Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:Help_2:
Witam na allegro znalazłam info o likwidacji hodowli labradorów z Sochocina pod Warszawą. Po przyjrzeniu stwierdziłam że jest to ta sama hodowla z ktorej z nazeczonym kupilismy suke husky ktora potem jak sie okazalo jest genetycznie obciazona chorobą neurologiczną - jest niesamowicie agresywna w stosunku do ludzi i zwierząt.
Suke kupilismy rok temu byla jednym z 21 szczeniąt. Pan trzymal wtedy 3 suki matką mojej suni byla husky imieniem Megi, w klatce ktora jest widoczna na zdjeciu labradora jest zamknięty cały czas rudy samiec husky imieniem Lód, bardzo agresywny ktory był ojcem mojej suni.
Wtedy ten facet kupował sukę labradora po którą jechał gdzieś do schroniska mówił ze to dla dziecka ale coś nam się w tym nie podobało.
Przez ten rok szukalismy informacji o tym czy ten czlowiek prowadzi hodowle labradorow i jak sie okazalo tak.
Kilka miesiecy temu rozmawialam w tej sprawie z jdną funkcjonariuszek ze straży dla zwierząt i ona poinformowala mnie ze musimy miec jakis dowod na to ze on rzeczywiscie te hodowle nadal ma.
Błagam zróbmy coś. Przez ten czas ten czlowiek mogl sprzedac z setkę obciążonych genetycznie psów bezkarnie wykorzystując je do rozmnażania.
Wiem że jestem jedną z osob na ktorej zarobił ale zrozumialam swoj błąd i jak wspomnialam przez ostatni rok szukalam dowodów na tego człowieka.
Wysłałam maila do straży dla zwierząt jutro będę do nich dzwonić co jeszcze mogę zrobić?!
POMÓŻCIE
na ZNANYM nam dobrze serwisie aukcyjnym mozna to znalezc jako Labradory likwidacja hodowli
Jestem gotowa swiadczyc przeciw niemu w sądzie, jestem gotowa zrobić wszystko by pomóc tym psom...

Posted

W straży dla zwierząt mnie najzwyczajniej olali... zastanawiam się czy nie zaryzykować i nie pojechać do tego goscia z jakas mala kamerką lub dyktafonem i pojechać z tym na Puławską... jestem zrozpaczona...

• Margo changed the title to Pseudohodowca husky i labkÓw z Sochocina pod Warszawą