakuje 250zł w stałych deklaracjach. Są też pojedyncze deklaracje jak już sunia by była u nas. Quote
doddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 bebcik napisał(a):Na konto fundacji z dopiskiem na Fete? Tak przelewac? Bebcik, poczekaj aż zabierzemy Fetę. Nie chcemy zbierać zanim suni nie zabierzemy bo to było by nie fair w stosunku do schroniska. Ale coś czuje, że miłośnicy bullowatych pomogą i niebawem pojedziemy po Fetę. :loveu: Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 no ja myślę, ze schronisko się nie obrazi, tylko będzie szczęsliwe , ze się psa wyciąga - a wiadomo, ze to jej skarpeta - i wydatki będą to się nie zmaruje :cool1: super, ze tyle osób chce pomoc tej biedulce - zeby i się jeszcze dla niej domek stały znalazł Quote
doddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bebcik, wpłaty na fundację z dopiskiem "FETA" będą: [FONT=verdana]AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych ul. Żwirki i Wigury 1b/37 02-143 Warszawa [/FONT] [FONT=verdana]Nr konta:[/FONT] [FONT=verdana] 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 [/FONT][FONT=verdana][/FONT] [FONT=verdana][/FONT] Quote
bebcik Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Czyli juz mogę? ja musze teraz ;) dopoki mam pieniadze na koncie. Nie obiecuje co miesięcznych stalych wpłat ale przypominajcie mi sie :) Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 kto pomoze jeszcze - już potrzeba mniej niz więcej Quote
doddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bebcik, możesz. A ja powoli zaczynam załatwiać zabranie suni. Rozmawiać bezpośrednio ze schroniskiem? Czy przez kikou załatwiać? W weekend byśmy pojechali po Fete. Tylko błagam, nie zapominajcie o nas że nadal nam brakuje. I ciotki, błagam zajrzyjcie na wątek Logana. To jest drugi pies po którym łzy mi się cisną do oczu. http://www.dogomania.pl/forum/f28/mix-bokser-amstaff-w-wielkiej-potrzebie-ledwo-chodzi-potrzebna-pomoc-139739/ Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 a nie chcecie zeby w schronisku była wysterylizowana? bo kikou ją umowiła . to z kim rozmawiać to już niech kikou się wypowie, bo ja nie ma pojęcia. Quote
doddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jola, która adoptowała od nas 2 lata temu niewidomą amstaffkę przekazuje 100zł na Fetę. :multi: Czyli brakuje nam 100zł do hotelowania. Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ale masz ciotka same dobre wiesci :multi::multi::multi::multi: jeszcze troszkę i się uda Quote
A.R.S. Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 To ja dorzucam jednorazowo dla niej 100zł. Musi się jej udać! Już teraz przelewać?? Quote
doddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A.R.S. Dziękujemy :loveu: Zaczekaj z przelewem aż ją przywieziemy by było wszystko pewne. Teraz żeby jeszcze nad Loganem ktoś się zlitował. :-( Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 no jeszcze sie ktos moze znajdzie , kto na stale sie zadeklaruje, bo to duża kwota - a ona biedaczka nawet nie wie ile ciotek zaczęlo o niej myśleć :multi: a pomyśleć, ze jej wątek tak powstał przypadkowo Quote
doddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Gosia, na hotel mamy całość. :multi: Teraz tylko zmartwienie o koszty transportu i ewentualnego leczenia. Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ale na ten hotel jest już , ze co miesiąc ??? bo się trochę pogubiłam ile z deklaracji stały . Jedna dziewczyna jedzie pociągiem do W-wy , ale trzeba odebrac psa z dworca od niej w W-wie. Zaraz popatrze kiedy to było i musiałby ktoś w Wroclawia jej do pociągu dać sunie, bo ona jedzie z innej miejscowości - nie wiem tylko czy nie będzie się bała astki zabrac -ale moze warto zapytac. Quote
Recommended Posts