Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bazylowa']Witaj Nikus!
Dzwonie do hotelu w, którym obecnie jest Szarik i nie mogę się dodzwonić - nikt nie odbiera. Jak się dzwonię to od razu piszę/dzwonię co i jak.[/QUOTE]

To częsta sytuacja jeśli chodzi o hotelik u Agnieszki... trzeba dzwonić do upadłego ;) Może wyszła na dwór i zostawiła telefon, albo znowu problem z zasięgiem...

Posted

[quote name='J_ulia']To częsta sytuacja jeśli chodzi o hotelik u Agnieszki... trzeba dzwonić do upadłego ;) Może wyszła na dwór i zostawiła telefon, albo znowu problem z zasięgiem...[/QUOTE]

to prawda hihi ...Przyślijcie mi też dla potwierdzenia numer do Czarodziejki-mam co prawda ,ale nie wiem czy aktualny:)

Posted

Dodzwoniłam się, można Szarika spokojnie odbierać jutro. Agnieszka prosiła tylko, żeby było to po 12. Nikus proszę Cię o nr konta na pw, żebym mogla przelać Ci pieniążki.

Posted

[quote name='bazylowa']Przed chwilą rozmawiałam z Czarodziejką. Jutro jak najbardziej jej odpowiada :)[/QUOTE]

No to wszytko dopięte prawie na tzw. ostatni guzik ;) Teraz pozostaje nam kciuki za bezpieczną podróż i szybkie zaaklimatyzowanie się Szarika trzymać.

Posted

Wszyscy już o wszystkim powiadomieni, kontakty przekazane. Może jeszcze nie czas na takie wyznania, bo Szarik jeszcze nie wyjechał, ale to właściwie wszystko dzięki Tobie Julia :buzi:

Posted

Szarik dojechał na miejsce :) Mam info, że przywitał się z resztą psiaków i nie było żadnych spięć. Nikus i Julia, dziękuję Wam za tą sprawną i szybka akcję!

Posted

Szarik wszedł na posesję jak do siebie. Nikt mu nie podskoczył, nawet nie warknął, chociaż obawiałam się, że Rafi będzie zazdrosny. Na szczęście przyjął Szarika bardzo naturalnie i przyjaźnie. Na powitanie wypuściłyśmy Carmen, bo oboje tacy są do siebie podobni kolorystycznie :) Po obsikaniu wszelkich możliwości Szarik położył się przed drzwiami i rozwalił przed Julką cały ekwipunek do misiania. Nie mogła przestać go czochrać i głaskać, bo ją dosłownie zniewolił :) Kochane psisko i jest w całkiem dobrym stanie. Spodziewałam się tetryka, a tu masywny gość.

Posted

[quote name='Nikus']Fotki się wgrywają:)..ale on kochany jest:)[/QUOTE]

Czekam z niecierpliwością :) A nie mówiłam ,że to przekochany staruszek ;)

[quote name='Czarodziejka']Szarik wszedł na posesję jak do siebie. Nikt mu nie podskoczył, nawet nie warknął, chociaż obawiałam się, że Rafi będzie zazdrosny. Na szczęście przyjął Szarika bardzo naturalnie i przyjaźnie. Na powitanie wypuściłyśmy Carmen, bo oboje tacy są do siebie podobni kolorystycznie :) Po obsikaniu wszelkich możliwości Szarik położył się przed drzwiami i rozwalił przed Julką cały ekwipunek do misiania. Nie mogła przestać go czochrać i głaskać, bo ją dosłownie zniewolił :) Kochane psisko i jest w całkiem dobrym stanie. Spodziewałam się tetryka, a tu masywny gość.[/QUOTE]

Ciesze się,że teraz Szarik dostanie to co uwielbia najbardziej głaskanie, przytulania, drapanie po brzuszku i za uszkami w dużych ilościach... Dajcie mu jeszcze piłeczkę, a będzie w niebie ... :)