Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zapraszam na bazarek, z ktorego dochod przeznaczony bedzie na zakup lekow dla psiego hospicjum u Czarodziejki
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216033-Bezcenny-bazarek-czyli-kupujesz-za-ile-chcesz-na-leki-dla-hospicjum-do-30.10.br"]http://www.dogomania.pl/threads/2160...um-do-30.10.br[/URL].

Posted

Grubcio śpi dziś wraz z najcieńszymi zdechlaczkami w pomieszczeniu, bo przecież stary, chory, chromy, kulawy i na pewno niedożywiony ;) Wszedł, kiedy kładłam do snu Ząbalka - ciężka sprawa - i grzmotnął się na jednym z posłanek. Zasnął natychmiast, bo po kolacji, więc sen morzy straszliwie. Szkieletorki i łysole walczyły, żeby być na zewnątrz, a tu takie futro na odwrót :)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Grubcio śpi dziś wraz z najcieńszymi zdechlaczkami w pomieszczeniu, bo przecież stary, chory, chromy, kulawy i na pewno niedożywiony ;) Wszedł, kiedy kładłam do snu Ząbalka - ciężka sprawa - i grzmotnął się na jednym z posłanek. Zasnął natychmiast, bo po kolacji, więc sen morzy straszliwie. Szkieletorki i łysole walczyły, żeby być na zewnątrz, a tu takie futro na odwrót :)[/QUOTE]
Hahaha, alez opisy:)

pzdr.

Posted

[quote name='Czarodziejka']A dziś wpakował się ekonomicznie w najmniejszy pontonik, chociaż obok są dwa większe ;) Logika Szarusiowa.[/QUOTE]

Bo pewno ten pontonik był najpopularniejszy. A Szaruś musi mieć to co inni chcą :)

Posted

I kolację musi mieć doniesioną pod sam pysk pod drzwi, gdzie właśnie dostojnie leży i robi wrażenie, gdy tymczasem inni awanturują się pod garkuchnią ;) Zawsze to lepiej, gdy ja wejdę po schodku i podstawię gar pod pysk niźli miałby Szar się z tegoż schodka stoczyć. Tak więc porykuje na mnie, żebym prędzej się uwijała, bo tu głodny czeka 8)

Posted

[IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/cudze/Czarodziejka/PICT9838.jpg?t=1319393644[/IMG]

Mój Szaruś :loveu: (znalazłam wśród nowych zdjęć w albumie Czarodziejki :) i... ukradłam)

Posted

[quote name='Czarodziejka']I kolację musi mieć doniesioną pod sam pysk pod drzwi, gdzie właśnie dostojnie leży i robi wrażenie, gdy tymczasem inni awanturują się pod garkuchnią ;) Zawsze to lepiej, gdy ja wejdę po schodku i podstawię gar pod pysk niźli miałby Szar się z tegoż schodka stoczyć. Tak więc porykuje na mnie, żebym prędzej się uwijała, bo tu głodny czeka 8)[/QUOTE]
No bo Czarodziejko powinnaś znać swoje miejsce w stadzie :evil_lol::mad:
Pan Szarik głodny to nie będzie czekał :diabloti:

Posted

To też się uwijam i jak widać para nie zupełnie idzie w gwizdek, bo Szarik niczym niedźwiedź. Chociaż miseczki dostaje jak dla kota...8) Ale umie sobie chłopak radzić, tu zajrzy, tam się ukorzy, zapłacze. Musi się nachodzić, żeby dojeść. Nie ma, że micha pełna jak dawniej, a ruch to zdrowie ;)

Posted

[quote name='wapiszon']No bo Czarodziejko powinnaś znać swoje miejsce w stadzie :evil_lol::mad:
Pan Szarik głodny to nie będzie czekał :diabloti:[/QUOTE]

To też właśnie chciałam napisać. Jaśnie Pan w głodzie czekał nie będzie potulnie, aż łaskawie jeść podadzą!
Uzupełniłam rozliczenie. Przelew za listopad pójdzie na dniach, w kupie z innymi opłatami, wtedy taniej przelewy wychodzą ;)

Posted

Szariczek wygląda ślicznie - dzięki Czarodziejko !!!
Oby finanse pozwoliły spokojnie przezimować Staruszkowi i jego kompanom, oby zmienił się topik na Szarik na PLUSIE :).
Serdecznie pozdrawiamy
Kika i Czaki z Krk :)

Posted

Bardzo proszę bazylową o regularne podnoszenie Szarika i jego finansów tutaj, na Dogo, i na Owczarku ([url]www.owczarek.pl[/url]), to naprawdę zmobilizuje wszystkich, którzy zobowiązali się do wpłat.
Pozdrawiam
Kika i Czaki :)