morgana Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 My jesteśmy chętni ;) tylko trzeba poczekać aż się zrobi fajniejsza pogoda no i nie będzie sniegu. pozdrowionka dla Salmika od Czarnuszka :D Quote
Ania i Salma Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 no to juz nie moge sie doczekac :multi: Quote
calessandra Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Czy ja dobrze słyszę ..... wybieranie aportu !? I nas ma tam nie być ??? O nie!!! My też chcemy, każdy nowy trening wzbogaca .... więc ...... nie zapomnijcie o nas :-) Quote
Ania i Salma Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 W takim razie czekamy na dobrą pogodę :roll: W sobotę ma byc bardzo ładnie, szkoda ze nie mam jutro czasu:shake: Mam pytanie odnosnie aportu - czy drewniany koziołek musi mieć masę adekwatną do wagi psa czy może byc dowolnej wielkości ? Quote
Devis&Marta Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ja chetnie! ale to zalezy gdzie mieszkasz, ja na Oporowie i cwiczymy w tym praku kolo gorki zolnierza to jest na przeciwko cmentarza grabiszynskiego, pozdrawiam Quote
Devis&Marta Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 w jedynce jest aportowanie dowolnego przedmiotu wiec nie ma to chyba znaczenia jaka jest waga koziolka Quote
Ania i Salma Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ja mieszkam na Ołbinie i zazwyczaj ćwiczymy sobie na wałach odrzańskich lub w Parku Szczytnickim. Ale w weekend zawsze mozemy się umawiac w róznych czesciach miasta :cool3: Quote
Devis&Marta Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ok, dajcie znac! im wiecej pocwiczymy w roznych miejscach tym lepiej! pozdrawiam Quote
Jagoda Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 czy ktoś kto tu bywa trenuje obecnie obedience w jakiejś szkole wrocławskiej? ale chodzi mi o zajęcia w grupie nie indywidualne. Quote
Devis&Marta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 u mnie w klubie jest troche zajec grupowych ale to zalezy na jakim poziomie jestescie,bo dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych odbywaja sie takie treningi posluszenstwa, ale jesli chodzi o konkretne polecenia z zawodow obedience to najpierw trzeba super umiec indywidualnie, ale chodzenie przy nodze czy zostawanie jest robione w grupach Quote
Jagoda Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 cześć Marta:multi: , dziękuję za odpowiedż:smile: , mojego Ola i jego "zaawansowanie";) znasz dobrze. Oluch to czarny cane corso. W AgilitydeLuks nie mogę już trenować , bo nie jestem w stanie dojeżdzać na zajęcia w tygodniu. Poza tym dla mnie najwazniejsza jest praca w grupie psów, ze względu na nieustanną konieczność socjalizacji Olka. Obecnie chodzę na PT do ZK , do pana Janusza Arnolda i jestem zachwycona. Mam wspaniałą, bardzo sympatyczną grupę a pan Janusz jest świetnym prowadzącym. Naprawdę polecam właścicielom wielkich molosów, do których trzeba mieć często anielską cierpliwość. Bardzo żałuję i dziwi mnie to, ze ZK nie ma takiego klubu całorocznego. Quote
Atena Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 No do molosów anielską cierpliwosć..... A właśnie w Agility de Luks zajecia są w tygodniu? czy w weekend . Ponieważ chcę gdzieś sie z bernenka zapisać na Obedience, tylko nie wiem gdzie. Właśnie myślałam o de Luks. Quote
Devis&Marta Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ha ha nie wiedzialam ze to Ty i Beata tez nie:cool3: Pozdrow Ola i mam nadzieje ze sie na zawodach zobaczymy! treningi w poniedzialek i w srode o 17.30, ale w weekendy tez chyba jest posluszenstwo:razz: Quote
Atena Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 to bede musiała sie skontaktować, a jeśli mi nie bedzie pasowało to szukać gdzie indziej bo mam daleko i szkołe więc godziny i dni mi nie pasują, tylko nie wiem kiedy z mała zaczać bo narazie szukam odpowiedniego psiego przedszkola. Ma 4,5 miesiaca Quote
Gosia&Aston Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Przyczytalam caly ten watek i musze przyznac,z e dyskusja byla zaciekla:) my z Astonem pracowalismy indywidualnie z trenerem, ale obecnie planuje szkolenie grupowe, bo Aston nie umie pracowac w obecnosci innych psow tak jak bym chciala.Aston jest szpicem wilczym,wiec generalnie jest to dosc uparty i lubi chodzic wlasnymi sciezkami. ale ja jestem bardziej uparta od mojego psa i mam zamiar nauczyc go chodzenia moimi sciezkami:lol: wiec planuje isc na niedzielne spotkanie do Agility de Lux. obiecuje, ze opowiem jakb bylo... Quote
Atena Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Czekam na opinie, gdyż sama szukam odpowiedniego klubu ;) Quote
Gosia&Aston Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Na szkoleniu w Agility de Lux bylo ok:) nie mam co prawda porownania, ale wydaje mi sie, ze zajecia prowadzone sa bardzo dobrze. jedyne, co mi przeszkadzalo, to straszny gorąc i brak drzew, pod ktorymi mozna byloby spokojnie pracowac z psami. moj Aston ciezko znosi upały... Quote
morgana Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Odświeżam temacik, bo coś dawno nikt w nim nie pisał :mad: Jak z tym naszym spotkaniem żeby poćwiczyć? Są jeszcze jacyś chętni? :) Quote
Atena Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja dopiero zaczynam wtym kierunku(ćwicze z Roxy we własnym zakresie) i czeka nas dopiero szkolenie podstawowe, ale w przyszłosci byłabym chętna ;) Quote
madzior_ka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 wrocławianie a moze wy sie orientujecie czy w waszym mieście będa w tym roku jakieś zawody obedience? bo mam dobrą drogę do wrocławia i byłąbym skłonna przyjechac (tzn namówić rodziców) ale nie wiem czy zawody będa... w tamtym roku były - więc w tym roku powtórka?? do związku napouisałam ale mi nie odpisali...;/ więc jakbyście coś wiedzieli to bardzi prosze dajcie znać:) Quote
Devis&Marta Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 podobno maja byc jakies zawody w sierpniu, tak slyszalam ale nie powiem na 100%, jak bede wiedziec -dam znac! Quote
madzior_ka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 o:) w drugieh połowie (w pierwszej wyjezdzam...) sierpnia byłoby idealnie:) wtakim razie bede tu zaglądac i czekać na info:) Quote
Ania_Carmen Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='madzior_ka']do związku napouisałam ale mi nie odpisali...;/[/quote] Bo sami nie wiedzą:mad: Pani w sekretarjacie nie ma wogóle takich informacji. Dowiedziałam się tylko, że musze zapytać się jakiegoś Pana X od szkolenia, ale ona nie wie dokładnie...:angryy: Więc wiem, że nic nie wiem... Quote
madzior_ka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 no nic.. trudno moze i jepiej .żyć narazie w nieświadomości i z nadzieją że zawody beda niż z informacją że ich nie będzie:) bo caly czas na nie licze:) pożyjemy zobaczymy:) Quote
Recommended Posts