Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strasznie duzo ten hotelik -ale rozumiem , ze juz sprawdzony .
Coz trzeba szukac chétnych do pomocy po innych cioteczkach na jakis wátkach- bo my ledwo utrzymujemy wroclawskie staruszki:shake: a tak sá juz w najtanszych miejscach.
Ale nic trzeba probowac , bo tak to sunia nie ma szans

Posted

Allegro cegiełkowe byśmy wystawili jak już sunia była by w fundacji. Nie chcemy zbierać funduszy na psa, który nie jest nasz a schroniska. Było by to nie fair w stosunku do schroniska.

Jeszcze Asia obiecała wspomóc sunię jak już będzie w fundacji drobną sumą. :loveu:

Posted

Na konto fundacji z dopiskiem na Fete? Tak przelewac?
jejku, nie doczytalam. Gdzie wiec przelewac pieniadze?
Szybko info dopoki jestem przed kompem :)

Posted

Są 2 deklaracje stałe od Anny A. i Marty Sz. po 50zł.

Czyli brakuje 250zł w stałych deklaracjach.

Są też pojedyncze deklaracje jak już sunia by była u nas.

Posted

bebcik napisał(a):
Na konto fundacji z dopiskiem na Fete? Tak przelewac?

Bebcik, poczekaj aż zabierzemy Fetę. Nie chcemy zbierać zanim suni nie zabierzemy bo to było by nie fair w stosunku do schroniska. Ale coś czuje, że miłośnicy bullowatych pomogą i niebawem pojedziemy po Fetę. :loveu:

Posted

no ja myślę, ze schronisko się nie obrazi, tylko będzie szczęsliwe , ze się psa wyciąga - a wiadomo, ze to jej skarpeta - i wydatki będą to się nie zmaruje :cool1:
super, ze tyle osób chce pomoc tej biedulce - zeby i się jeszcze dla niej domek stały znalazł

Posted

Bebcik, wpłaty na fundację z dopiskiem "FETA" będą:

[FONT=verdana]AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
ul. Żwirki i Wigury 1b/37
02-143 Warszawa [/FONT]

[FONT=verdana]Nr konta:[/FONT]
[FONT=verdana] 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 [/FONT][FONT=verdana][/FONT]
[FONT=verdana][/FONT]

Posted

Czyli juz mogę? ja musze teraz ;) dopoki mam pieniadze na koncie. Nie obiecuje co miesięcznych stalych wpłat ale przypominajcie mi sie :)

Posted

Bebcik, możesz. A ja powoli zaczynam załatwiać zabranie suni.
Rozmawiać bezpośrednio ze schroniskiem? Czy przez kikou załatwiać?

W weekend byśmy pojechali po Fete.

Tylko błagam, nie zapominajcie o nas że nadal nam brakuje.

I ciotki, błagam zajrzyjcie na wątek Logana. To jest drugi pies po którym łzy mi się cisną do oczu.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/mix-bokser-amstaff-w-wielkiej-potrzebie-ledwo-chodzi-potrzebna-pomoc-139739/

Posted

A.R.S. Dziękujemy :loveu:
Zaczekaj z przelewem aż ją przywieziemy by było wszystko pewne.

Teraz żeby jeszcze nad Loganem ktoś się zlitował. :-(

Posted

no jeszcze sie ktos moze znajdzie , kto na stale sie zadeklaruje, bo to duża kwota - a ona biedaczka nawet nie wie ile ciotek zaczęlo o niej myśleć :multi:
a pomyśleć, ze jej wątek tak powstał przypadkowo

Posted

ale na ten hotel jest już , ze co miesiąc ??? bo się trochę pogubiłam ile z deklaracji stały .
Jedna dziewczyna jedzie pociągiem do W-wy , ale trzeba odebrac psa z dworca od niej w W-wie. Zaraz popatrze kiedy to było i musiałby ktoś w Wroclawia jej do pociągu dać sunie, bo ona jedzie z innej miejscowości - nie wiem tylko czy nie będzie się bała astki zabrac -ale moze warto zapytac.