silver_shira Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A nie da mu się już żadnego DT znaleść? i jakie są miesięczne koszty opłacenia hotelu? Quote
demi Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 silver_shira napisał(a):A nie da mu się już żadnego DT znaleść? i jakie są miesięczne koszty opłacenia hotelu? ja znam najtańszy 400zł... dla mnie i tak to za drogo... Nie ma co gdybać, bo nikt dt wcześniej innego nie miał, gdybanie nic nam nie da. JA na hotel się nie porwę, bo już z Amonem nie wyrabiam, także :-( Quote
irysek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-zwierzyniec-demi-kociaki-czucza-szklane-cuda-do-25-06-a-142484/#post12658346 Quote
irysek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ja teraz poznalam najtanszy. para zajmuje sie sunia jedynie za zwrot kosztow karmy weta i innych jakis wydatkow. ale to sie cudem udalo. warto poszukac na awaryjnych dt we wro, bo ten dt tez zostal tam znaleziony. Quote
GAFFKA Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Harris niestety nadal w schronisku, co gorsza prawie nie wychodzi z budy, więc ciężko go w ogóle dojrzeć. Wołałysmy go dzisiaj i nic, nawet nosa nie wyściubił.:-( Quote
silver_shira Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 a może by mu zrobić ogłoszenie w Moim Psie? Kosztuje 65zł 1 linijka tekstu ze zdjęciem. To mogło by coś zdziałać. Ja na start mogę dać 10 zł :razz: Quote
GoskaGoska Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 kiedys kikou zrobilam tam ogloszenia - dla 1 suni i nie bylo oddzewu zadnego, lepiej moze do gazet tradycyjnych Quote
demi Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 GoskaGoska napisał(a):kiedys kikou zrobilam tam ogloszenia - dla 1 suni i nie bylo oddzewu zadnego, lepiej moze do gazet tradycyjnych też tak myślę:roll: Quote
demi Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Hariiisek jest chyba w domku:loveu::loveu::loveu: Dzis przez telefon ze schronu facet dzwonił,ze chce jego nr ewidencyjny, nikt go po imieniu nie znał. bo tyle myślał nad jego adopcją i wogóle. Kto mógłby sprawdzic czy poszedł do ds??????? Quote
GAFFKA Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ale fajnie, oby to się okazało prawdą:multi: Quote
demi Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 GAFFKA napisał(a):Ale fajnie, oby to się okazało prawdą:multi: czekamy, xmartix czekamy na info:razz: jutro bedzie w schronisku także sie dowiemy ;) Quote
irysek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 no ciekawe, czy sie chlopakowi w koncu udalo!? bo jego zycie bylo jak narazie pasmem niepowodzen... czas najwyzszy na zmiane. oby tylko nowy dom zostal poinformowany, ze pies jest alergikiem i musi jesc sucha karme. Quote
GAFFKA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 HARRISEK pojechał do nowego domu!!!! :loveu: Quote
demi Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Ale do jakiego domu!!!! Do Niemczech ! Państwo cały tydzien przyjeźdzali, i go oglądali :roll: i go wkońcu wzięli :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jest zapisany do szkółki dobrych manier, bedzie sie uczył chodzić na smyczce, nie jeść ze stołu itd :eviltong: karma oczywiscie najlepszej jakości dla jelitowców :cool3: Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 to super - a wiesz skąd się o nim dowiedzieli ? czekam na fotki :) Quote
demi Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 GoskaGoska napisał(a):to super - a wiesz skąd się o nim dowiedzieli ? czekam na fotki :) fotek raczej nie będzie, chociaż nie wiem:roll: bo kobieta do nas dzwoniła, ze jest zainteresowana i go w schronie odwiedziała:loveu: nie mogła przeżyć tego że nie moze wziąć psa na spacer itd, bo u nich to to można i tamto, eh:shake: koleżanka bedzie do niej dzwonić to może akurat o foty sie doprosi :cool3: Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 to juz naprawdę jest przegięcie , ze robią trudności jak się jest adpocją zainteresowanym :mad: juz rozumiem, ze nie chcą , aby co chwile jakas wolontariuszka latala z jakimś psem, ale cholera jesli ludzie myślą, by dać dom stały to chyba do cholery mają prawo poznać psa. Quote
xmartix Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 GoskaGoska napisał(a):to juz naprawdę jest przegięcie , ze robią trudności jak się jest adpocją zainteresowanym :mad: juz rozumiem, ze nie chcą , aby co chwile jakas wolontariuszka latala z jakimś psem, ale cholera jesli ludzie myślą, by dać dom stały to chyba do cholery mają prawo poznać psa. z tego co pamiętam to zawsze tam tak było, parę lat temu jak wyciągałam psa dla siebie jednego, potem drugiego to też nie chcieli mi się "zaprzyjaźnić" lub po prostu poznać jak piszesz z psami.. Quote
Recommended Posts