Jump to content
Dogomania

^^^SZNAUCER MINIATURA^^^wrocil na salony! znalazl dom w wawie!:)

Recommended Posts

Posted

Wogi, tak zostal nazwany w schronisku w gdyni.
na moje oko jest to sznaucer miniatura(chodz przyznam na sznaucerach sie nie znam) piesek w boksie jest bojaźliwy ale jak wezmie sie go na spacer ożywia sie i zachowuje jak inny pies.

ofiara wyjazdu za granice? pojawienia sie dziecka? nie wiemy i pewnie nigdy sie nie dowiemy, piesek nie odnajdu je sie w schroniskowiej rzeczywistosci.

pomóżmy mu! znajdzmy mu nowy kochający dom.

mysle ze spokojnie moglby zamieszkac z sunią. on tak kocha ludzi, kontakt z nimi... nie zawiedzmy go!

wstawie tekst do ogloszen, sama nie mam czasu na oglaszanie psiaka, bardzo prosze o pomoc!

Wogi , 3letni sznaucer miniatura, kolejna ofiara wyjazdu za granice? lub narodzin dziecka? czy swoje życie bedzie musial spędzic za kratami?
podaruj mu dom! Wogi jest przyjazny w stosunku do ludzi jak i psow,
uwielbia spacery , jest bardzo żywotny, posiada swoj charakter jak każdy sznaucer, piesek szuka swojego człowieka, osoby odpowiedzialnej, która juz go nie zawiedzie i da mu do m do końca jego dni. piesek przebywa w gdyńskim schronisku, przeszedł już kwarantanne, warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. przed adopcją zostanie wykastrowany. nr kontaktowy 517-926-282 mail: [email protected]

Posted

ojejj zapomnialam dziekuje za przypomnienie:D i jeszcze raz wielkie podziekowania dla wszsytkich pomagajacych oglaszac chlopaka! :)

• 4 weeks later...
Posted

dziekuje wszystkim ktorzy pomogli oglaszac wogiego. dzieki wam teraz mozemy ogladac takie zdjecia!
:

krótka relacja nowej panci.

Witam,

Przesyłam w załączeniu zdjęcia przesympatycznego sznaucerka adoptowanego
prawie 3 tygodnie temu .
Mam nadzieję że jemu jest równie dobrze z nami jak nam z nim:)
Pozdrawiam.