Asiaczek Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Albo szykuje się na zimę;) Bo futerko to ma iscie zimowe,takie grubiutkie, że mróz niestraszny;) Pzdr. Quote
bela51 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Zapraszam na bazarek, z ktorego dochod przeznaczony bedzie na zakup lekow dla psiego hospicjum u Czarodziejki [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216033-Bezcenny-bazarek-czyli-kupujesz-za-ile-chcesz-na-leki-dla-hospicjum-do-30.10.br"]http://www.dogomania.pl/threads/2160...um-do-30.10.br[/URL]. Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Grubcio śpi dziś wraz z najcieńszymi zdechlaczkami w pomieszczeniu, bo przecież stary, chory, chromy, kulawy i na pewno niedożywiony ;) Wszedł, kiedy kładłam do snu Ząbalka - ciężka sprawa - i grzmotnął się na jednym z posłanek. Zasnął natychmiast, bo po kolacji, więc sen morzy straszliwie. Szkieletorki i łysole walczyły, żeby być na zewnątrz, a tu takie futro na odwrót :) Quote
Asiaczek Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Czarodziejka']Grubcio śpi dziś wraz z najcieńszymi zdechlaczkami w pomieszczeniu, bo przecież stary, chory, chromy, kulawy i na pewno niedożywiony ;) Wszedł, kiedy kładłam do snu Ząbalka - ciężka sprawa - i grzmotnął się na jednym z posłanek. Zasnął natychmiast, bo po kolacji, więc sen morzy straszliwie. Szkieletorki i łysole walczyły, żeby być na zewnątrz, a tu takie futro na odwrót :)[/QUOTE] Hahaha, alez opisy:) pzdr. Quote
Czarodziejka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A dziś wpakował się ekonomicznie w najmniejszy pontonik, chociaż obok są dwa większe ;) Logika Szarusiowa. Quote
wapiszon Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Czarodziejka']A dziś wpakował się ekonomicznie w najmniejszy pontonik, chociaż obok są dwa większe ;) Logika Szarusiowa.[/QUOTE] Bo pewno ten pontonik był najpopularniejszy. A Szaruś musi mieć to co inni chcą :) Quote
Czarodziejka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 I kolację musi mieć doniesioną pod sam pysk pod drzwi, gdzie właśnie dostojnie leży i robi wrażenie, gdy tymczasem inni awanturują się pod garkuchnią ;) Zawsze to lepiej, gdy ja wejdę po schodku i podstawię gar pod pysk niźli miałby Szar się z tegoż schodka stoczyć. Tak więc porykuje na mnie, żebym prędzej się uwijała, bo tu głodny czeka 8) Quote
betka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/cudze/Czarodziejka/PICT9838.jpg?t=1319393644[/IMG] Mój Szaruś :loveu: (znalazłam wśród nowych zdjęć w albumie Czarodziejki :) i... ukradłam) Quote
Asiaczek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Kawał ładnego, choć juz leciwego, psiaka:) pzdr. Quote
wapiszon Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Czarodziejka']I kolację musi mieć doniesioną pod sam pysk pod drzwi, gdzie właśnie dostojnie leży i robi wrażenie, gdy tymczasem inni awanturują się pod garkuchnią ;) Zawsze to lepiej, gdy ja wejdę po schodku i podstawię gar pod pysk niźli miałby Szar się z tegoż schodka stoczyć. Tak więc porykuje na mnie, żebym prędzej się uwijała, bo tu głodny czeka 8)[/QUOTE] No bo Czarodziejko powinnaś znać swoje miejsce w stadzie :evil_lol::mad: Pan Szarik głodny to nie będzie czekał :diabloti: Quote
Czarodziejka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To też się uwijam i jak widać para nie zupełnie idzie w gwizdek, bo Szarik niczym niedźwiedź. Chociaż miseczki dostaje jak dla kota...8) Ale umie sobie chłopak radzić, tu zajrzy, tam się ukorzy, zapłacze. Musi się nachodzić, żeby dojeść. Nie ma, że micha pełna jak dawniej, a ruch to zdrowie ;) Quote
bazylowa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='wapiszon']No bo Czarodziejko powinnaś znać swoje miejsce w stadzie :evil_lol::mad: Pan Szarik głodny to nie będzie czekał :diabloti:[/QUOTE] To też właśnie chciałam napisać. Jaśnie Pan w głodzie czekał nie będzie potulnie, aż łaskawie jeść podadzą! Uzupełniłam rozliczenie. Przelew za listopad pójdzie na dniach, w kupie z innymi opłatami, wtedy taniej przelewy wychodzą ;) Quote
kika_krk Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Szariczek wygląda ślicznie - dzięki Czarodziejko !!! Oby finanse pozwoliły spokojnie przezimować Staruszkowi i jego kompanom, oby zmienił się topik na Szarik na PLUSIE :). Serdecznie pozdrawiamy Kika i Czaki z Krk :) Quote
kika_krk Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Bardzo proszę bazylową o regularne podnoszenie Szarika i jego finansów tutaj, na Dogo, i na Owczarku ([url]www.owczarek.pl[/url]), to naprawdę zmobilizuje wszystkich, którzy zobowiązali się do wpłat. Pozdrawiam Kika i Czaki :) Quote
Asiaczek Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Dzisiaj nikt do Szarika nie zaglądnął,bidulek... ja zresztą tez dopiero teraz... Pzdr. Quote
wapiszon Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 A co slychać u Szariczka i w całym Onkowym Raju ? Quote
Recommended Posts