Mal Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Brakuje nam jeszcze 320 zł przy założeniu, że nie trzeba będzie dopłat na specjalną karmę czy leki. Quote
Szarotka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Musicie powysylac pw i napisac dramatycznie, bo tyle jest psow, ze trzeba naprawde stworzyc moment grozy, bo inaczej jest trudno o uwage innych. Quote
ania_to_ja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dziewuszki zrobiłam bazarek dla Szarego:loveu: [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13429276#post13429276]Budka!! Zadecyduj gdzie powędruje!! Do 13.11. - Dogomania Forum[/url] Z ostatniego uzbierało sie ponad 200zł mam nadzieję, ze teraz będzie podobnie:loveu: Quote
Mal Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Wow, Ania :Rose: super budka :loveu: Na owczarkowie forumowiczka kasiazi zadeklarowała 30 zł miesięcznie. Mamy już 100 zł :multi: Ludziska, pomóżcie, parę złotych miesięcznie mniej to dla Szarika szansa na życie! Psiak nie jest już młody, niech choć ostatnie lata życia spędzi w dobrych warunkach. Quote
NatiiMar Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Zobaczymy czy mnie ktos przelicytuje na bazarku. Jeśli nie,buda powędruje do przytuliska B.:) Quote
lilk_a Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Mal , piszesz o latach w hotelu dla psów ?? Quote
ania_to_ja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Mal']Wow, Ania :Rose: super budka :loveu: Na owczarkowie forumowiczka kasiazi zadeklarowała 30 zł miesięcznie. Mamy już 100 zł :multi: Ludziska, pomóżcie, parę złotych miesięcznie mniej to dla Szarika szansa na życie! Psiak nie jest już młody, niech choć ostatnie lata życia spędzi w dobrych warunkach.[/QUOTE] Widziałam właśnie na owczarkowym forum:loveu: Ja póki co stałej deklaracji nie moge złożyć bo wspomagam dwa inne psiaki:oops: Moja studencka kieszeń powoli się kurczy, właśnie zauważyłam że wszystkie zarobione pieniążki wydaje na psiaki:evil_lol: Uffff jak to dobrze, że mieszkam jeszcze z rodzicami:evil_lol: Quote
Mal Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='lilk_a']Mal , piszesz o latach w hotelu dla psów ??[/QUOTE] Nie, o jego ostatnich latach ;) Jeśli trafi do hotelu to jest szansa, że znajdzie domek - w hotelu będzie dalej wypuszczany z kojca, będzie miał kontakt z ludźmi itd itd. W przytulisku Szary prawie na bank zmarnieje, załapie depresję, duża szansa, że znów zachoruje. To mu drastycznie zmniejszy szanse adopcyjne. Quote
lilk_a Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 hotel zawsze lepszy od schroniska .... ja nawet pytałam rodziców czy nie chcieli by drugiego onka do towarzystwa dla swojego ale nie chcą :mad: myslałam też o sobie ale nie dam rady przekonać właśnie ojca despoty , mieszkamy w jednym domu góra ,dół , podwórko wspólne i nawet naszej suni do końca ojciec nie akceptuje , jak wychodzi na podwórko jego maks to figa musi siedzieć w domu bo nie wolno im się stykać :mad: Quote
Szarotka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Hotel u Jamora jest swietny, no ale kosztuje. Quote
betka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Deklaruję 60zł na hotel dla Szarika. Ale proszę pomóżcie umieścić na tego biedaka na owczarkowym forum, jeśli ktoś ma tam "wejście" [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/bezimienny-kowaty-drastyczne-foty-szuka-ds-dt-pilnie-172793/index2.html[/url] Quote
Mal Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Betka dzięki :multi: :multi: :multi: Jak będziecie potrzebować wrzucić coś na owczarkowe forum, albo aktywować konto, gdy nie przyjdzie mail aktywacyjny - dawajcie znać, jestem tam modem, aktywuję konto ręcznie. Quote
bazylowa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Ma ktoś chwilkę, żeby spisać te deklaracje? :modla: Ja wkleję je w pierwszy post. Ostatnio wpadam tu tylko rzucić okiem.... :oops: Quote
bazylowa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 A i nie umiem zmienić tytułu. Tzn nie mam takiej opcji przy edycji postu. Potrzebny będzie mod. Quote
lilk_a Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 jak edytujesz to wciśnij później edycje zaawansowaną :p edit .... [B]Bazylowa [/B]nie zrozumiałam co napisałaś :) tytuł zmieniony :) Quote
Mal Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [U]Deklaracje: [/U] 1. pietrucha 15 zł 2. mal 30 zł 3. bros 10 zł 4. bazylowa 15 zł 5. kasiazi z owczarkowa 30 zł 6. betka 60 zł 7. Polaczek z owczarkowa 20 zł [U]8. karolek615 z owczarkowa 30 zł[/U] [U] [B]razem 210 zł[/B][/U] No kochani, to już prawie połowa :D Quote
pietrucha204 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13440135#post13440135]Szariku, Szariku marsz do hoteliku! kto wspomoże? buty, torebka do 13.11.2009 - Dogomania Forum[/url] ponowny bazar dla Szarika :)) rozhulać proszę ;) Quote
Mal Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mamy nowe deklaracje :sweetCyb: 9. monikach z owczarkowa 20 zl 10. Monika z owczarkowa 20 zł 11. entera z owczarkowa 25 zł [B]razem 275 zł [/B]:thumbs: Quote
ania_to_ja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja póki co mogę jedynie 10zł na stałe zadeklarowac i tak moja studencka kieszeń robi się coraz bardziej pusta:evil_lol: A z bazarku póki co jest 90zł:loveu: Quote
lilk_a Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 może weźcie pod uwagę też pieniądze z bazarku obrazkowego , mam już dwie wpłaty , jeden obraz wysłałam drugi wyślę jutro wpłaciły [B]al-ka [/B]i[B] Agmarek [/B]nie mam jeszcze ani wiadomości ani wpłaty od [B]andzia_F [/B]nie wiem ile się czeka na taką wpłatę bądz informację od kupującego , wysłałąm do niej dwa pw ale na razie cisza ..... i tak naprawdę to nie wiem co dalej z tym fantem zrobić ....czekać tylko mi pozostaje chyba Quote
NatiiMar Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='ania_to_ja']A z bazarku póki co jest 90zł:loveu:[/QUOTE] Masz stare informacje:) Już jest więcej. A co mi tam,w meblowym pracuję,nie? :):) Quote
Mal Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Lilk_a na jeden miesiąc - ok, możemy się wspomóc bazarkiem, ale jeśli Szarik miałby pojechać do hotelu to potrzebujemy mieć pewne wpłaty od ludzi. No chyba, że co miesiąc będziemy bazarki dla Szarego wystawiać ;) Quote
Recommended Posts