__Lara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [CENTER][COLOR=#003300][FONT=verdana][B][COLOR=#ff1616][U]11. Lucky:[/U][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#003300][FONT=verdana][B][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images49.fotosik.pl/50/f574e550480c7042med.jpg[/IMG][/URL][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#003300][FONT=verdana][B]Mały wystraszony piesek. Ma brązowy nosek i jasno brązowe oczka. [COLOR=#ff16d0]Z psami w boksie się dogaduje. Ma ok. 2 lat.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=#ff16d0]Ogłoszenia:[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER]alegratka pajęczyna rozgłos.net szerlok-katowice.pl allegro e-zwierzak katowiczak ojej.pl gumtree.katowice cafeanimal hiperogłoszenia marketeo nasipupile śląskieogłoszenia pupil.fr.pl ogłoszenia.wp.pl [/CENTER] [CENTER][B][U]Kontakt:[/U][/B][/CENTER] [CENTER]506-493-005[/CENTER] [CENTER][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/CENTER] Quote
Jasza Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Lucky ma ogłoszenia na: alegratka pajęczyna rozgłos.net Na razie... Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Dzisiaj jedna osoba zainteresowała się Luckym... ma już jednego pieska z dogo, domek był sprawdzany, było to 2 lata temu, domek super :) podoba się Pani Lucky, ale ma małe dziecko... i jak tu teraz sprawdzić czy Lucky lubi małe dzieci.... :roll: macie jakiś pomysł? Quote
__Lara Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='__Lara']Dzisiaj jedna osoba zainteresowała się Luckym... ma już jednego pieska z dogo, domek był sprawdzany, było to 2 lata temu, domek super :) podoba się Pani Lucky, ale ma małe dziecko... i jak tu teraz sprawdzić czy Lucky lubi małe dzieci.... :roll: macie jakiś pomysł?[/quote] Ciotki... muszę sama siebie zacytować... bo nikt mi nie udzielił odpowiedzi :( Quote
Jasza Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Nie pozostaje nic innego jak tylko popytać w schronisku, no bo co innego... Tak jak w przypadku kazdego innego psa,albo prawie każdego, nic o nim nie wiemy.. Ale na swoją szansę zasługuje. Jak wszystkie psie nieszczęścia. Oby było dobrze. Czekamy na wieści w środę. Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Jasza']Nie pozostaje nic innego jak tylko popytać w schronisku, no bo co innego... Tak jak w przypadku kazdego innego psa,albo prawie każdego, nic o nim nie wiemy.. Ale na swoją szansę zasługuje. Jak wszystkie psie nieszczęścia. Oby było dobrze. Czekamy na wieści w środę.[/quote] No tak, popytam... bo chyba rzeczywiście nic innego nie zostaje... Quote
Jasza Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Mam nadzieję, że tak w ogóle jest psem spokojnym i przyjaźnie nastawionym do ludzi. Jeśli tak, to po wyjściu ze schroniska, przychodząc do nowego domu, myślę, że zaakceptuje taki "stan rzeczy" jaki tam spotka. Nie wiem, czy dobrze wyjaśnilam o co mi chodzi...:oops: Ściskam kciuki! Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 No może Jaszo... ja się jednak boję, że wiesz, nigdy nic nie wiadomo... a w schronie się mało dowiemy :( Quote
Jasza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ale zobaczycie go nie tylko na zdjęciu, ale w rzeczywistosci. Zobaczycie jak reaguje na Was, na wyciagniętą dłoń, może nawet pozwolą, żeby pracownik go na chwilę do Was wyprowadził, tak jak kiedyś czytalam o Verterze... Myślę, że Same ocenicie.. Lucky, obyś okazał się prawdziwym szczęściarzem... Czekamy na jutrzejsze wieści! Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Lucky, jutro Cię odwiedzimy... szkoda, że nie możemy zabrać na spacer :roll: Quote
Jasza Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Lucky okaże się grzecznym, słodkim psiakiem, spokojnym i garnącym się do ludzi, zero agresji.... I znajdzie super-domek.. ZOBACZYCIE! Quote
Jasza Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Do góry Lucky, niech Cie jeszcze ktoś wypatrzy! Quote
Jasza Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 dodatkowe ogłoszenia na: e-zwierzak katowiczak ojej.pl gumtree.katowice cafeanimal hiperogłoszenia marketeo nasipupile śląskieogłoszenia pupil.fr.pl ogłoszenia.wp.pl Quote
__Lara Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Dziękujemy za dodatkowe ogłoszenia :loveu: Quote
Jasza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dziasiaj jest piątek, więc jedziecie do schroniska... Czekamy na wieści! Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Jasza']Dziasiaj jest piątek, więc jedziecie do schroniska... Czekamy na wieści![/quote] maciaszek jedzie, bo mi i JOMIE nie pasuje, ja muszę wyjśc z domu o 12.00. Ale pisałam wczoraj maciaszkowi żeby nie zapomniała spytać o Luckiego i Toudiego. Mam nadzieję, że się coś dowiemy. Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Jasza']To czekamy na wiadomości. A potencjalny domek Lucky'ego czeka na informacje? Masz Laro z nimi jakiś kontakt?[/quote] Tak, mam kontakt, przez gg :) Quote
Jasza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 To czekamy na wiadomości. A potencjalny domek Lucky'ego czeka na informacje? Masz Laro z nimi jakiś kontakt? Quote
maciaszek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jak już wiecie, z wyjazdu do schroniska nic nie wyszło... A ja dopiero dziś tu trafiłam. Właśnie tak się zastanawiałam wczoraj o jakiego Lucky'ego Larze chodzi ;). Quote
Recommended Posts