J_ulia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='bazylowa']Witaj Nikus! Dzwonie do hotelu w, którym obecnie jest Szarik i nie mogę się dodzwonić - nikt nie odbiera. Jak się dzwonię to od razu piszę/dzwonię co i jak.[/QUOTE] To częsta sytuacja jeśli chodzi o hotelik u Agnieszki... trzeba dzwonić do upadłego ;) Może wyszła na dwór i zostawiła telefon, albo znowu problem z zasięgiem... Quote
Nikus Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='J_ulia']To częsta sytuacja jeśli chodzi o hotelik u Agnieszki... trzeba dzwonić do upadłego ;) Może wyszła na dwór i zostawiła telefon, albo znowu problem z zasięgiem...[/QUOTE] to prawda hihi ...Przyślijcie mi też dla potwierdzenia numer do Czarodziejki-mam co prawda ,ale nie wiem czy aktualny:) Quote
bazylowa Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dodzwoniłam się, można Szarika spokojnie odbierać jutro. Agnieszka prosiła tylko, żeby było to po 12. Nikus proszę Cię o nr konta na pw, żebym mogla przelać Ci pieniążki. Quote
pietrucha204 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 no to czekamy na relację z trasy i od Czarodziejki:) dobrze, że zapowiada się sprawna, szybka akcja:) Quote
bros Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 o mateczko jaka sprawna akcja ..... Szariku bądź dzielny - trzymam kciuki Quote
bazylowa Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Przed chwilą rozmawiałam z Czarodziejką. Jutro jak najbardziej jej odpowiada :) Quote
J_ulia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='bazylowa']Przed chwilą rozmawiałam z Czarodziejką. Jutro jak najbardziej jej odpowiada :)[/QUOTE] No to wszytko dopięte prawie na tzw. ostatni guzik ;) Teraz pozostaje nam kciuki za bezpieczną podróż i szybkie zaaklimatyzowanie się Szarika trzymać. Quote
bazylowa Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Wszyscy już o wszystkim powiadomieni, kontakty przekazane. Może jeszcze nie czas na takie wyznania, bo Szarik jeszcze nie wyjechał, ale to właściwie wszystko dzięki Tobie Julia :buzi: Quote
Czarodziejka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Wysłałam Nikusowi adres i czekam jutro na Szarika. Mają też przyjechać osoby zainteresowane adopcją jednego z psów, więc może będzie to szczęśliwy dzień :) Quote
J_ulia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 No to trzymamy kciuki za bezpieczną podróż :thumbs: Quote
J_ulia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Szarik powinien już powoli szykować się do drogi... Quote
bazylowa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Szarik dojechał na miejsce :) Mam info, że przywitał się z resztą psiaków i nie było żadnych spięć. Nikus i Julia, dziękuję Wam za tą sprawną i szybka akcję! Quote
J_ulia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Nie ma ca co ;) Teraz czekamy na Nikusa i zdjęcia :) Quote
pietrucha204 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 dobre wieści:):):) oby to już było ostatnie miejsce jego tułaczki po świecie, no chyba, że się DS trafi:D:D:D Quote
betka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Szarik u Czarodziejki :). No to mam już u Niej już dwa pieski :)!!! (Rafi + Szarik) Quote
Czarodziejka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Szarik wszedł na posesję jak do siebie. Nikt mu nie podskoczył, nawet nie warknął, chociaż obawiałam się, że Rafi będzie zazdrosny. Na szczęście przyjął Szarika bardzo naturalnie i przyjaźnie. Na powitanie wypuściłyśmy Carmen, bo oboje tacy są do siebie podobni kolorystycznie :) Po obsikaniu wszelkich możliwości Szarik położył się przed drzwiami i rozwalił przed Julką cały ekwipunek do misiania. Nie mogła przestać go czochrać i głaskać, bo ją dosłownie zniewolił :) Kochane psisko i jest w całkiem dobrym stanie. Spodziewałam się tetryka, a tu masywny gość. Quote
bros Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 kamień z serca :) dziewczyny jesteście wielkie :):loveu: Quote
J_ulia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Nikus']Fotki się wgrywają:)..ale on kochany jest:)[/QUOTE] Czekam z niecierpliwością :) A nie mówiłam ,że to przekochany staruszek ;) [quote name='Czarodziejka']Szarik wszedł na posesję jak do siebie. Nikt mu nie podskoczył, nawet nie warknął, chociaż obawiałam się, że Rafi będzie zazdrosny. Na szczęście przyjął Szarika bardzo naturalnie i przyjaźnie. Na powitanie wypuściłyśmy Carmen, bo oboje tacy są do siebie podobni kolorystycznie :) Po obsikaniu wszelkich możliwości Szarik położył się przed drzwiami i rozwalił przed Julką cały ekwipunek do misiania. Nie mogła przestać go czochrać i głaskać, bo ją dosłownie zniewolił :) Kochane psisko i jest w całkiem dobrym stanie. Spodziewałam się tetryka, a tu masywny gość.[/QUOTE] Ciesze się,że teraz Szarik dostanie to co uwielbia najbardziej głaskanie, przytulania, drapanie po brzuszku i za uszkami w dużych ilościach... Dajcie mu jeszcze piłeczkę, a będzie w niebie ... :) Quote
Recommended Posts